- 19 Mayıs 2020
- 47.356
- 212.732
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Keşke başka konularıma da baksaydınız.
Evet vers cocugada yari yariya sahip degillermi zaten.Anne herseyini veriyor evladi icin yaÇocuğun yaşını bilmiyorum okula gitmiyorsa uygun bir meblağ.Gelirine oranla vermiştir adam napsın maaşının yarısını mı versin boşandınız diye
Cocugun yasamsal faaliyetleri icin asıl para lazim.Hayat yilda bir kere gidilen otelden ibaret degil.Az nafaka verip cocuk annenin evinde zorluk cekerken bir kere luks otele goturup göz boyamak sadece kotuluktur.KONU YINE ESKI EŞ
Bu aralar çok sık konu açıyorum ama çok çaresisin ne yapacagimi bilmiyorum.Sorunlar sağanak sağanak geliyor üstüme.9 yaşındaki kızım babasiyla kalmak istiyormus.Yaz tatilinde 15 gun boyunca babasindaydi.Dun geldi.Babasi onu 7000 tl lik.otele götürmüş çok eglenmiş orda çok mutluymuş benim yanımda...www.kadinlarkulubu.com
Bak bu konunuz da var mesela, 550 TL iştirak nafakası verip kenara çekilmiş gibi gelmiyor adam, bilemedim. Şimdi nasıl durumlar?
Kesin konuşmak da istemedim, böyle bakınca bişey sakınmıyor gibi gördüm, sordum da şu an durum nasıl diye. Yoksa nafaka miktarı çok komik, gördüğümden beri kendimde değilim.Cocugun yasamsal faaliyetleri icin asıl para lazim.Hayat yilda bir kere gidilen otelden ibaret degil.Az nafaka verip cocuk annenin evinde zorluk cekerken bir kere luks otele goturup göz boyamak sadece kotuluktur.
Arkadasim bosandi. Protokolde 1500 yaziyor. Ama cocugun babasi 2500 oduyor..iyi imkani olsun diyeKaraktersiz eş kişileri iki kuruş nafakayla baba olduk zannedyrlar.Nasl o kadar az alıyorsunuz.Ben çocuğuma 750 alyrm arrtrm talebnde buluncm bı sene geçsin .Verilen rakamlar çok komik
Benim eşimde böyle vermek istiyordu Katip inanamazsın. Yetmiyor diyordum nerelere harcadın her şeyin ucuzunu al Öff ilaçlarda pahalı diyordu. 1 hafta sonra dava açıcam 3.500 istiyorum hadi 3.000 e indirilebilir diyelim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.Kesin konuşmak da istemedim, böyle bakınca bişey sakınmıyor gibi gördüm, sordum da şu an durum nasıl diye. Yoksa nafaka miktarı çok komik, gördüğümden beri kendimde değilim.Sinirim bozuldu.
Ay içinden kendine bir piskevit parası çıkartırsın diye ödleri kopuyor, kimler kimler baba oluyor ya deliriyorum. '' Sen kendine al ucuzunu tottirik, yarın çocuk büyüyüp başını kurtardığında kaymağını yemeye benden evvel koşarsın, sus. '' de.Benim eşimde böyle vermek istiyordu Katip inanamazsın. Yetmiyor diyordum nerelere harcadın her şeyin ucuzunu al Öff ilaçlarda pahalı diyordu. 1 hafta sonra dava açıcam 3.500 istiyorum hadi 3.000 e indirilebilir diyelim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Hem piskevit hemde çok kıymetli arabasının masrafları için korkuyor yoksa çocuk açmış, çıplakmış hiiiç sorun değil onun için. Ha bide 7-8 bin alıyorum diye hava atıyordu artık tabii bu havasıda sönecek garibimin(!)Ay içinden kendine bir piskevit parası çıkartırsın diye ödleri kopuyor, kimler kimler baba oluyor ya deliriyorum.
Maaşını tespit ettirip inş istediğiniz miktarı alırsınız. Gece gündüz çocuğa bakmaktan anne kendisini göremiyor. Hem kadının hem adamın işini yapıyor bir bisküvi alacak diye sözlü şiddete uğruyor. Sanki çocuk yemese elin yoluklarına yedirmeyeceksin o paraları bari çocuğun sebeplensin.Hem piskevit hemde çok kıymetli arabasının masrafları için korkuyor yoksa çocuk açmış, çıplakmış hiiiç sorun değil onun için. Ha bide 7-8 bin alıyorum diye hava atıyordu artık tabii bu havasıda sönecek garibimin(!)
Arabasına başlarım onun. Bu herifler çocuk büyüyüp masrafı bitince senden evvel geçiyor önüne, babanım diye. Ne kopartsan kar, sen onun bebesini büyütürken o fik fik gezecek nasılsa.Hem piskevit hemde çok kıymetli arabasının masrafları için korkuyor yoksa çocuk açmış, çıplakmış hiiiç sorun değil onun için. Ha bide 7-8 bin alıyorum diye hava atıyordu artık tabii bu havasıda sönecek garibimin(!)
Hiç.Arabasına başlarım onun. Bu herifler çocuk büyüyüp masrafı bitince senden evvel geçiyor önüne, babanım diye. Ne kopartsan kar, sen onun bebesini büyütürken o fik fik gezecek nasılsa.
İnşallah evet bende o şekilde düşünüyorum kendi rızasıyla vermiyor o yüzden adalet yerini bulsun istiyorum. Evet kesinlikle öyle ben bu çocuğu büyütürken kendi ailemle ne zorluklar çektik bir Allah bilir birde biz. Hala da öyle uğraşıyoruz uğraşacağızda tabiiki çünkü canımın parçası evladım yani. Bende zaten elin yolukları yemesindense çocuğum yesin istiyorum kendime bile istemiyorum sırf sadece çocuğum için. Bu çocuk ikimizinse öyle yada böyle bakacak o kadarMaaşını tespit ettirip inş istediğiniz miktarı alırsınız. Gece gündüz çocuğa bakmaktan anne kendisini göremiyor. Hem kadının hem adamın işini yapıyor bir bisküvi alacak diye sözlü şiddete uğruyor. Sanki çocuk yemese elin yoluklarına yedirmeyeceksin o paraları bari çocuğun sebeplensin.
Ay sen herifin elinde avucunda ne varsa al, göz boyayamasın, yoluklara da yazık.İnşallah evet bende o şekilde düşünüyorum kendi rızasıyla vermiyor o yüzden adalet yerini bulsun istiyorum. Evet kesinlikle öyle ben bu çocuğu büyütürken kendi ailemle ne zorluklar çektik bir Allah bilir birde biz. Hala da öyle uğraşıyoruz uğraşacağızda tabiiki çünkü canımın parçası evladım yani. Bende zaten elin yolukları yemesindense çocuğum yesin istiyorum kendime bile istemiyorum sırf sadece çocuğum için. Bu çocuk ikimizinse öyle yada böyle bakacak o kadar
Zaten şey dedi en son boşanmak istemiyormuş çünkü çocuğun pskilojisi bozulurmuşmuşArabasına başlarım onun. Bu herifler çocuk büyüyüp masrafı bitince senden evvel geçiyor önüne, babanım diye. Ne kopartsan kar, sen onun bebesini büyütürken o fik fik gezecek nasılsa.
İstediği kadar yoluklarla takılıp evlenebilir ama bu çocuğun parasını verecek öyle. Bundan sonrası benim gram alakadar etmiyor parasını verdikten sonra.Ay sen herifin elinde avucunda ne varsa al, göz boyayamasın, yoluklara da yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?