- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Tamam sizler konuşmadığınız kişilerin kullandıklarını kullanabilirsiniz ne de olsa doğaya karşı sorumluluk. Böyle midesizlik yok ya
Bende seni bi şikayet edeyim kimmiş terbiyesiz.önce terbiye takınalım. midesiz ne demek ? ben bi şikayet edeyim..
ayrıca evet, gereksiz para ödemek çocuğa daha büyük haksızlık. ama bunu dar kafalar anlamaz.
İkinci el eşya almak midesizlik mi?Tamam sizler konuşmadığınız kişilerin kullandıklarını kullanabilirsiniz ne de olsa doğaya karşı sorumluluk. Böyle midesizlik yok ya
Anlamıyorum onlar nasıl veriyorlar eltim normalde çok kinciş vardır bi planıBen de senin anne babanın aldığını istemiyorum derse hayırdır ailemle bir sorunun mu var yuvani mi yıkmaya kalktılar yoksa dersin. Ben olsam ben de kavgalı olduğum birinin beşiğini kullanmazdim. Cocugumu o besige her yatirdigimda o insanı hatırlar canım sıkılırdı.
PTT ye gidip senin TC mi adını soyadını verip direk yatırsınlar sende git çekMerhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Onunla uğraşmaz babam direk telefondan yolluyorPTT ye gidip senin TC mi adını soyadını verip direk yatırsınlar sende git çek
O zaman bir kaç gün geçsin öyle yollasın. Hiç bu olayları bilmiyor gibi yoksa çok büyük sorun olabilirOnunla uğraşmaz babam direk telefondan yolluyor
Kavgalı olduğum kişinin hiçbirşeyini almam.Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması
Şimdi o inada bindirir dün ben ona ağır ve kötü konuştum sanki sıfır beşik aldıkarda kabul etmedim dengesiz dedimki amcası olarak bir beşik alamamışmıçocugnun kullanılmış beşigni alıyor ne kadar yeni olursa olsun öyle degilmiKavgalı olduğum kişinin hiçbirşeyini almam.
Eşin anlamaz sanıyorsan , bizde adet annem dedi beşiği anane alırmış de.
Para yollucaklarmış gidin beğendiğinizi alın diye.
Ne diyim şimdi gönüllerinden kopmuş torunlarına hediye almak istemişler istemiyorum mu diyeyim de. Bence anlar.
Bi söylerim ailemeO zaman bir kaç gün geçsin öyle yollasın. Hiç bu olayları bilmiyor gibi yoksa çok büyük sorun olabilir
Ben kullanmazdım ama bana eşim daha teklif etmezdi.Şimdi o inada bindirir dün ben ona ağır ve kötü konuştum sanki sıfır beşik aldıkarda kabul etmedim dengesiz dedimki amcası olarak bir beşik alamamışmıçocugnun kullanılmış beşigni alıyor ne kadar yeni olursa olsun öyle degilmi
2. el eşya alan herkesi çocuğuna değer vermemek ve midesizlikle suçlamak nedir ? son derece dar görüşlü bir tepkiniz var, bunu dile getirmek terbiyesizlik değildir. ama midesiz demek terbiyesizliktir.Bende seni bi şikayet edeyim kimmiş terbiyesiz.
Aaaa kendileri çok köklü aileden gelip bir giydiğini bir daha giymeyen, Evladını da bu hususta titizlikle yetiştiren bir hanımefendi. İkinci el eşyayı biz alalım. Bize layık ama onlara değil. (!) çünkü o mideli, bizde mide yok ahwjabwmsk2. el eşya alan herkesi çocuğuna değer vermemek ve midesizlikle suçlamak nedir ? son derece dar görüşlü bir tepkiniz var, bunu dile getirmek terbiyesizlik değildir. ama midesiz demek terbiyesizliktir.
bebek eşyalarında 2.el diye birşey olduğuna inanmıyorum bn kullanırım. Ama kv bana beşik vs almak yerine gidip eltimin eskilerini getirirse bu hakaret gibi onu kabul etmem. Oh diğer torununa almış bana onun eskilerini getirmiş bu beni kırar2. el eşya alan herkesi çocuğuna değer vermemek ve midesizlikle suçlamak nedir ? son derece dar görüşlü bir tepkiniz var, bunu dile getirmek terbiyesizlik değildir. ama midesiz demek terbiyesizliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?