Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Bekara avrat boşamak kolay cinsinden yorumları, akılları çok alıcaksın bu kesin ama ben farklı bişey söylicem eşinin yaptığını düşündüğün şeyi asla hoş görmüyorum yanlış anlaşılmasın ama yaptıysada olmuş olan kaldıramıcak yüzleşmeyi göze alabileceksen konuş ama onu seviyor ve seni bildiğin halde olmadığına ikna etmesini istiyorsan suyu bulandırma erkekler iradesi düşük yaratıklar malesef mayalarında var çok eşlilik yüzüne vurursan nasılsa biliyo beni bırakmıyo diyip arsızlaşabilir ama çaktırmadan bilmiyomuş gibi mesajlarla onu yaptığına pişman edip vazgeçtirirsen yuvayı dişi kuşun yaptığını birkez daha kanıtlar ve bir kadın olarak yücelirsin tabii bir ihtimal yokluğunda sadece yatağını değil kalbinide dolduran birinin olması umarım öyle değildir az hasarla atlatırsın cnm

Yazık seni okutan anne babaya... Yazık sana yaptıkları masrafa.. Allah bana senin gibi nankör ve koca delisi evlat vermesin inşallah.. Bir de utanmadan eğitimmiş emekmiş koca için siler atarım diyor.. Ailemizde meşhur bir laf var ama yazarsam ban yerim yazamıyorum. Sen ne olduğunu tahmin edersin. Kocan seni para yok diye itip kaksın görücez senin o toz pembe aşkını.. Cahil midir nedir ya.

9 ay çok uzun bir süre evlilikte ayrı kalmak için tabii ki aldatmak bunu meşru kılmaz. Sevgililiğe benzemez bu, öyle uzak ilişki yaşanır gibi evlilik yaşanmaz. Eşiniz karaktersiz ötesi orası kesin ama sizinde biraz hatanız var.

9 ay neden ayrı kalıyorsunuz? Bu hep mi böyle oluyor? 9 hafta değil 9 gün değil kocaman 9 ay ... çok ihtiyaçdan mı?bence ayrı kalmayın aynı şehirde iş bulun

Okumadın galiba her ay gidip geliyor. Ekmek parası sandığınız kadar kolay kazanılmıyor. Biz sizin gibi kocalarımızı banka kasası olarak görmüyoruz. Ayrıca geçici bir durumdu o. Allah ıslah etsin ne diyeyim, sonra kocam beni ezikledi kaynanam beni itip kaktı, görümcem beni köle gibi kullanıyor. Size kocişlerinizin parasıyla mutlu bir yaşam diliyorum. Evlilik yaşanmazmış...

AY ÇIĞLIK ATICAM ŞİMDİ SİNİRDEN ! NASIL ZİHNİYETİNİZ VAR SİZİN VİCDANSIZLAR YA !

Pardon da sen kimsin de benim hakkımda yalan yanlış ithamlarda bulunuyorsun? Ekmek parasının kolay kazanılmadığını iyi bilirim ben emeğimle çalışıyorum paramı kazanıyorum çok şükür. Ayrıca sanane benim lafım konu sahibine. Alıntı yapma uza! Seviyesiz.

eve almak da cesaret ister, o kadar kanıt kalıyor işte böyle, hiç mi düşünmemiş.
takip edin. açık verecektir.

Bana bak seviyeni bil, alıntı da yaparım cevap da yazarım. Büyük konuşmaya devam et de Allah başına versin o zaman gör evlilik nasıl yaşanırmış. Asıl sen kimsin? İlhan Uçkan kılıklılar sizi

Ben mi büyük konuşuyorum ? Algılama probleminiz var sanırım. Bu kadar celallenip beddua okumanıza lüzum yok. Önce insan olun kafi.

siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..

ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
şu erkeklerin uçkurlarının çözülmeden durması imkansızmış gibi görülmesi düşüncesinden hiç hoşlanmıyorum. erkeklere yüz veren, ''erkeğiz abi yapıcaz tabi'' dedirten bakış açısı bu bence.
kadınların cinsel arzuları yok mu da onlar bunu yapmadan durabiliyorlar ?
işte bunlar hep ''kukunun peşinde koşan erkekler var aman sahip çık. onların aklı fikri bunda'' diye yetiştirilen kız çocuklarının olmasından kaynaklanıyor.
erkek de insan ve güdülerini kontrol edebilir en azında etmelidir. hayvandan farklı yanları var sonuçta insanların. cinsellik onlara açık büfe değil. bence bunu kafamızdan çıkaralım.

Son düzenleme:
Ben mi büyük konuşuyorum ? Algılama probleminiz var sanırım. Bu kadar celallenip beddua okumanıza lüzum yok. Önce insan olun kafi.
Kimsenin mutlu yuvasına beddua okumam hanımefendi. Algılamamda sorun yok çok şükür, ben kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmaları için teşvik ettiğim nesiller yetiştiriyorum. İnsan olmasam bu mesleği yapamam. Konu sahibinin işi geçici olarak şehir dışında, kimse kocasından ayrı şehirde çalışmak ister mi?

Yorumlara ne yazık ki şaşırmadım bizim gerçeğimiz bu maalesef . Her durumda suç aranan kadın olur .
Dilerim sonuç zannedilen gibi olmaz ne diyeyim çok üzücü , zor bir durum . Allah yardımcınız olsun .

24 saat basinda beklediginiz esleriniz sizi aldatmadi mi?
Mesafe aldatmak icin gerekçe degildir hic bir zaman.
Bunun dışında eslerin ölüm kalım meselesi değilse ayri kalmalarini doğru bulmuyorum. Aldatmayan yine aldatmazdi o baska.

Diğer konulariniza da baktim esiniz sizi cok cabuk yollamis uzaga, orta yolu bulmaya calismamis hic. Duygusal olarakta pek yakin degilmis size o zamanda.
Bundan sonra aldatma olayini ortaya çıkarın ve davanizi açın bana sorarsanız.

Tabi ki kimse istemez. Ben diğer yorumlarda olduğu gibi erkeğin bu sürede aldatması normal demedim. 9 ay ayrı kalmak bir ilişkiye bile zarar verirken evliliğe vermez mi sizce ?Sadece bunu belirtmiştim. Ben burada bana yersiz çıkışınızı anlamadım. Beni tanımadan ne iğrençlikler yapıştırdınız üstüme. Yaptığınız çok çirkin, umarım öğrencilerinize karşı bu kadar fevri ve anlayışsız olmazsınız. Uzatmak istemiyorum daha fazla. İyi akşamlar.

Bana bi geliyolar soldan soldan.. Aldatan kadın olsaydı ne denirdi şimdi burada?? NANKÖR KADIN VEFASIZ KADIN, KOCAN SANA BAKMAK İÇİN EKMEK PARASI KAZANMAYA GİTMİŞ SEN ONU ALDATMIŞSIN der hemen namusuna laf söylenirdi. Erkek yapınca AAA KADIN DEDİĞİN DE 9 AY UZAK KALMAZ KOCASINDAN, GEREKİRSE ÇALIŞMAZ... neyiz biz erkeklerin sex kölesi mi?? 7 24 aldatmasınlar diye evini beklemek zorunda olan bekçi miyiz niye bu çifte standart? Siz kadın olarak kendinizi 2. Sınıf görürseniz kimseden saygı beklemeyin.. Benim kocam ya benle evlenmeyecek ya da benim işime EŞŞEK gibi saygı duyacak kimse kusura bakmasın.. O kadar uzun boylu değil bu ne yaa ben dirsek çürüteyim sonra bi koca sevdasına bırakayım işimi.. Yapmayın Allah aşkına az kendinize gelin

Aaaa öyle demeyin ama. Biz kimiz ki? Bir kere bu devirde koca bulmak kolay mı? Kız kısmı nasıl çalışır da erkeğe kendini yetersiz hissettirir ? Aldatılmak müstahak bir kere bize, biz evimizde rahat durup kocamızın her ihtiyacını görmüyoruz ki 7/24. Tabii ki boynuz yerip susarız. Evimizin erkeği bir kere onlar. Kırıp dizimizi evde neden oturmuyoruz ! Bizim kariyerimiz evimiz kocamız evlatlarımız. Kariyer ne ki hiç duymadım? Bırakın işi maaşı, koca bulmak çok zor hemen evlenip işi gücü bırakmak lazım !! Mazallah ya iş eve uzak olursa kocamız napar evde ???? Karısı evde değilken bir erkek nasıl tuvaletini yapar, nasıl su içer, tabağa yemek koyamaz ki??

Demi haklısın :) 2 aydır ayrıyım sağolsun hiç sesini çıkarmadı geleyim dedim gelme iyiyim evde yalnız napıcaksın diyor. Ve ilişkimiz yanyana olduğundan daha iyi. Ha asla büyük konuşmam eşime güveniyorum ama insanoğlu aldatmaz şeytana uymaz diye bi şey yok. Amaa anlamadıkları nokta bunun ayrı kalmayla ilgisi yok, her aldatan ayrı kaldığı için aldatmıyor çoğu karısı öbür kanepedeyken o haltı yiyor ya da yanında yatarken. Aldatıldığından şüphelenen bi kadına işi bıraksaydın demek onu o kocaya mahkum etmektir. Kadınlar güçlü olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…