- 23 Ocak 2020
- 1.861
- 763
- 123
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Erkek arkadaşımla gerçekten istiyordum ama hayal kırıklığı oldu mutlu olacağımızı artık düşünmüyorum.Ve karşıma başka hissedeceğim birinin çıkacağını sanmıyorum.Kendime ait bir duzenimin olması için istiyordum.Elalemi bosverin peki siz evlenmek istiyor musunuz gerçekten?
İşte bütün mesele sizin istemeniz
Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Oda 36 yaşında evlenmeden cinsellik istiyor tamamen son zamanlarda artık görüşmek bile istemiyor bu nedenle evllilik düşünüyorduk oysa kiErkek arkadasiniz kac yasinda? Ozel degilse erkek arkadasinizla sorunlariniz nedir?
Az çok bişeyler yaşanıyordu oda halinden memnundu ama isterse hemen de evlenebilirdikEvlenmek için evlenip hayatınızın hatasını yapmayın. Herkes evlenmek zorunda değil. Hayal kırıklığı ve şüpheye rağmen hele hiç evleneyim demeyin. Çalışan, para kazanan bir kadınsanız, sultansınız işte.
Beklentileriniz de uymuyor anladığım kadarıyla. O yaştaki bir erkek tabii ki cinsellik yaşamak isteyecek. Hele ben olsam o yaştan sonra evlilik sonrasına bırakıp kumar oynamam. Belki ten uyumu yok, belki sevişirken heyecan duymayacak. Asla ilişki yaşamam diyorsanız sizin tercihiniz;ama o zaman o adamı da bırakın kendi beklentisine göre birisini bulsun, siz de öyle.
Oda 36 yaşında evlenmeden cinsellik istiyor tamamen son zamanlarda artık görüşmek bile istemiyor bu nedenle evllilik düşünüyorduk oysa ki
Ama çok aşıktı hep bunu hissettirdi bu konuda inada bindigini düşünüyorumErkek arkadaşınız cinsellik istemiş ve siz evlenmeyi oncelediginiz için bu adam sizden uzaklasmissa
Bu adam sizle evlenmek istemiyor net.
Kendinize ondan ayrı bir yol çizin.
İster başkasıyla evlenin ister tek başınıza yürüyün ama bu adamdan bir halt olmaz .
Evet bekar olduğumu duyan şaşırıyorİnsanlar zaten hep konusur sizin ne istediğiniz önemli evlenecek olan sizsiniz evlensen dert evlenmesen dert hep bir soru soruyorlar.
bence tek bir sorununuz var o da sevgilinizin sizi oyalaması, yaşınız da uygun 4 yıl da uzun bir süre.. Kişisel hayatınızla ilgili kimsenin soru sormaya hele ki beklenti içine girmeye hakkı yok, gereken cevabı bir iki kez verseniz susarlar, ben öyle yaptım..Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Kaçıyorum şu anda bakalım değer verirse gelirKaç o adamdan. Zaten değer veriyorsa kovsan gitmez
Yani istesek evleniriz az zamanımız kaldı inada bindiriyorBen istemiyorum bunu şimdi dedikten sonra uzaklaşıyorsa bir adam amacı evlenmek de değildir zaten.. Bazı erkekler evlilik olmadan hayatını idame ettirmeyi seçiyor..
Evet oyaladıbence tek bir sorununuz var o da sevgilinizin sizi oyalaması, yaşınız da uygun 4 yıl da uzun bir süre.. Kişisel hayatınızla ilgili kimsenin soru sormaya hele ki beklenti içine girmeye hakkı yok, gereken cevabı bir iki kez verseniz susarlar, ben öyle yaptım..
Haklısınız evlenmek isterse uğraşsınKötü bir evlilik çok kötüdür. Hayatınızın insanının kaç yaşınızda çıkacağını bilemezsiniz. Nasıl mutlu olacaksınız onu tercih edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?