Nane + Limontuzu Formülü ile Zayıflamak

herkese merhaba nane-limon tuzu konusunu iyice okudum bende bgün denicem ama limon tuzunu pek tüketmicem annem kızlar için saglıklı deil kadın hastalıklarımı ne oluşabiliyormuş diyor onun için naneyle başlıcam bakalım ne olucak:)

Kızlar .... Bugün kü kilom 87.8 kg... Dün çubukta turşu festivali vardı...Orada çubuğa özgü yiyeceklerin tadına baktık...(Baklavada Dahil)... Piknik yaptık... Hafta içinde rejim yapmadım... Yani normal bir diyetle yapılsa bayağı kilo verilecek.... İlgilenenlere duyurulur... Bir hafta sonra bakalım Allah izin verirse Ramazanla nasıl bir sonuç alacağım??? Sevgiler.....cokacimcoookhihoyyytsositososito

sevgi-liebe günde kaç kere ve ne kadar yiyorsun bu karışımdan yani kaç kaşık

oryeku ben ikisini karıştırıp bir kaba koydum yemeklerden 10-15 dakika önce bir tatlı kaşığı yiyorum. bir hafta dene farkı göreceksin ,iki gündür tekrar başladım ve buna sabah aç karna ceviz sarımsak suyu ve akşam yatarken elma sirkeli ballı suyuda eklemeye başladım . sizleri bilgilendiririm....sevgiler...

yarı yarıya kuru nanae ve toz limontuzu nu karıştırıp her yemekten önce birer tatlı kaşığı al . ben eşit miktarda bolca yapıp kavonoza koyuyorum..

evet ben kullandım ve 2.5 kilo vermiştim .bir kaç güne kadar tartılıp tekrar yazacagım. daha önceki sayfaları okursan görürsün.istersen limonunda aynı etkiyi yapacağını düşünüyorum.başlarsan birbirimize destek olabiliriz.....

arkadaşlar,

bunu kullanıp 1 hafta da midem küçüldü diyenlere,
mide 2 senede büyük 2 senede küçülür diyetisyenim söyledi.
bilginize

evet ben kullandım ve 2.5 kilo vermiştim .bir kaç güne kadar tartılıp tekrar yazacagım. daha önceki sayfaları okursan görürsün.istersen limonunda aynı etkiyi yapacağını düşünüyorum.başlarsan birbirimize destek olabiliriz.....

ben cuma günü başlıyorum canım umarım faydasını görürüz :1hug:

gkc diyetisyenler herşeyi biliyorlar fakat nedense daha kilo almadan zayıflatmayı başaramadılar.yoyo sendromu düşük kalorili diyetlerin sonunda verilen kilolar tekrar alınıyor.ayrıca ekşi şeylerin büzme özelliği vardır burada galiba limon tuzunun bu yönü giriyor.sadece sabah bile alsanız iştahınızı dizginleyebiliyorsunuz. ben aldığım sonuca bakıyorum 2.5 kg mın2.3 yağdan gitmiş endokrin polikliniğinde yaptırdığım tartımda... ebrar beraberce deneyelim yarın benayın 7 sinden bu yana ne kadar verdiğimi yazacağım,inanın diyet yapmadımve daha fazla yedim .sevgiler canım

Son düzenleme:
gkc diyetisyenler herşeyi biliyorlar fakat nedense daha kilo almadan zayıflatmayı başaramadılar.yoyo sendromu düşük kalorili diyetlerin sonunda verilen kilolar tekrar alınıyor.ayrıca ekşi şeylerin büzme özelliği vardır burada galiba limon tuzunun bu yönü giriyor.sadece sabah bile alsanız iştahınızı dizginleyebiliyorsunuz. ben aldığım sonuca bakıyorum 2.5 kg mın2.3 yağdan gitmiş endokrin polikliniğinde yaptırdığım tartımda... ebrar beraberce deneyelim yarın benayın 7 sinden bu yana ne kadar verdiğimi yazacağım,inanın diyet yapmadımve daha fazla yedim .sevgiler canım

canım ben diyetisyene gittim diyet ve sporla, hafta da 4 gün 1 saat yürüyüs ve verdigi listeye uyarak 3 ayda 9 kilo verdim, yaklasik 4 ay önce diyetisyeni maddi sebeplerden dolayı birakmak zorunda kaldim.:delphin: 83 tüm 74 oldum hala 74 üm. diyetiseyenim sürekli yagdan vermek zorunda oldugumu su ve kastan verdigim kiloyu hemen geri alicagimi söyledi. ve spor yaparak yag dan vermemi sagladi. ve verdigi listeler gercekten fazlasiyla doyurucuydu. zaten hastaliklarinizi, günlük yasantinizi göz önünde bulundurarak hazirliyorlar herseyi. yani, diyetisyenime laf yok :roflol: şaka yapiyorum, ama onlara gitmek de ise yariyor. tecrubemi paylaşmak istedim:utangac:

noldu canım tartıldın mı cevap bekliyoruma.s

banada biraz tuaf geldi formul ama ben sunu denedim, naneyi yesil cayimlan karistiriyorum.. gercekten beni tok tuttuunu hissediyorum... 3 gundur yapiyorum aksamlari cok pis yerdim eskiden kuru yemis falan hic affetmezdim ama bitti galiba nane beynime toksun diyor...

Back
X