- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Uyuşturucu kullanan kullaniyodur 2 3 ayda bir hic inandırıcı gelmedi. Uzak durunGörüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Tabi ki sil ne bekliyorsun?? Hayır yani bu durumun nesini anlamadın da soruyorsun??Görüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Özür dileyip barışın bence.Görüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Daha neler ne silmesiBu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Görüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Yalan soyluyor değil mi? Bazen anlamadığım şekilde agresif ve sert oluyordu bişey yapmadığım halde, ufak şeylerden bile tartışıyordu.Kişiliği mi oyleydi yoksa etkisinde olduğu için mi anlamadım.Dışardan böyle kötü de gözükmüyordu normal biri gibi ama dengesizdiUyuşturucu kullanan kullaniyodur 2 3 ayda bir hic inandırıcı gelmedi. Uzak durun
Waaooowww tam bir çılgın, tam bir özgür kızŞu konunuzu okuyunca çok şaşırmadım bu yazdıklarınızaOlayları değerlendirme şekliniz enteresan
Ciddi ilişki?
Uyuşturucu iki üç ayda bir kullanılacak birşey değil ,millet buna para yetiştirmek için her rezilliği yapıyor ,,,, sakin ama sakın yanaşma onaGörüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Bela geliyorum diyor ama nedense görmüyorsun, Allah uyandırsın ne diyeyim..Görüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
Ayrılın hemen arkası gelirGörüştüğüm kişi uyusturucu kullandıgını ıki üc ayda bir oldugunu bu durumun ve normal bişey olduğunu söyledi, ben soğumaya basladım , kararsız kaldım ve soğuk yaptım o da bitirmek istedi , numarası instagram hesabı da duruyor , birbirimizi silmedik de.Bu durumda napmalıyım? Sileyim mi ,kendi haline mi bırakayım, üzüldüm de böyle bisey beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?