Nane + Limontuzu Formülü ile Zayıflamak

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.319
692
373
Kocaeli
kızlar uzun zamandan beri aşırı derecede yiyodum ve hiç tokluk hisstmiyodum okadar yememe rağmen hiç bi rahatsızlık duymuyodum veyaz gelince rejime başladım ama dayanamadım başım fln dönüyodu sürekli acıkıyodum ekmeği kesmeye çalıştım onu biraz becere bildim yürüyüşe başladım ama bırakmak zorunda kaldım onu bırakınca rejimide bıraktım sadece ekmeği kestim ve daha sonra yengem bişi keşfetti nane ve limon tuzu o da benim gibi rejimi bırakmıştı ama çok sevdiği için sürekli nane yiyodu sonra bi tartıldı 3,5 kilo vermiş 1 haftada daha sonra araştırdık ve nane beyne sinyal gönderip tokluk hissi verirmiş limon tuzu ise mideyi küçültürmüş annemle bende kullanmaya başladık yengem etki görünce ve sonuç inanılmaz ekmeği zaten kesmiştim sadece yemeklerden biraz alıyodum şimdi onuda yiyemiyorum aç karnına naneyi yyeyince başka hiç bişi yiyemio insan 4-5 gün böyle devam etti bişi yiyemedim şimdi naneyi bıraktım ama hala yemek yiyemiyorum pek açlıktan başım dönüyo yarım tabak yemek yiyorum ve palayacak gibi oluyorum 1-2 tabak yemeği yeyipte hiç bişi hissetmeyen ben şimdi yarım tabak yemek le istifa edecek duruma geliyorum gerçekten midemin küçüldüğünü anladımsırnaşık şey: 2 yıldan beri kilo vermek için bir sürü şey yapmıştım ama içinde enn ii sonuç vereni diyebilirim şimdilik 3 kilo verdim ama daha vereceğime inanıyorum sonuç alınca sizinlede paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum :lepi:
:teytey:

limon tuzu ve nane

evet midenizin delinmesi için süper asidik bir ortam denemeye değer tabi ki.

ne de olsa mide delinince ya da içinde yaralar çıkmaya başlayınca yemek yemeniz mümkün olmıcak.

deneyin tabi deneyin...

canım bu bence kişiye göre değişebilir, mesela nane veya naneli şeyler beni çok çabuk acıktırıyor.

arkadaslar tamma hersey güzel hoşta,
ac karnına bu nasıl yenir,
tok karnına yense olmaz zaten yemegi yemiş oluyoruz ,aclık hissi veriyomus ben anlamadım...

aslında mideye zarar verebileceği banada mantıklı geldi..limon tuzu hatta tüm olarak kullanılması mideyi küçültmezde zarar verecek bi şekilde büzebilir... ama aslında denemek çok isterdim.. sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.. :)

Hanımlar bişey belirtmek istiyorum limontuzu kabızlığa sebep oluyor. Nanenin iştahı kestiğini biliyorum ama normal limonla yemenizi tavsiye ediyorum...

Limon , limon tuzu ile aynı etkiyi yaparmı acaba ? Herşeyin başka bir etkisi olabilir . winss sen limonla denedinmi ? sonuç ne oldu ...

arkadaşlar limon tuzu mideye zarar verir diye düşünüyorum. Peki ben günde 3 fincan aç karnına yeşil çay içiyorum. onun içine kuru nane karıştırıp demlesen olmazmı acaba kızlarlülülülülülü

Merve 27...hala sorularımıza cevap alamadık.Lütfen topik açıp ortadan kaybolmayın.Açtığınız konunun arkasında durup,takip ediniz.Ancak bu şekilde insanlara faydası olur.SONUCU daha sonra bildireceğinizi söylemiştiniz amakayıpsınız......sevgiler....

peki naneyi nasıl yiyo bişeylerle felan karıştırıyomu sadece nane mi yiyo

Merve27 lütfen kg ni bildir.ben nane limon tuzuna dünden beri devam ediyorum.püsküütün isteği üzerine günlük paylaşım yapamıcam . bir hafta sonra değişimi yazacağım

Merve27 lütfen kg ni bildir.ben nane limon tuzuna dünden beri devam ediyorum.püsküütün isteği üzerine günlük paylaşım yapamıcam . bir hafta sonra değişimi yazacağım.sevgiler...yerimseniben:teytey:

kızlar naneyi bilemem ama limon tuzu çok zararlı hele aç karnına eritmeden bütün olarak midenizi delersiniz ilk başta anlamazsınız ama ileride çok büyük sorunlar açar başınıza en güzeli iradeye sahip olup ölçülü yemek ve yürüşle egzersiz herşeyi yiyin ama ölçülü yiyin hem vücudunuz her ihtiyacını kalşılar hemde siz aç kalmadan vücudunuz yıpranmadan kilo vermiş olursunuz ben az ve sık yiyorum 4 kilo verdim kısa sürde hemde zayıflayamıyorum diyordum ama az ve sık yiyince birde hareket edince oluyor kızlar hayatı kendinize zehir etmeyin

kızlar nane limon tuzuyla ilgilenen yok galiba .ben pazartesinden beri kullanıyorum ve faydasını gördüm .pazartesi değişimi bildireceğim. hoşçakalın...

Kızlar ben limon tuzunu su ısıtıcımı temizlerken kullanıyorum, kireçlerin hepsini atıyor içinde su bulunduğu halde.
İlla ki kullanıcam diyorsanız ilk önce bir dr. sorun yada net.te araştırma yapın derim ben...

selam kızlar.. dün yeğenimin sünneti vardı. bol bol içecek ve döner tüketmeme rağmen bugunkü sonucu açıklıyorum. 17/08 tarıhınde 89,7 kg idim. bugun 88,5 geldim. dün aşırı yediğimi itiraf etmeliyim. bir önceki gün 87,9 gelmiştim yinede karlı sayılırım .sevgilerr...

Arkadaşlar benden başka deniyen yokmu??? Pazartesi tekrar değişimi yazıcağım... İçinizde bu yöntemi deneyen yokmu??? Benim kız kardeşimde başladı...İştahı kesiyor hatta sabah alındığı zaman diğer zamanlarda yemek yemek aklıma gelmiyorr... Sırf metobolizmam yavaşlamasın diye birşeyler yiyorum.... Sizlerdende cevap bekliyorum :D

Son düzenleme:
Back
X