Napıcam (önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alıp eşiniz işteyken eskiciye verebilirsiniz. Kadın neden size beşik alamayasınız diye komplo kursun ki? Önemli diye başlık açmışsınız, demek ki sizin için çooook önemli, gidin alın.

Öyle canım ama o kadın bana öyle şeyler yaptıki yani oda hangi yüzle beşiği veriyor anlamıyorum
Ben asla bir olay yaşanmışsa tek taraflı olduğunu düşünmem
Ki bu olay gösteriyorki olay yapan ortalığı velveleye veren taraf siziniz
Sakin olun bebek sakin ve nezih bir ortama doğsun
İlk anne oluyorsunuz
Bunun doğum lohusa emzirme süreci var

Sağlıkla kucağınıza aın bebepinizi bu başkasında alma mevzularından baya ailece birbirine girenleri gördğm yakınen siz eşinize anlatın annem ve babam torunlarına hediye beşik ve araba alıyor larmış para atcaklar hesabına biz kendimiz beğenmemizi söylediler de gerek kalmadı abinden almamıza deyin

Neden ben velvele yapayım ki anlamıyorum yani o kadından gelen hiçbişeyi istemiyorum hiç umutmuyorumki eşimle biz kavga ettigmizde boşansanız sevinirim dedi bu kadın altın olsa almam bişi bu Arada 5 yaşımda bi közüm var 2. Anneliğim inşallah

Öyle dicem ama bu olayın üstüne nasıl olur bilemiyorum baya kötü kavga etiim çünkü demezmi bende senin ailenin aldıklarını istemiroum diye

Şunu demez mi bunu demez mi, içim şişti, ne derse desin, senin hakların var önce bunu bil, istemediğin şeye hayır demek en doğal hakkın, ayrıca parasınıda verip çatır çatır alıyor baban, daha niye eziliyorsun? Anlamıyorum gerçekten, insanların ne diyeceğine ne düşüneceğine bu kadar takılır mısınız?

Söyleme sen de beşik için diye Alla Allaaaa .. parayı alana kadar hiç bisy demee

Tabbi ki kullanmayacaksın. Ne münasebet. Yüzüne bakmadığın eltinin malzemesini kullanmak değişik olur.

Niye anne babaniz oduyor anlmdm. Hediye alir ayrida. Bildigin mecbur birakilmislar gibi bir sey olmus size dayanamadiklari icin almak istemisler. Bende olsam kesinlikle konusmdigim birinin ozellikle kullanmis eski bir seyini kabul etmezdim. Ne sacma bir sey esiniz kendi bebegine eski bir seyi nasil yakistiriyor anlmdm

Ailem kimsenin kullandığı beşiği getirmiyor aynı şey değil dersin, beşik önemli darısı bulaşır huyu bulaşır derler. Bunu diyip dur ya uyumazsa ya huysuzlanırsa bilemeyiz de işle onu içten içe

Eşin muhtemelen böyle yapınca anne babanın dayanamayıp istediğin beşiği sana alCağını biliyor.
Yani bilerek yapmış.
Ben yalan söylemesine bozulurdum.
Ayrıca en kısa zamanda kendinize ait bir bankamatik kartı edinin.herşeyi kocanızın bilmesi duyması gerekmiyor

begendiginiz urunlerin linklerini annenize atin online alip onlar gondersinler. 31 haftalik hamile kadin besik yuzunden uzulmez, kadin ne istiyorsa o olur

lutfen boyle sartlamayin kendinizi de kimseyi de. ikinci el kullanmak insanlarin kendi tercihleri, hic bir sey de bulaşmaz! ne sacma nasil bulassin huyu?

mesela ben de sakladim kizimin besigini. 8 ay kullandi, en ufak bir lekesi bile yok. aldigimiz her yeni urun dogaya kulfet oluyor.

siz ikinci el kullanmak istemiyor olabilirsiniz ama ikinci eli kotulemeye hakkiniz yok.

Kötülemiyorum, kullanmak istemiyor zorla mı kullandıracaksınız. Her bebek yeniyi hakeder ayrıca. Konuşmadığı eltisinin de eşyasını kullanmak zorunda değil ayrıca kimse.

Kötülemiyorum, kullanmak istemiyor zorla mı kullandıracaksınız. Her bebek yeniyi hakeder ayrıca. Konuşmadığı eltisinin de eşyasını kullanmak zorunda değil ayrıca kimse.

ustteki mesajimi okursaniz konu sahibine cevabimi gorursunuz. size yazdigim mesajin konu sahibi ile ilgisi yok.

her bebek yeniyi hakeder diye birsey de yok. ailenin durumu yeni almaya uygun degilse bu bebegi daha degersiz yapmaz. kardesinden, kuzeninden olan bir urunu kullanmak da o bebegi daha az önemli yapmaz.

Ben de senin anne babanın aldığını istemiyorum derse hayırdır ailemle bir sorunun mu var yuvani mi yıkmaya kalktılar yoksa dersin. Ben olsam ben de kavgalı olduğum birinin beşiğini kullanmazdim. Cocugumu o besige her yatirdigimda o insanı hatırlar canım sıkılırdı.

corona bile öyle bulaşmıyordur, bence hurafelerle insanları gaza getirmeye gerek yok.
ayrıca belirli bir dönem kullanıp sonra lazım olmayacak şeyler için para ödemek doğru değil. iyi durumdaki ikinci eller doğaya karşı hepimizin sorumluluğu.. bence her bebek yeni eşyadan önce bu bilinçteki ana-babayı hakediyor.

Benim sana tavsiyem ailenin bu tip durumlarda sana yardim etmesine izin verme. Diger türlü eşin alışkanlik haline sokar ve bir süre sonra bunu hak görür kendinde. Normalde cocuk eşyalari alinip verilir. Benim oglumun besiginide görümcem KENDI İSTEDİ verdim.ama konuşmadigin birinin beşigini kullanmak istememen normal. Ben esimle aramdaki hicbir seyi aileme anlatmam kendi isimi kendim hallederim. Ben dominant bir karakterim esim biraz çekinir benden. (Çenemden ). Çalıştığım icin aldiklarimi genelde eve geldikten sonra görür...

Tamam sizler konuşmadığınız kişilerin kullandıklarını kullanabilirsiniz ne de olsa doğaya karşı sorumluluk. Böyle midesizlik yok ya

Ailene anlatmakla hata etmişsin. Yazık nasıl uzulmuslerdir. Bizim bebeğin beşiğini de annem babam aldı ama en başından biz hediye edeceğiz dediler, o şekilde alındı. Yine de hamilesin çok takma bunu kafana.

Eşine gelince. Aradan birkaç gün geçsin. Sonra de ki geçen annem aradı beşiği onlar alacakmış hediye niyetine. Ne diyorsun de. Zaten ikna edersin alırlar. Ama hemen bugün para falan yollamasinlar. Aranızdaki iliski zarar görür bu şekilde.

İkinci el eşya konusunda asla sıkıntı yapmayan biriyim, bebeğimin arabası ikinci el mesela. Ama tutup da kavgalı olduğum eltimin eşyasını kullanmam çocuğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…