Namus hakkında öğüt veren komşu teyze

Duymanazlıktan gel.
O kadar samimiyet yaratma. Sınırları sen çizersin sonuçta.
Kötü de olma ama çok içiçe olma.

eşinizle de görüşüyorlar mı arada ?
çok rahatsızsanız eşiniz bir gün yanlarında size güvendiğini anlatsın herhangi bir konu açmış gibi.
Yok canm esim biraz soğuk kanlı binada kimseye selam vermez doğru düzgün sadace karşı komşu teyzegille konuşur iyi insanlar diye, ben bu konuyu eşime anlatsam ne güzel işte senin iyiliğin için soyluyolar kötü öğüt vermiyorlar ya sana der.

Niye gorusuyorsunuz? Kendısı de gelmiyormuş cagırıyormussunuz.
Canm arada benim yardımcı olabilecegim konu olursa beni çağırır , gelini var o gelirse de gel oturalım der biseyler hazırlar yer içeriz, bende çok nadir bugün koltuk yıkamacı geldi esim seni vde yoktu tek kalmayım diye teyzeyi çağırdım öyle geldi.

Hic de iyi niyetli insanlar degiller böylelerini iyi bilirim kendileri yasayamadiklari seyleri kimse yasasin istemezler, elalem laf eder diyip dururlar ama o elalem kendilerinin ta kendisidir.
Uzak durun, yüz vermeyin, agizlarina sakiz olmayin.
Bende bilemedim canm hiç bir kötülüklerini dedikodularını görmedim ama

Bende bilemedim canm hiç bir kötülüklerini dedikodularını görmedim ama

Zaten bakin muge anliya falan cikanlara hepsi ilk bakista tatli minnos anadolu yaşlısı, ama hepsinin altından ne hikayeler cikiyor.
Kendilerine bakmaz herkese laf ederler, bir kadinin kosmasinin bile laf olacagini dusunen zihniyetin fantazi dunyasini bilmek bile istemezdim.

Uyuşturucu kaçakçılığı,imalatı v.s, insan ticareti (her anlamda), kara para aklama, çek-senet tahsilatı,
Bunlar en uç olanları, diğerleri müge anlı'da izlediğimiz türden.
Ama size bir daha o minvalde konuşursa, teyzecim hayırdır sen bi duyduğun bildiğin mi var diye sorun?

Bundan sonra gercekten gorusmeyın

Bence kibarca sor teyze sen bana böyle diyorsun ama ben artık farklı düşünüyorum birinden bişey mi duydun huzursuz oldum falan de eğer yok dersede gidip gelmeyi iyice kes bence çünkü o ne öyle canım ahlak kumkumasi insanları oldum olası sevmem.

Klasik bir önceki nesle ait insanlar.dediklerinde haklılık payı yok değil ama bu kadarı fazla.
Böyle şeyleri sürekli tekrarlardan resmen çağırmış oluyosun da bir yandan.teyze bir şeyi 40 kere dersen olur deyip çekilirdm ben

Kaç yaşında evli kadınsınız onlara ne başınıza bir iş gelir gelmez bir bireysiniz istediğinizi yapar istediğinizi yaşarsınız.
Kendilerinden bildikleri için elalem dedikodu/ iftira eder bak, işte filancaya iftira attılar bak diye diye sizi pıstırmaya çalışıyorlar.
Kadının kendisi pısmış zaten siz de gençsiniz o da sizi pıstırmaya çalışıyor siz de gezip eğlenmeyin diye çünkü o bu doğru mu yanlış mı bilmeden böyle yaşamış.
Size ne anam mısınız babam mısınız diyememişsiniz siz de.
Araya soğukluğu koyunca görün bakalım o tatlı insanlar ne hale gelip arkanızdan konuşacaklar.

Kendimi bildim bileli herkese inanırım , müge anlidaki olayları benim hayatımdaki insanlar yapmaz diye düşünüyorum.

Canm insnalarin niyetini bilmeden kızamıyorum bugüne kadar da biseyini görmedim belki kötü niyetle demek istemedi birden kızamıyorum işte benim huyumda böyle ama iftiradan çok korkuyorum Allah korusun

Kendinize bu haksızlığı yaptırmayın. İsteyen istediği gibi gezer. Genelde kendileri gezemeyip başkalarının gezdiğine bozulan, onları kıskananların dediği laf bunlar. Hayırdır birşey mi duydunuz diye tersleyin Birgün. Birdaha söylemesini istemediğinizi belirtin. Huzursuz olursunuz sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…