Nafaka Saçmalığı

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
Yasal yoldan dolandırmak bu oluyor sanırım. :) En az maaşın yarısını istiyormuş, katkısı olmayan arabanın yarısını, bak bak sen :) Ne düşünüyorsunuz bu hanımefendi hakkında? :) Hayat kimilerine ne kadar kolay...

Not: Konu yeri doğru değilse taşıyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Nafakanın bazı durumlarda gereksiz olduğuna katılıyorum. Örneğin eşitlik de eşitlik diye direten kadınların nafaka alması hem saçma hem çelişkili. Nafaka belli bir süreliğine ve yalnızca çalışmayan kadınlar için geçerli olmalı.

Sadece üzüldüm.
Bir kadının kendisini bu duruma düşürmesi kadar kötü bir şey olamaz.

Hiçbir kimse bunu hak etmez bence. Cinsiyetçilik yapmayalım ve empati yapıp adamın yerine kendimizi koyalım...

Kadın aldatma ve şiddetten bahsetmiyor eğer bunlar varsa tazminat hakkı diye düşünüyorum. Onun dışında ben çalışmıyorum diye nafaka istemesi evet saçma. Ama belli ki bir yerden canı yanmış, çeyize kadar hesap yapmış çünkü.

Nafakaya söverken anadolunun x köyündeki ayşenin boşanma halinde okumamış etmemişken çocukları ile ne yapacağını da düşünün hanımlar.

Evet bana lazım değil, belki ona da, belki öbürüne de. Ama erkek milletinin gözünü korkutuyor ve bu bazı durumlarda o kadar da öcü değil.

Nafaka sadece kadına verilen bir şey değildir. Erkeğe de bağlanıyor pekala. Ama sorun kadının aldığı nafaka.

Bu ara bu tarz muhabbetler nedense iyi pompalandı bu ara. Sonumuz hayrolsun.

Konudaki kadının fake olduğunu düşünüyorum. O b.kunu çıkaranlardan, bu mantıkta tüm kadınlar nafaka avcısı, tüm adamlar mağdur. Hey maşallah.

onudaki kadının fake olduğunu düşünüyorum. O b.kunu çıkaranlardan, bu mantıkta tüm kadınlar nafaka avcısı, tüm adamlar mağdur. Hey maşallah.
Böyle bir şey kastedilmemiştir konuda. Başka yerlere çekmeyelim. Kabul etseniz de etmeseniz de ikiyüzlülüğün adı mantık oldu. Çıkar üzerine 2 tarafta da artık konudaki gibi benzer ilişkiler kurabiliyor. Fake midir bilemem, ama yok diyemeyiz bu olaylar.

Ama para evlilik öncesine aitmiş. Sadece nikahtan sonra alındı diye mi?
Evet sadece bu yuzden
Ben ev aldim. 300 bin lira babam verdi. Ayda 5000 civari ödemem var . Ev benim üzerime. Esim de tabi ki evin ve benim her türlü giderimi karsilamaya calisiyor. Ama allah korusun bosanska evin yarisi onun. Onu birak babamin parasiyla alip kiraya verdigim evin yari kirasinda bile soz sahibi. Cirkeflesirse onu bile alir..
Kuzenim kocasina! Nafaka oduyor. Baba parasiyla 3 ev aldi kiraya verdi. Adam bosanirken aldi kiralarin yarisini iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…