- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Duymanazlıktan gel.Hah aynen canm baya eski kafalılar yan yana gelirsek sürekli gelmiş geçmiş anlatır, ama beni rahatsız eden geçen seni surda gördük burda gördük, ben rahat bi sekilde dışarı cikamiycakmiyim gözetleniyor gibi hissediyorum kendimi
Yok canm esim biraz soğuk kanlı binada kimseye selam vermez doğru düzgün sadace karşı komşu teyzegille konuşur iyi insanlar diye, ben bu konuyu eşime anlatsam ne güzel işte senin iyiliğin için soyluyolar kötü öğüt vermiyorlar ya sana der.eşinizle de görüşüyorlar mı arada ?
çok rahatsızsanız eşiniz bir gün yanlarında size güvendiğini anlatsın herhangi bir konu açmış gibi.
Canm arada benim yardımcı olabilecegim konu olursa beni çağırır , gelini var o gelirse de gel oturalım der biseyler hazırlar yer içeriz, bende çok nadir bugün koltuk yıkamacı geldi esim seni vde yoktu tek kalmayım diye teyzeyi çağırdım öyle geldi.Niye gorusuyorsunuz? Kendısı de gelmiyormuş cagırıyormussunuz.
Ayda yılda bir görüşüyoruz zaten benim evime toplasan 3kez gelmiştir bende onun evine 5 kez anca gitmisimdirDuymanazlıktan gel.
O kadar samimiyet yaratma. Sınırları sen çizersin sonuçta.
Kötü de olma ama çok içiçe olma.
Şu anda yaşlı aileyle ilgili korkunç senaryolar yazmaya başladım.Kim namus ve ahlak şovalyeliği yapıyorsa bilinki en ahlaksızı o dur
Nasıl yaniŞu anda yaşlı aileyle ilgili korkunç senaryolar yazmaya başladım.
Bende bilemedim canm hiç bir kötülüklerini dedikodularını görmedim amaHic de iyi niyetli insanlar degiller böylelerini iyi bilirim kendileri yasayamadiklari seyleri kimse yasasin istemezler, elalem laf eder diyip dururlar ama o elalem kendilerinin ta kendisidir.
Uzak durun, yüz vermeyin, agizlarina sakiz olmayin.
O zaman 3-5 kez gördüğünde söylediği sözleri takmaAyda yılda bir görüşüyoruz zaten benim evime toplasan 3kez gelmiştir bende onun evine 5 kez anca gitmisimdir
Bende bilemedim canm hiç bir kötülüklerini dedikodularını görmedim ama
Uyuşturucu kaçakçılığı,imalatı v.s, insan ticareti (her anlamda), kara para aklama, çek-senet tahsilatı,Nasıl yani
Bundan sonra gercekten gorusmeyınCanm arada benim yardımcı olabilecegim konu olursa beni çağırır , gelini var o gelirse de gel oturalım der biseyler hazırlar yer içeriz, bende çok nadir bugün koltuk yıkamacı geldi esim seni vde yoktu tek kalmayım diye teyzeyi çağırdım öyle geldi.
Kendimi bildim bileli herkese inanırım , müge anlidaki olayları benim hayatımdaki insanlar yapmaz diye düşünüyorum.Zaten bakin muge anliya falan cikanlara hepsi ilk bakista tatli minnos anadolu yaşlısı, ama hepsinin altından ne hikayeler cikiyor.
Kendilerine bakmaz herkese laf ederler, bir kadinin kosmasinin bile laf olacagini dusunen zihniyetin fantazi dunyasini bilmek bile istemezdim.
Canm insnalarin niyetini bilmeden kızamıyorum bugüne kadar da biseyini görmedim belki kötü niyetle demek istemedi birden kızamıyorum işte benim huyumda böyle ama iftiradan çok korkuyorum Allah korusunKaç yaşında evli kadınsınız onlara ne başınıza bir iş gelir gelmez bir bireysiniz istediğinizi yapar istediğinizi yaşarsınız.
Kendilerinden bildikleri için elalem dedikodu/ iftira eder bak, işte filancaya iftira attılar bak diye diye sizi pıstırmaya çalışıyorlar.
Kadının kendisi pısmış zaten siz de gençsiniz o da sizi pıstırmaya çalışıyor siz de gezip eğlenmeyin diye çünkü o bu doğru mu yanlış mı bilmeden böyle yaşamış.
Size ne anam mısınız babam mısınız diyememişsiniz siz de.
Araya soğukluğu koyunca görün bakalım o tatlı insanlar ne hale gelip arkanızdan konuşacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?