- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
Ben asla bir olay yaşanmışsa tek taraflı olduğunu düşünmemÖyle canım ama o kadın bana öyle şeyler yaptıki yani oda hangi yüzle beşiği veriyor anlamıyorum
Neden ben velvele yapayım ki anlamıyorum yani o kadından gelen hiçbişeyi istemiyorum hiç umutmuyorumki eşimle biz kavga ettigmizde boşansanız sevinirim dedi bu kadın altın olsa almam bişi bu Arada 5 yaşımda bi közüm var 2. Anneliğim inşallahBen asla bir olay yaşanmışsa tek taraflı olduğunu düşünmem
Ki bu olay gösteriyorki olay yapan ortalığı velveleye veren taraf siziniz
Sakin olun bebek sakin ve nezih bir ortama doğsun
İlk anne oluyorsunuz
Bunun doğum lohusa emzirme süreci var
Öyle dicem ama bu olayın üstüne nasıl olur bilemiyorum baya kötü kavga etiim çünkü demezmi bende senin ailenin aldıklarını istemiroum diyeSağlıkla kucağınıza aın bebepinizi bu başkasında alma mevzularından baya ailece birbirine girenleri gördğm yakınen siz eşinize anlatın annem ve babam torunlarına hediye beşik ve araba alıyor larmış para atcaklar hesabına biz kendimiz beğenmemizi söylediler de gerek kalmadı abinden almamıza deyin
Söyleme sen de beşik için diye Alla Allaaaa .. parayı alana kadar hiç bisy demeeMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Niye anne babaniz oduyor anlmdm. Hediye alir ayrida. Bildigin mecbur birakilmislar gibi bir sey olmus size dayanamadiklari icin almak istemisler. Bende olsam kesinlikle konusmdigim birinin ozellikle kullanmis eski bir seyini kabul etmezdim. Ne sacma bir sey esiniz kendi bebegine eski bir seyi nasil yakistiriyor anlmdmMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Ailem kimsenin kullandığı beşiği getirmiyor aynı şey değil dersin, beşik önemli darısı bulaşır huyu bulaşır derler. Bunu diyip dur ya uyumazsa ya huysuzlanırsa bilemeyiz de işle onu içten içeMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
lutfen boyle sartlamayin kendinizi de kimseyi de. ikinci el kullanmak insanlarin kendi tercihleri, hic bir sey de bulaşmaz! ne sacma nasil bulassin huyu?Ailem kimsenin kullandığı beşiği getirmiyor aynı şey değil dersin, beşik önemli darısı bulaşır huyu bulaşır derler. Bunu diyip dur ya uyumazsa ya huysuzlanırsa bilemeyiz de işle onu içten içe
Kötülemiyorum, kullanmak istemiyor zorla mı kullandıracaksınız. Her bebek yeniyi hakeder ayrıca. Konuşmadığı eltisinin de eşyasını kullanmak zorunda değil ayrıca kimse.lutfen boyle sartlamayin kendinizi de kimseyi de. ikinci el kullanmak insanlarin kendi tercihleri, hic bir sey de bulaşmaz! ne sacma nasil bulassin huyu?
mesela ben de sakladim kizimin besigini. 8 ay kullandi, en ufak bir lekesi bile yok. aldigimiz her yeni urun dogaya kulfet oluyor.
siz ikinci el kullanmak istemiyor olabilirsiniz ama ikinci eli kotulemeye hakkiniz yok.
Kötülemiyorum, kullanmak istemiyor zorla mı kullandıracaksınız. Her bebek yeniyi hakeder ayrıca. Konuşmadığı eltisinin de eşyasını kullanmak zorunda değil ayrıca kimse.
Ailem kimsenin kullandığı beşiği getirmiyor aynı şey değil dersin, beşik önemli darısı bulaşır huyu bulaşır derler. Bunu diyip dur ya uyumazsa ya huysuzlanırsa bilemeyiz de işle onu içten içe
Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Tamam sizler konuşmadığınız kişilerin kullandıklarını kullanabilirsiniz ne de olsa doğaya karşı sorumluluk. Böyle midesizlik yok yacorona bile öyle bulaşmıyordur, bence hurafelerle insanları gaza getirmeye gerek yok.
ayrıca belirli bir dönem kullanıp sonra lazım olmayacak şeyler için para ödemek doğru değil. iyi durumdaki ikinci eller doğaya karşı hepimizin sorumluluğu.. bence her bebek yeni eşyadan önce bu bilinçteki ana-babayı hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?