Bizzat kendisi diyor geçen esim seni görmüş bana soruyor karşı komşu gelin nereye gidiyordu ? Geçen seni koşarken gördük biz yalnıs anlamadık ama başkaları yalnıs anlar ? Evde yoktun? Gibi gibi, kendileri bizzat bana anlatiyorlarSizi çok sevip değer veriyorlarsa, o sürekli konuşan "başkaları" nı konuşturmazlar. Gelip size böyle lafı getirmezler. Büyük diye saygı duyuyorsun da bazen dangıl dungul konuşup tepene çıkıyorlar. Sende evli barklı kadınsın. Kendi kocan laf söylemiyor. O kadar da hayatınıza laf söylemeye hakları yok. Öğüt vermek ayrı, ağız arar gibi kinayeli seni orada görmüşler burda zıplıyodun burda koşuyodun gibi müdahaleler ayrı şey.
Ya tövbe estağfurullah mobesse kamerası gibi bunlar tek iyi yanı evinize hırsız giremez her dakika takipteler kapı pencere.Bizzat kendisi diyor geçen esim seni görmüş bana soruyor karşı komşu gelin nereye gidiyordu ? Geçen seni koşarken gördük biz yalnıs anlamadık ama başkaları yalnıs anlar ? Evde yoktun? Gibi gibi, kendileri bizzat bana anlatiyorlar
Ha birde unutmadan eşin hep beni mi soruyor takip ediyor teyze de ona. Ben anlamam da başkaları yanlış anlayabilir de. Kusura bakma kızıyorum yaYa tövbe estağfurullah mobesse kamerası gibi bunlar tek iyi yanı evinize hırsız giremez her dakika takipteler kapı pencere.
Neden görüşüyorsunuz ki? Gerçekten okurken ben sinir oldum. Neyi soruyorlar, neyi merak ediyorlar, ne duymayı umuyorlar? Valla size söyliyeyim bir adım ötesi bunları eşinize sormak. ‘X gelini geçen gğn şurda gördüm? X gelin neden koşuyordu?’ Uzak durun derim. Tipik dedikoducu tiplerBizzat kendisi diyor geçen esim seni görmüş bana soruyor karşı komşu gelin nereye gidiyordu ? Geçen seni koşarken gördük biz yalnıs anlamadık ama başkaları yalnıs anlar ? Evde yoktun? Gibi gibi, kendileri bizzat bana anlatiyorlar
Fuhuşa doğru koşuyor diye anlayabilirlerKoşarken yanlış nasıl anlarlar acaba o dikkatimi çektibence ağızlarında bir bakla var
Ahahahahha ruh hastası babam anneme diyormuş ki kucağında bir şey taşıma. Sonra adamın biri gelir beni de kucağında taşı der... sjsjsjs aynı o mantık. Bir yere koşma nereye koştu derler ne demek yaBizim dairede kesinlikle komşuluk ilişkisi yok. 3yildie bu dairedeyim sadece karşı komşu bı tane teyze var her konuda yardımcı olur sessiz sakin biraz, evime ben cagirmadigim sürece gelmez , gelse bile çekinir , ben onlara gitsem hizmet eder çekinme kızım der, bilmediğim bir konu olsa yardımcı olur, kayinpederiyle beraber yaşıyorlar kayinpederinden izin almadan bir yere gidemiyor yaşlı teyze, kayınpederi ortalık kötü diye gelinini pek ondan izinsin biryere göndermiyor Muş. Neyse ben bunlara gittiğimde sürekli kızım ortalık kötü , Allah korusun, dışarda fazla gezme kötü insanlar var, sürekli bu öğütler kötü bişey demiyorlar zararsız insanlar ama beni rahatsız ediyor, kendimi sorguluyorum Allah Allah ben çok mu geziyorum diye, iste geçen şuraya gitmisin esim seni görmüş bende o gezmeye gidiyor dedim dedi bana. Bugün eve çağırdım bi isim vardı çekinerek geldi , benim binadan samimi olduğum komşu var yeni tanistik gelip gidiyoruz geziyoruz, bana şöyle bir örnek verdi kendisinden, eskiden binadan ev sahibim vardı herkes çok iyi birisi diyordu kadına bikac yanlışları vardı o yuzd n kimseye iyi demiyceksin ortalık kötü kendine dikkat et kötü yola alistirirlar kızım dedi bana. Yok geçen seni kayinpederimle dışarda koşarken gördük biz yalnıs anlamayız ama başka birisi bu nereye koşuyor diye kötüye yorar kızım ortalık kötü artık dedi. Şimdi ben bu teyzeye dedeye bişey diyemiyorum , gerçekten iyi insanlar ama bu tarz öğütleri beni rahatsız ediyor niye böyle öğütler veriyorlar, rahatsız oluyorum artık ama kötü niyetle soylemediklerini de biliyorum
Evet canm teyze beni dışarda gördüğünüzü neden sürekli bana anlatıyorsunuz kişi kendini bildikten sonra başkalarının ne dediğini önemsemez o yüzden bana namus hakkında öğüt verdiğinde rahatsız oluyorum diyicemHa birde unutmadan eşin hep beni mi soruyor takip ediyor teyze de ona. Ben anlamam da başkaları yanlış anlayabilir de. Kusura bakma kızıyorum ya
Bana diyorki bak sen beni görmedin ama ben gördüm benim eşim bana bu gelini surda burda gördüm diyor fark ediyor diyor. Bende insan kendini bildikten sonra kimse bisey yapamaz dedim öyle deme kötü insanlar çok diyor ay çok sinirlendim ya keşke zamanında tepkimi gosterseydim salak kafam. Jetonum biraz geç düşüyor o an kafam duruyor ağzımı acamiyor ayıp olur diye de kızamıyorum sonra kafama takıyorum daha kötü oluyorumFuhuşa doğru koşuyor diye anlayabilirler
Bütün öğütler fuhuştan korumak üzerine çünkü
Sabah koşarak napıyor ne yapabilir hımm kötü yollu bu kız koşuyorsa hadi başına bir iş getirelim....
Yazık hayatının tüm gerçeği kötü yol kötü kadınlık... kaç yaşına gelmiş kadının beynini bunla yıkamışlar kendi hayatının gerçeğini söylüyor kıza aslında üzüldüm.
Yaşlanınca gerçekten entelektüel birikimi olmayan insanlar daha bir itici oluyor. Çünkü boşa harcanmış ve farkedilmemiş bir ömür görüyorsun bakınca adama kadına.
Düşünsene 70 yaşına bitki kadar bir faydayla ve zekayla gelmişsin kendini farketmemişsin ve sırf yaşın 70 diye sana saygı göstermek zorundalar...
Pardon da siz bu tiplere mi “iyi insanlar” diyorsunuz?Bizzat kendisi diyor geçen esim seni görmüş bana soruyor karşı komşu gelin nereye gidiyordu ? Geçen seni koşarken gördük biz yalnıs anlamadık ama başkaları yalnıs anlar ? Evde yoktun? Gibi gibi, kendileri bizzat bana anlatiyorlar
Evet canm benim eşim gelip gittigim yerlere karışmaz çok dışarı çıkmam ciksamda kimseyi ilgendirmez. Giyim kuşam olarak makyajima kendime ozen gosteirrim , insanları yadirgamiyorum ama köylü cahil insanlar olur ya oyleler ,Bunlar senin hayat tarzına saygı duymuyorlar
Onların hayatında belli ritüeller var sabahtan akşam yatağa girinceye kadar hangi kitabı okumaları gerektiği hepsinden bunları yönlendiren ablaları var asla kendi beyinleri kullanmazlar hep kiraya verilmiştir bu komşudan uzak durunuz duygusal olarak kendinizi hiç bir neden yokken huzursuz hissedersiniz
Evime kargocu gelse teyze kapısını açar kargocu gidene kadar bekler nolur nolmaz ortalık kotu derYa tövbe estağfurullah mobesse kamerası gibi bunlar tek iyi yanı evinize hırsız giremez her dakika takipteler kapı pencere.
Kız ben hayatta diyemem ya içimden diyorum ama dile getiremiyorum sonra da beynimle konuşa konuşa kafayı yiyorumPardon da siz bu tiplere mi “iyi insanlar” diyorsunuz?
Kocan ne yapacakmış benim nereye gittiğimi diye terslenmediğiniz sürece sıkıntı büyük.. kusura bakmayın ama sizin bu tipleri hayatına bu kadar karıştırtarak baştan hata yapmışsınız.Yerinizde olsam bi daha böyle konuşursa “teyze eski ev sahibin de ne cesaretliymiş ahlaksız teklifte bulunmuş sana?hayır bunlar öyşe ha deyince söylenecek şeyler de değil yani” diye lafımı ortaya koyardım anlayan anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?