Namus hakkında öğüt veren komşu teyze

Bizzat kendisi diyor geçen esim seni görmüş bana soruyor karşı komşu gelin nereye gidiyordu ? Geçen seni koşarken gördük biz yalnıs anlamadık ama başkaları yalnıs anlar ? Evde yoktun? Gibi gibi, kendileri bizzat bana anlatiyorlar

Ya tövbe estağfurullah mobesse kamerası gibi bunlar tek iyi yanı evinize hırsız giremez her dakika takipteler kapı pencere.

Neden görüşüyorsunuz ki? Gerçekten okurken ben sinir oldum. Neyi soruyorlar, neyi merak ediyorlar, ne duymayı umuyorlar? Valla size söyliyeyim bir adım ötesi bunları eşinize sormak. ‘X gelini geçen gğn şurda gördüm? X gelin neden koşuyordu?’ Uzak durun derim. Tipik dedikoducu tipler

Koşarken yanlış nasıl anlarlar acaba o dikkatimi çekti bence ağızlarında bir bakla var
Fuhuşa doğru koşuyor diye anlayabilirler
Bütün öğütler fuhuştan korumak üzerine çünkü
Sabah koşarak napıyor ne yapabilir hımm kötü yollu bu kız koşuyorsa hadi başına bir iş getirelim....

Yazık hayatının tüm gerçeği kötü yol kötü kadınlık... kaç yaşına gelmiş kadının beynini bunla yıkamışlar kendi hayatının gerçeğini söylüyor kıza aslında üzüldüm.

Yaşlanınca gerçekten entelektüel birikimi olmayan insanlar daha bir itici oluyor. Çünkü boşa harcanmış ve farkedilmemiş bir ömür görüyorsun bakınca adama kadına.
Düşünsene 70 yaşına bitki kadar bir faydayla ve zekayla gelmişsin kendini farketmemişsin ve sırf yaşın 70 diye sana saygı göstermek zorundalar...

Ahahahahha ruh hastası babam anneme diyormuş ki kucağında bir şey taşıma. Sonra adamın biri gelir beni de kucağında taşı der... sjsjsjs aynı o mantık. Bir yere koşma nereye koştu derler ne demek ya

Ha birde unutmadan eşin hep beni mi soruyor takip ediyor teyze de ona. Ben anlamam da başkaları yanlış anlayabilir de. Kusura bakma kızıyorum ya
Evet canm teyze beni dışarda gördüğünüzü neden sürekli bana anlatıyorsunuz kişi kendini bildikten sonra başkalarının ne dediğini önemsemez o yüzden bana namus hakkında öğüt verdiğinde rahatsız oluyorum diyicem

Ne garip yaşlılar var yahu benim anneannem babaannem de yaşlıydı ama bir gün olsun ağızlarından böyle nasihatlar duymadım. Nasihat verirlerdi tabi ama namusla ilgili değil

Bunlar senin hayat tarzına saygı duymuyorlar
Onların hayatında belli ritüeller var sabahtan akşam yatağa girinceye kadar hangi kitabı okumaları gerektiği hepsinden bunları yönlendiren ablaları var asla kendi beyinleri kullanmazlar hep kiraya verilmiştir bu komşudan uzak durunuz duygusal olarak kendinizi hiç bir neden yokken huzursuz hissedersiniz

Bana diyorki bak sen beni görmedin ama ben gördüm benim eşim bana bu gelini surda burda gördüm diyor fark ediyor diyor. Bende insan kendini bildikten sonra kimse bisey yapamaz dedim öyle deme kötü insanlar çok diyor ay çok sinirlendim ya keşke zamanında tepkimi gosterseydim salak kafam. Jetonum biraz geç düşüyor o an kafam duruyor ağzımı acamiyor ayıp olur diye de kızamıyorum sonra kafama takıyorum daha kötü oluyorum

Benim de yaşlı komşum var şimdi geldi şey diyor kapıyı kimseye açma ortalık kötü sen evde tek gelinsin

Pardon da siz bu tiplere mi “iyi insanlar” diyorsunuz?
Kocan ne yapacakmış benim nereye gittiğimi diye terslenmediğiniz sürece sıkıntı büyük.. kusura bakmayın ama sizin bu tipleri hayatına bu kadar karıştırtarak baştan hata yapmışsınız.Yerinizde olsam bi daha böyle konuşursa “teyze eski ev sahibin de ne cesaretliymiş ahlaksız teklifte bulunmuş sana?hayır bunlar öyşe ha deyince söylenecek şeyler de değil yani” diye lafımı ortaya koyardım anlayan anlar

Evet canm benim eşim gelip gittigim yerlere karışmaz çok dışarı çıkmam ciksamda kimseyi ilgendirmez. Giyim kuşam olarak makyajima kendime ozen gosteirrim , insanları yadirgamiyorum ama köylü cahil insanlar olur ya oyleler ,

Hiç de iyi niyetli değiller bence.
"Biz kötü düşünmeyiz ama başkası düşünür" diyen insan kötü düşünüyordur.
Ben birini koşarken görsem aklıma kötü bir şey gelmez ve başkasının aklına gelebileceğini de düşünmem.

Bence uzak durun. Kişi kendinden bilir derler. Bu kadar uyarı yapan insanlar kim bilir neler konuşuyorlardır hakkınızda.
Had bilmeyen insanlarla görüşmenin bir anlamı yok.

Kız ben hayatta diyemem ya içimden diyorum ama dile getiremiyorum sonra da beynimle konuşa konuşa kafayı yiyorum

Yazık psikolojik baskı gören o geline acıdım, ancak dini sohbet ve Yasin için dışarı çıkar oda cadı kaynana yanında olur bütün hizmette ondan beklenir, ne zaman kaynana ölür o zaman kurtulur, tabi sonu pskiyatri doktorlarda olur, onun acısı yıllar sonra çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…