Nafaka zammi(Yorum sizin)

Biz anlaşmalı olarak boşandık.Protoloke göre memur maaş zammı oranında artıyor nafaka.Dalga geçer gibi 50 kurusu bile göndermesi tuhafıma gitti.Maasi iyi ama nafakayı bana gönderdiğini düşünüyor.

Eski eşin yapmıyor o zammı devlet tarafından belirleniyor her yıl o zam. ÜFE oranında zam yapılıyor nafakalara
Komik ama ya, iştirak nafakası bu. Adam çocuğuna veriyor. Yuvarlasa bir süt parası anca edecek. Adam kesin fakirleşir o miktarla, tüh.

Maaşi iyi olan adam neden 500 lira nafaka veriyor bu hesaplanarak verilen bir sey diye biliyorum. Tek bakilan şey adamin maaşi degil cocugun yasi ve ciftlerin maddi durumlari da etken ve bir çok şeye bakiliyormuş tabi.
Demek ki 550 lira uygun goruldu mahkemede de, ee sizde anlaşip bunu kabul etmişsiniz simdi niye 50 kuruşu gondermesi dalga geciyor gibi oldu? Oyle hesaplanmiş sonucta amman 50 kuriş eksik vereyim dese bu sefer de 50 kuruşu bile kacirmaya ugrasiyor denilebilirdi.

Komik ama ya, iştirak nafakası bu. Adam çocuğuna veriyor. Yuvarlasa bir süt parası anca edecek. Adam kesin fakirleşir o miktarla, tüh.
Benim için konu sahibi forumun unutulmazlarındandır. Adamın yerinde bende olsam bende aynı şekilde davranırım. Bak bakalım bu konu unutulur mu ya :)

Memur maaş artış oranında artış mi olur...bir de protokol üzerine bosanmissiniz. Enflasyon oranı yapsaydınız ya. Benim cevremde kim boşandıysa enflasyon oranı ya da senelik yüzde 10-15 diye kendileri belirledi. Avukatınız yok muydu?

Eski eş nafakaya zam yapmış.550 tl olan nafaka 596.50 TL olmuş.Memur maaş zammı oranında arttırmış
Çocuğun yaşını bilmiyorum okula gitmiyorsa uygun bir meblağ.Gelirine oranla vermiştir adam napsın maaşının yarısını mı versin boşandınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…