Napmalı?

Diyelim yalan söylemiyor 2-3 ayda bir kullanıyor, ne kullanıyor, uyuşturucu madde kullanıyor, kabul edilebilir bir şey mi, sormaya gerek var mı

İki üç ayda bir kullanılan uyuşturucu neymiş?
Uyuşturucu içen her gün içer. Bağımlıdır. Hobi olsun diye uyuşturucu içmez. Dozunu ayarlayamaz. Hep daha fazlasını ister. Bu işin kararı yoktur. Ya hiç içmezsin, ya da bağımlısındır.

Ne içtiğini merak ettim. 2-3 ayda kullanılan uyuşturucu ne? Bildiğimiz uyuşturucu aya, yıla bakmaz.
Ben silmemenizden yanayım. Eğer ki böyle bağımlılık derecesinde madde kullanıyorsa kisilik değiştirip zarar verebilir. Silmeniz bile ağrına gidebilir. O yüzden sinsi sinsi yavas yavas uzaklasmanızı öneririm ben.

Madde bağımlıları, para bulamadıklarında anneyi babayı gözünü bile kırpmadan öldürüyor, biliyorsunuz değil mi? İki üç aya inandiniz mi gerçekten? Uyuşturucu madde, ne zaman icilip ne zaman icilmeyecegine karar verilen bir şey değil çünkü.

Kesinlikle sil, uzak dur. Arkadaşım senelerce uğraştı, sözde iyileştirecek. Bir bagimliliktan ötekine koştu. Şimdi onca sene sonra ve de çocukla boşanıyor.

çiçek yaptırıp kapısına gidin oldu olacak. Allah askına başınıza iş mi arıyorsunuz ?
Silmiş sizi , bir saniye bile düşünmeyin her yerden silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…