Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Ben daha gencim ölmeyi bayılmak ev geçindirmeyi kolay sanıyorum belki ama bunlar da evliliği ne sanıyo bilmem ki Hem yeni evli iki başına yaşayan insanların ne masrafı olur ki geçinemeyecekler uzak yaşamaktan kötü mü Ben olsam kuru ekmek yerim kocamla otururum yani hem öyle bir ev geçindirecekler böyle ikisi iki ayrı yerde iki ev geçindiriyorlar farkındaysan masrafları daha daha çok oluyor Saçma sapan işler vallahi ya

Başina gelmeden büyük konuşma istersen hayat kuru ekmek yemeği düşünecek kadar toz pembe değil.

Bencede kesin birşey var.ben 7/24 evde oldugun halde Eve bi arkadasım gelse sacı düşsse hemen bilirim ki kendi sacında olabilir ama belli olur.sen bide evde değilsin geldiğin zaman bi saç bulman keain delil.ama reddeder suc üstü yapmalısın

yavrum sen daha hayatı gerçekleriyle karşılaşmamışsın
bak sana anlatayım ben biraz
insanlar mesela ben 19 senedir okuyorum belli bi yere geldim işimde
atanana kadar kaç tane sınava girdim
güzel de bi işim oldu çok şükür
eşim de girdi sınavlara vs sonunda girdi bi işe
seneye tayin olucam ve eşim gelemiyor

sana göre birimiz işini bırakmalı di mi? çöpe gitsin 19 senem.
bıraksam eşimin maaşı kira ve faturaları ancak öder
senin dediğin gibi kuru ekmek bile bulamayız
o zaman görürüm ben o meşhur aşkı.

sonsuza kadar öyle kalmayacaktı ya konu sahibi de tayin döneminde geri gelecekti evine

peki 7/24 beraber yaşarken aldatan adamlara yorumun nedir?
onlar da fazla sıkılmış mı oluyolar yoksa bu defa karıları az mı ilgileniyo da başka kadınlara gidiyor bu adamlar?

yapacağı olan her şekilde yapar
karısına aşık adam başka bir kadına dokunabilir mi ya?

Bak canım Beynim mantığım var çok şükür Yaşantıyla öğreniliyorsa herşey benim babam işçi maaşıyla beş çocuk okutuyor buna ne dersin Daha küçük eve çıkarsın eşin kiranın faturanın yarısını öder kuru ekmekten iyisini de bulursunuz Benim kadar da hedefleri meslek kariyer hayalleri olan bir insan yoktur çok da başarılıyım çok şükür ama eşimden ayrı çalışmak gibi zorunlulukta kalacak olursam bütün emekmiş eğitimmiş gözümde değeri yok Siler atarım

peki tamam :)
mutluluklar

Ya adam iyi ki yapmış mı dedim ben Adamın yaptığı da şerefsizlik de Dokuz ay bırkaıp gidebilen kadın da sonra bu kadar hayıflanmasın diyorum ben de Boşasın olsun bitsin Zaten alışıklar ayrı yaşamaya Aldatmaktan ala bi şerefszilik miş var Tayin dönemi falan En baştan kocasının yanında atanamıyorsa ya başlamayacaktı bekleyecekti bi şekilde işini ayarlamayı ne diyim ne kıymetli mesleği varmış

Azcık daha gözetle telefonunu falan karıştır dolaplara falan bak.Birde öle bir anda sor ki şaşırsın kalsın.

İşinizi sakın bırakmayın. Diyelim şimdi göz yumdunuz ya da kesin bir delil elde edemediniz, sürdürdünüz evliliği. Peki kesin şeyler görünce ne yapacaksınız? Çalışmıyorum çekeyim mi diyeceksiniz?
Süre uzun adam haklı diyenleri de Allah ıslah etsin; evlilik gecelikten, seksi çamaşırlardan ibaret değil, bunlarla toparlanacak da değil.
Aldatmaya meyilli kocaları da bu tiplere versin ne de olsa onlar çözmüş meseleyi; bizim kadar sığ! değiller, başlarına gelmez.

Ne kadaan geri kafalı düşünceler bunlar, kadın dediğin kocası nirdeee oradadır. N'apıcan hanım çalışıp
Ondan sonra kocam başkalarına baktı, teee. O öyle bir kocadır ki karısı yokken bakar sadece. Bu yüzden bırakıp giderse kadının suçudur. Nitekim bakınız geçtiğimiz aylarda karısını döverken eli incinen koca tazminat kazanmıştır. Çünkü irrrkek evin ve de toplumun direğidir. Pis moderinler.

Siz hayatı toz pembe sanıyorsunuz galiba. Aile evi geçindirmek kolay mı? Evin kirası faturası erzağı, kişisel harcamalar, eee ortada para kalmadı. Kim gelecekleri için birikim yapacak? Kenarda iki kuruş para olmazsa yazık o eve doğan çocuğa da, anne babaya da. Ben babamdan para isterken başımı öne eğen insanım zor duruma kalınca, kocadan nasıl isterim? Hem her ay görüyorlar birbirlerini yani karı koca olmak zor durumda birbirine destek çıkmaktır. Siyam ikizi değil kimse.

önceki konunuzu okudum ve aklıma acaba mı? sorusu gelmedi değil..banyodaki sac teli aslında güzel bir delil ama inkar etmesi cok kolay..annem geldi,bacım geldi,temizlikçi geldi falan filan..çaktırmadan izlemeye devam edin bence.

Seversen toz pembe Hiçbir şeyi dert etmeyecek kadar büyük sevgiler versin allah ne diyim
Güzelim sen daha hiçbir şeyin farkında değilsin Allah bir çarpıverecek seni o zaman gör toz pembeyi sen. Türkiye'de kocasıyla toz pembe sevgiymiş nerede sanıyorsun kendini? Aç kal kuru ekmek ye güzelim tamam mı sen, oy severiz biz seni

bir gün olsun izin al.yani şartlarını bilmiyorum ama izin günün vardır elbet.gel evinin olduğu şehre .gerekirse bir arkadaşına git ve eşini ara .eşinin evde olduğu geç bir saat burda değilmişsin gibi konuş. öptüm canım iyi gecelee filan de.bende yatıyorum de.sonra hopp eve.ortada bişey yoksa süpriz yaptım dersin .hee varsa da basmış olursun..

konunun 12. sayasına kadar anca tahammül edebildim.. bizim kadınların aldatılmasının tek suçlusu yine bizim kadınlar.. "hangi erkek 9 ay dayanır? / amaaan yapmayan mı var? / herhalde seni bekleyeceğini düşünmüyordun" tarzı yorumlarla sırtlarını sıvazlamış kadar oluyorsunuz hatunlar.. kadın dese 9 ay sabredemedim biriyle beraber oldum kocasına acırsınız ama.. valla pes, aynen böyle devam edin sonra "ıldıtmıtmıyın mı vır" ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…