- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Anlamadım?bu konunun neresindesiniz
Evet sadece bu yuzden
Ben ev aldim. 300 bin lira babam verdi. Ayda 5000 civari ödemem var . Ev benim üzerime. Esim de tabi ki evin ve benim her türlü giderimi karsilamaya calisiyor. Ama allah korusun bosanska evin yarisi onun. Onu birak babamin parasiyla alip kiraya verdigim evin yari kirasinda bile soz sahibi. Cirkeflesirse onu bile alir..
Kuzenim kocasina! Nafaka oduyor. Baba parasiyla 3 ev aldi kiraya verdi. Adam bosanirken aldi kiralarin yarisini iyi mi ?
bunu istemesi verileceği anlamına gelmezAnlamadım?
Sosyal medyada gördüm ve paylaşmak istedim. Konunun yeterince açık olduğunu düşünüyorum.
Tam olarak söylediğin gibi. Kayıt tutmak bu yüzden önemli.Bildiğim kadarıyla paranın nereden geldiği ispatlanırsa karşı taraf hak iddia edemiyor. Sen daha iyi bilirsinEstraven
İstediklerini alacak diye bir şey geçmedi hanımefendi konuda. Sadece talep ettiklerinin ne kadar komik ve skandal olduğunu, durumun vahimliğini paylaşmak istedim.bu istemesi verileceği anlamına gelmez
adam boşanmak isteyen karısının canını istiyor ve alıyor
hiçbir bakımdan adil olmayan bir toplumun adaletinden ne bekleyebilirsinizki
ben skandal olarak göremedimİstediklerini alacak diye bir şey geçmedi hanımefendi konuda. Sadece talep ettiklerinin ne kadar komik ve skandal olduğunu, durumun vahimliğini paylaşmak istedim.
Evet, adalet yok, garip bir ülkede yaşıyoruz.
bu kıyas kabul edilebilir bir durum muKadınla bir alakam yok yahuSosyal medaya gezerken gözüme çarptı işte. Kadın cinayeti olunca siz sinirlenmiyor musunuz? Aynı şey, tepki göstermek suç mu yahu?
Tamam size göre öyledir, saygılar... Polemiğe girmek için yazmıyorum.bu kıyas kabul edilebilir bir durum mu
çok saçma bir cevap
Burda neler neler okuyoruz erkeklerin yaptığı şeylere dair. Bir çoğu bence yaşamayı bile hak etmiyor. Ama takdir-i ilâhi.Hiç kimse bunu hak etmez bence. Cinsiyetçilik yapmayalım ve empati yapıp adamın yerine kendimizi koyalım...
Bilemeyiz tabii ki orasını haklısınız. Yüzeysel yorumluyoruz :)Burda neler neler okuyoruz erkeklerin yaptığı şeylere dair. Bir çoğu bence yaşamayı bile hak etmiyor. Ama takdir-i ilâhi.
Kadına sormak lazım ne yaşamış.
Sonuna kadar katılıyorum.Kadın iyi yapmış diyorum.. Çok uç çekilmez kadınları tenzih ederek.. Eğer ülkede boşanan kadına kötü gözle bakılıyorsa, bekaret bu kadar önemseniyorsa, erkekler bu kadar kadınları eziyorsa, çocuğun tüm sorumluluğu, bakımı kadındaysa bunların bir bedeli olmalı..
bizde dolaylı yoldan amaçlarına hizmet ediyoruzkurgudur bu.
nafaka vermek istemeyenler derneği mi ne vardı, onlar yapmıştır.
sözde bak görüyor musun nafaka istismar ediliyor diyecekler.
evlilik içinde her türlü eziyet ettikleri kadından boşanırken mal kaçıran, 3 kuruş nafaka vermemek için sigortasız calısan, malı mülkü ya boşanırsam diye anasının bacısının üstüne alan adamları konuşmayız.
Büyük ihtimalle kurgudur. Değilse baya komik çünkü :)kurgudur bu.
nafaka vermek istemeyenler derneği mi ne vardı, onlar yapmıştır.
sözde bak görüyor musun nafaka istismar ediliyor diyecekler.
evlilik içinde her türlü eziyet ettikleri kadından boşanırken mal kaçıran, 3 kuruş nafaka vermemek için sigortasız calısan, malı mülkü ya boşanırsam diye anasının bacısının üstüne alan adamları konuşmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?