- 23 Ocak 2020
- 1.861
- 763
- 123
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
İlk hedefim işimden ayrılmak psikologa da gidicemİlk hedefiniz iş yerinden ayrılmak olsun. O adamdan da ayrılın bence. Senelerinize yazık ya valla.
Evet evet farkettim , yorumu güncelledim tekrarKonular karıştı sanırım
İnşallahEvet evet farkettim , yorumu güncelledim tekrarumarım karşınıza sizi mutlu edecek bir bey çıkar
Erkek arkadaşım evlenmeden cinsellik yaşamak istiyor bu nedenle anlaşamıyoruz
Başka sorun derken böyle bir şey istemesi normal miFazla kişisel bir konu yani yorum yapılabilecek bir yanı yok maalesef.. Başka bir sorununuz yoksa bu konuda bazı erkekler ısrarcı olabiliyor maalesef
Başka sorun derken böyle bir şey istemesi normal mi
Son zamanlarda her konunun içinde konu dönüp dolaşıp buraya geliyor çok sıkıldımYani eşim benden böyle bir şey talep etmedi ancak öncesinde erkek arkadaşımın bu tarz ısrarcı talepleri oluyordu. Ben böyle bir şey istemediğim için devam etmedim.
Ancak evlilik öncesi ilişki yaşayan çok fazla insan var, sizin dini ya da kültürel görüşünüzü bilemediğim için bir şey diyemiyorum..O yüzden kişisel bir konu dedim.
Hee belki sadece böyle bir talebi vardır ama ısrar etmiyordur, başka da bir sorununuz yoktur. O zaman evlenince zaten bir sorun kalmayacağı için ilişkinizi bitirmeniz gerekmez, her sorduğunda ya da teklif ettiğinde istemiyorum der geçersiniz.
Öyle çevreye karşı ayıp oluyor diye babam zaten bizi pek sevmezNe biçim aileniz var size üzüldüm, özellikle Turkiye de aileler kızlarının gözünün içine bakıyor biran önce evlensin gitsin diye, ama söz konusu erkek çocukları olunca evlenince bile kendi evlerine yerleşsin hiç gitmesin isterler geline de hayati zindan ederler bi sebepten ...
Evet site boyleleriyle dolu ilerde dayak yedim seklinde konu açmak istemem sinirlenince argo konuşan birisi.Baskı var diye mutsuz olacağınız bir insanla olmayın çok pişman olursunuz evlenince
Aa o zaman hiç uğraşmayın gerçekten kendinize kıymet verinEvet site boyleleriyle dolu ilerde dayak yedim seklinde konu açmak istemem sinirlenince argo konuşan birisi.
Diyorum öfke kontrolün var inkar ediyor sen beni bu hale getiriyorsun diyor yani bana zarar vermedi ama lafları yetiyorAa o zaman hiç uğraşmayın gerçekten kendinize kıymet verin
Hep öyle olur zaten kendileri önceden melek gibiydilerDiyorum öfke kontrolün var inkar ediyor sen beni bu hale getiriyorsun diyor yani bana zarar vermedi ama lafları yetiyor
Cinsellik tam anlamıyla yaşamıyoruz diye böyleymiş bide her gün görse böyle olmazmışHep öyle olur zaten kendileri önceden melek gibiydiler
Yok tabiki ama evde de yaşam alanım yokToplum baskısı yüzünden evlenmeyeceksiniz heralde ?!
Olmuyorsa ayrılın gitsin..
Cinsellik tam anlamıyla yaşamıyoruz diye böyleymiş bide her gün görse böyle olmazmış
Sizde de mi aynı sorun varHep dertleri o zaten sevişsek geçecek sinir
Son zamanlarda her konunun içinde konu dönüp dolaşıp buraya geliyor çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?