Napcam ben artık bilmiyorum

Yok öyle birşey olsa eşimin huyunu bilmesem Höst derim zaten. Hayatım bize çay ikram edebilir misin diye güzellikle de söyledi hatta. bende kırmadım
Tam tersi bir durum olsa eşinizin anne babası sizi arayıp, oğlumdan çay nasıl istersin dese, eşiniz sizi böyle bir durum da ailesine ezdirse pasif kalsa ne hissedersiniz ona göre hareket edin. eşinize ve ailenize yaklaşımınız da bu yönde olsun.

Annen sana uzaktan misafirliğe gelince annemıde cagır diyen annenle yalnız kalmanı istemeyen, anneni zorla kendı annesiyle kanka yapma calısan kısıyle evliydin dı mı sen. Gecen boyle bır konun vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
Annenı kocan mutlu olsun diye zorla kaynananın ayagına getiriyordun bayramda seyranda.

Simdı de baban cıkmis cay getirdin dıye olay yapan.
Farkında mısın etrafında sureklı senın adına konusup dusunen insanlar var.
Dur de istersen artık hepsine?
Ben bir bireyim annem ıstedıgını yapar, ben de istersem verırım cay istemezsem vermem sız buyuzden tartısmaya son verin de istersen?

Evet çok haklısınız hatta geçenlerde eşimin ailesinden bir 10 km uzağa taşındık diye surat astılar istemediklerini belirttiler. Eşim tavrını koydu söyleyeceklerini söyledi hem annesine babasına 2 hafta kadar konuşmadı hala da soğuk onlara karşı

Sadece şuna müsade etmeyin, eşiniz ailenizle yüz göz olmasın. Bunu ben konuşur çözerim deyin. Ne olursa olsun ailenize saygısızlık yapmasına da müsade etmeyin asla. Ben gerekeni söylerim deyip konuyu kapatın eşiniz açısından.

İnanın diyorum artık kelime kalmadı bende söyleyecek ama etrafımdaki herkes kendinde bu hakkı görüyor bilmiyorum daha nereye kadar gidecek. Bu arada sizin yorumlarınızı beğeniyorum teşekkür ederim

K
Kesinlikle! Ayni dusuncedeyim. Esinle beraber calisman ,misafirlikte hizmet etmek ayri bir durum,esinin misafirine ustelik isyerinde hizmet etmek apayri bir durum bana kalirsa.

eşim babamla konuşup kendini ifade etmek istiyor. Bende konuşacaksan asla sinirlenmeden saygı çerçevesi içinde konuşabilirsin dedim. hata mı etmişim

İnanın diyorum artık kelime kalmadı bende söyleyecek ama etrafımdaki herkes kendinde bu hakkı görüyor bilmiyorum daha nereye kadar gidecek. Bu arada sizin yorumlarınızı beğeniyorum teşekkür ederim
Nereye kadar gidecek bılmıyorum ama koskoca kadın olmussun evlenmıs barklanmıssın, demek kı kendı haklarını savunacak durumdasın.
Izın vesinlerde sen ıstedıgın gıbı davran.
İnsan boyle bogulur.
Kocanı mutlu et, kaynananı mutlu et, babanı mutlu et.
E sen strese giriyorsun mutsuzsun, buyuk sacmalik ve haksızlık bu.
İnsanları rahat bıraksınlar, zaten eziyet gorup ezılırsen sesını cıkarırsın olmadı yardım istersin ailenden.
Ekmek yedıgım ısyerınde gelene bir cay bende verırım ne var bunda? İstemezsem de vermem. Babamın taaa ordan kocamı aramasına gerek yok yani.
Allah gercekten yardımcın olsun.

eşim babamla konuşup kendini ifade etmek istiyor. Bende konuşacaksan asla sinirlenmeden saygı çerçevesi içinde konuşabilirsin dedim. hata mı etmişim
Babanız sakince konuşulacak biri gibi gelmedi bana. Sonu kötü bitebilir bu konuşmanın.

Vallaha ne benim ailem bozardi bu tur şeyler için huzurumu ..ne ben kızlarımın huzurunu bozardim. Şimdi dümdüz soracağım kusuruma bakmayın ...eşinizin geçmişte yaşadığı sağlık sorunu neticesinde bu gün çocuk sahibi olamamaniza kafayı takmış ..kendilerince siz henüz gençken ayrilmanizi istiyor olabilirler mi?

Hadi ben yanlış düşünüyorum, babam haklı olsun eşim bana saygısızlık yapmış olsun, bunu ben eşimle konusur ben çözerim, hala ilkokul çocuğu gibi veli misali eşimi arayıp kızmak , onların beni ezmesi demek. Beni küçük görüyorlar demek. İnsanları kırmaktan ölesiye korkmuşumdur, ama hep kırılan ben olmuşum. Şuan kendimi kitaplarla iyileştirmeye çalışıyorum, işlerim rahatlayınca da psikologa gidicem. Allahım hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim desteginiz için

Evet ne yazık ki bende bundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü o problemden sonra eşime böyle tavır almaya her hareketinden bir art niyet çıkarmaya başladılar. Hayır eşimin birşeyi olsa bende dicem tamam haklılar diye. Her seferinde de söylerim boşanıp geleyim bunu mu istiyorsunuz diye yok diyorlar. Onlar için çocuk sahibi olmak asıl evlilik amacı. Evet çocukları çok severim ama benim için hayatın sonu değil yeter ki huzurlu olayım.

Eşini tebrik ediyorum. Bu zamana kadar sayısız kayınvalide ultimatomlarina maruz kalmış bir gelin olarak eşin gibi kestirip atamadım. Helal olsun diyorum.

O zaman sorun yok. Babanız ve ablanizi haricen tutuyorum tabi onlar her türlü saçmalamış.
Eşimle bir akrabası ortak çalısıyorlar her gittiğimde eşimin ortağı kahve yapar getirir, eşim yemek getirir koyar önüme, yeri gelince bende yaparım gocunmam.
Babamın düşüncesi,” sen böyle çay götürüp hizmet edersen ordaki çalısanların gözünde ne duruma düşersin, sana biat etmezler, sen patron karısısın”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…