- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Çocuk var mıBiz anlaşmalı olarak boşandık.Protoloke göre memur maaş zammı oranında artıyor nafaka.Dalga geçer gibi 50 kurusu bile göndermesi tuhafıma gitti.Maasi iyi ama nafakayı bana gönderdiğini düşünüyor.
Komik ama ya, iştirak nafakası bu. Adam çocuğuna veriyor. Yuvarlasa bir süt parası anca edecek. Adam kesin fakirleşir o miktarla, tüh.Eski eşin yapmıyor o zammı devlet tarafından belirleniyor her yıl o zam. ÜFE oranında zam yapılıyor nafakalara
Biz anlaşmalı olarak boşandık.Protoloke göre memur maaş zammı oranında artıyor nafaka.Dalga geçer gibi 50 kurusu bile göndermesi tuhafıma gitti.Maasi iyi ama nafakayı bana gönderdiğini düşünüyor.
Benim için konu sahibi forumun unutulmazlarındandır. Adamın yerinde bende olsam bende aynı şekilde davranırım. Bak bakalım bu konu unutulur mu ya :)Komik ama ya, iştirak nafakası bu. Adam çocuğuna veriyor. Yuvarlasa bir süt parası anca edecek. Adam kesin fakirleşir o miktarla, tüh.
Çocuğun yaşını bilmiyorum okula gitmiyorsa uygun bir meblağ.Gelirine oranla vermiştir adam napsın maaşının yarısını mı versin boşandınız diyeEski eş nafakaya zam yapmış.550 tl olan nafaka 596.50 TL olmuş.Memur maaş zammı oranında arttırmış
Allah razı olsun ya keşke havale masrafını da düşseymiş.Eski eş nafakaya zam yapmış.550 tl olan nafaka 596.50 TL olmuş.Memur maaş zammı oranında arttırmış
Keşke başka konularıma da baksaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?