- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Erkek arkadaşım evlenmeden cinsellik yaşamak istiyor bu nedenle anlaşamıyoruzHayatınızda biri olmasa yaş sıkıntı değil ama hali hazırda uzun bir ilişkiniz varken bu soruların gelmesi kaçınılmaz oluyor maalesef
Öncelikle hayatınızdaki kişi ile ilgili bir karar vermeniz lazım. Yani siz 38 yaşındaysanız o da aşağı yukarı sizin yaşlarınızdadır diye düşünüyorum ve eğer evlilik düşüncesinden uzaklaştıysanız bence onu da boş yere oyalamayın.
Hee hayatınızdan çıkarsa zaten bütün sorunlarınız çözülür yok ben onunla evlenmek istiyorum ama daha zamanı var derseniz de en güzeli kulaklarınızı kapamak olacak.
İstesem nolucak yapacak kimse yokKac yasina gelmissin 4 sene flort ediyorsun. Cocukta mi istemiyorsun cocugun olmaz :/
Yani bunla ya evlenip ya ayrilsaydinİstesem nolucak yapacak kimse yok
Bekledim işte maddi durumu düzelsin diye az önce kavga ettik bitti galibaYani bunla ya evlenip ya ayrilsaydin
Tavrımı koydum artık dalga geçenleri uyardımAy bu çevrenin de evlilik baskısını anlamıyorum. Başkasını ne ilgilendirir ki. Bnce bu konuda tavrınızı koyun müdahale edemesinler
Hmm bak canim tavrin net olsun ben evlenmek istiyorum veya ayrilalim sen cinsellik gunah diye istemiyorsun evet ama sevgililikte gunah..Bekledim işte maddi durumu düzelsin diye az önce kavga ettik bitti galiba
İşte biliyorum ama böyle olmak zorunda oldu yani sevmesem beklemezdim şimdi bi daha kimi sevicem diyorum bununla da zorHmm bak canim tavrin net olsun ben evlenmek istiyorum veya ayrilalim sen cinsellik gunah diye istemiyorsun evet ama sevgililikte gunah..
Kaç defa konuşuldu yazıldı buralara böyle adamlar sizi sevmiyor gayet ekonomik özgürlüğünüz de var seviyorsa evlenir seninle. Bu adam evlenme niyetinde değil. istediği sizinle cinsellik yaşayıp bekar hayatına devam etmekOda 36 yaşında evlenmeden cinsellik istiyor tamamen son zamanlarda artık görüşmek bile istemiyor bu nedenle evllilik düşünüyorduk oysa ki
Ne biçim aileniz var size üzüldüm, özellikle Turkiye de aileler kızlarının gözünün içine bakıyor biran önce evlensin gitsin diye, ama söz konusu erkek çocukları olunca evlenince bile kendi evlerine yerleşsin hiç gitmesin isterler geline de hayati zindan ederler bi sebepten ...Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Sakin cinsellik yasama sevem adam böyle bir şart koşmaz, belliki kullanıp atmak istiyor, kesinlikle niyeti evlilik değil...İşte biliyorum ama böyle olmak zorunda oldu yani sevmesem beklemezdim şimdi bi daha kimi sevicem diyorum bununla da zor
Zaten istediği olmadi diye çıldırıyor az önce bir sürü laf saydıSakin cinsellik yasama sevem adam böyle bir şart koşmaz, belliki kullanıp atmak istiyor, kesinlikle niyeti evlilik değil...
Evet işyerinden de çok sıkıldım ama biraz para biriktirmem lazımO heriften ayrıl. Niyeti belli. İş yerinde sikildiysaniz ofisinizi açın kafanızı dinleyin derim. Yeni ortam yeni insanlar getirir belki. Üzülmeyin. Kimse için evlenilmez. Bu sizin kabahatiniz değil. Zaten sevgiliniz adam olsaydı yaşı da gereği 4 yıl içinde evlenmiş 1 yaşında da çocuğu olmustu. Salin gitsin. Değmez...
İlk hedefiniz iş yerinden ayrılmak olsun. O adamdan da ayrılın bence. Senelerinize yazık ya valla.Evet işyerinden de çok sıkıldım ama biraz para biriktirmem lazım
Ay konular karıştıZaten istediği olmadi diye çıldırıyor az önce bir sürü laf saydı
Artık aramaz zaten bu konu yüzünden kavga ettikİlk hedefiniz iş yerinden ayrılmak olsun. O adamdan da ayrılın bence. Senelerinize yazık ya valla.
Konular karıştı sanırımÜzgünüm ama eşiniz tam bir Ö..k z , aşırı düşüncesiz bir adam bemce ipini salın nereye giderse gitsin fakat döndüğünde evliyim karım çocuğum var diye de geçinmesin, bu evliliği gözden geçirin çünkü tek sorun memleketine gitmesi değil, aşırı bencil ve değer vermeyen bir adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?