Bekara avrat boşamak kolay cinsinden yorumları, akılları çok alıcaksın bu kesin ama ben farklı bişey söylicem eşinin yaptığını düşündüğün şeyi asla hoş görmüyorum yanlış anlaşılmasın ama yaptıysada olmuş olan kaldıramıcak yüzleşmeyi göze alabileceksen konuş ama onu seviyor ve seni bildiğin halde olmadığına ikna etmesini istiyorsan suyu bulandırma erkekler iradesi düşük yaratıklar malesef mayalarında var çok eşlilik yüzüne vurursan nasılsa biliyo beni bırakmıyo diyip arsızlaşabilir ama çaktırmadan bilmiyomuş gibi mesajlarla onu yaptığına pişman edip vazgeçtirirsen yuvayı dişi kuşun yaptığını birkez daha kanıtlar ve bir kadın olarak yücelirsin tabii bir ihtimal yokluğunda sadece yatağını değil kalbinide dolduran birinin olması umarım öyle değildir az hasarla atlatırsın cnmMerhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
Yazık seni okutan anne babaya... Yazık sana yaptıkları masrafa.. Allah bana senin gibi nankör ve koca delisi evlat vermesin inşallah.. Bir de utanmadan eğitimmiş emekmiş koca için siler atarım diyor.. Ailemizde meşhur bir laf var ama yazarsam ban yerim yazamıyorum. Sen ne olduğunu tahmin edersin. Kocan seni para yok diye itip kaksın görücez senin o toz pembe aşkını.. Cahil midir nedir ya.Bak canım Beynim mantığım var çok şükür Yaşantıyla öğreniliyorsa herşey benim babam işçi maaşıyla beş çocuk okutuyor buna ne dersin Daha küçük eve çıkarsın eşin kiranın faturanın yarısını öder kuru ekmekten iyisini de bulursunuz Benim kadar da hedefleri meslek kariyer hayalleri olan bir insan yoktur çok da başarılıyım çok şükür ama eşimden ayrı çalışmak gibi zorunlulukta kalacak olursam bütün emekmiş eğitimmiş gözümde değeri yok Siler atarım
Okumadın galiba her ay gidip geliyor. Ekmek parası sandığınız kadar kolay kazanılmıyor. Biz sizin gibi kocalarımızı banka kasası olarak görmüyoruz. Ayrıca geçici bir durumdu o. Allah ıslah etsin ne diyeyim, sonra kocam beni ezikledi kaynanam beni itip kaktı, görümcem beni köle gibi kullanıyor. Size kocişlerinizin parasıyla mutlu bir yaşam diliyorum. Evlilik yaşanmazmış...9 ay çok uzun bir süre evlilikte ayrı kalmak için tabii ki aldatmak bunu meşru kılmaz. Sevgililiğe benzemez bu, öyle uzak ilişki yaşanır gibi evlilik yaşanmaz. Eşiniz karaktersiz ötesi orası kesin ama sizinde biraz hatanız var.
Pardon da sen kimsin de benim hakkımda yalan yanlış ithamlarda bulunuyorsun? Ekmek parasının kolay kazanılmadığını iyi bilirim ben emeğimle çalışıyorum paramı kazanıyorum çok şükür. Ayrıca sanane benim lafım konu sahibine. Alıntı yapma uza! Seviyesiz.Okumadın galiba her ay gidip geliyor. Ekmek parası sandığınız kadar kolay kazanılmıyor. Biz sizin gibi kocalarımızı banka kasası olarak görmüyoruz. Ayrıca geçici bir durumdu o. Allah ıslah etsin ne diyeyim, sonra kocam beni ezikledi kaynanam beni itip kaktı, görümcem beni köle gibi kullanıyor. Size kocişlerinizin parasıyla mutlu bir yaşam diliyorum. Evlilik yaşanmazmış...
Bana bak seviyeni bil, alıntı da yaparım cevap da yazarım. Büyük konuşmaya devam et de Allah başına versin o zaman gör evlilik nasıl yaşanırmış. Asıl sen kimsin? İlhan Uçkan kılıklılar siziPardon da sen kimsin de benim hakkımda yalan yanlış ithamlarda bulunuyorsun? Ekmek parasının kolay kazanılmadığını iyi bilirim ben emeğimle çalışıyorum paramı kazanıyorum çok şükür. Ayrıca sanane benim lafım konu sahibine. Alıntı yapma uza! Seviyesiz.
Ben mi büyük konuşuyorum ? Algılama probleminiz var sanırım. Bu kadar celallenip beddua okumanıza lüzum yok. Önce insan olun kafi.Bana bak seviyeni bil, alıntı da yaparım cevap da yazarım. Büyük konuşmaya devam et de Allah başına versin o zaman gör evlilik nasıl yaşanırmış. Asıl sen kimsin? İlhan Uçkan kılıklılar sizi
şu erkeklerin uçkurlarının çözülmeden durması imkansızmış gibi görülmesi düşüncesinden hiç hoşlanmıyorum. erkeklere yüz veren, ''erkeğiz abi yapıcaz tabi'' dedirten bakış açısı bu bence.siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..
ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
Kimsenin mutlu yuvasına beddua okumam hanımefendi. Algılamamda sorun yok çok şükür, ben kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaları için teşvik ettiğim nesiller yetiştiriyorum. İnsan olmasam bu mesleği yapamam. Konu sahibinin işi geçici olarak şehir dışında, kimse kocasından ayrı şehirde çalışmak ister mi?Ben mi büyük konuşuyorum ? Algılama probleminiz var sanırım. Bu kadar celallenip beddua okumanıza lüzum yok. Önce insan olun kafi.
Kimsenin mutlu yuvasına beddua okumam hanımefendi. Algılamamda sorun yok çok şükür, ben kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaları için teşvik ettiğim nesiller yetiştiriyorum. İnsan olmasam bu mesleği yapamam. Konu sahibinin işi geçici olarak şehir dışında, kimse kocasından ayrı şehirde çalışmak ister mi?
Aaaa öyle demeyin ama. Biz kimiz ki? Bir kere bu devirde koca bulmak kolay mı? Kız kısmı nasıl çalışır da erkeğe kendini yetersiz hissettirir ? Aldatılmak müstahak bir kere bize, biz evimizde rahat durup kocamızın her ihtiyacını görmüyoruz ki 7/24. Tabii ki boynuz yerip susarız. Evimizin erkeği bir kere onlar. Kırıp dizimizi evde neden oturmuyoruz ! Bizim kariyerimiz evimiz kocamız evlatlarımız. Kariyer ne ki hiç duymadım? Bırakın işi maaşı, koca bulmak çok zor hemen evlenip işi gücü bırakmak lazım !! Mazallah ya iş eve uzak olursa kocamız napar evde ???? Karısı evde değilken bir erkek nasıl tuvaletini yapar, nasıl su içer, tabağa yemek koyamaz ki??Bana bi geliyolar soldan soldan.. Aldatan kadın olsaydı ne denirdi şimdi burada?? NANKÖR KADIN VEFASIZ KADIN, KOCAN SANA BAKMAK İÇİN EKMEK PARASI KAZANMAYA GİTMİŞ SEN ONU ALDATMIŞSIN der hemen namusuna laf söylenirdi. Erkek yapınca AAA KADIN DEDİĞİN DE 9 AY UZAK KALMAZ KOCASINDAN, GEREKİRSE ÇALIŞMAZ... neyiz biz erkeklerin sex kölesi mi?? 7 24 aldatmasınlar diye evini beklemek zorunda olan bekçi miyiz niye bu çifte standart? Siz kadın olarak kendinizi 2. Sınıf görürseniz kimseden saygı beklemeyin.. Benim kocam ya benle evlenmeyecek ya da benim işime EŞŞEK gibi saygı duyacak kimse kusura bakmasın.. O kadar uzun boylu değil bu ne yaa ben dirsek çürüteyim sonra bi koca sevdasına bırakayım işimi.. Yapmayın Allah aşkına az kendinize gelin
Demi haklısın :) 2 aydır ayrıyım sağolsun hiç sesini çıkarmadı geleyim dedim gelme iyiyim evde yalnız napıcaksın diyor. Ve ilişkimiz yanyana olduğundan daha iyi. Ha asla büyük konuşmam eşime güveniyorum ama insanoğlu aldatmaz şeytana uymaz diye bi şey yok. Amaa anlamadıkları nokta bunun ayrı kalmayla ilgisi yok, her aldatan ayrı kaldığı için aldatmıyor çoğu karısı öbür kanepedeyken o haltı yiyor ya da yanında yatarken. Aldatıldığından şüphelenen bi kadına işi bıraksaydın demek onu o kocaya mahkum etmektir. Kadınlar güçlü olmak zorundaAaaa öyle demeyin ama. Biz kimiz ki? Bir kere bu devirde koca bulmak kolay mı? Kız kısmı nasıl çalışır da erkeğe kendini yetersiz hissettirir ? Aldatılmak müstahak bir kere bize, biz evimizde rahat durup kocamızın her ihtiyacını görmüyoruz ki 7/24. Tabii ki boynuz yerip susarız. Evimizin erkeği bir kere onlar. Kırıp dizimizi evde neden oturmuyoruz ! Bizim kariyerimiz evimiz kocamız evlatlarımız. Kariyer ne ki hiç duymadım? Bırakın işi maaşı, koca bulmak çok zor hemen evlenip işi gücü bırakmak lazım !! Mazallah ya iş eve uzak olursa kocamız napar evde ???? Karısı evde değilken bir erkek nasıl tuvaletini yapar, nasıl su içer, tabağa yemek koyamaz ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?