Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Yine bir aldatma içerikli konu yine bir kadın suçlu çıkarılarak ve erkektir yapar ay cinim 9 ay ama yeaa napsin adamceyiz, ay gii yapmayan mi var vs....gibi saçma mantık tutulmalari ile kirletilmis, mahvedilmis
Alkış alkış galp galp

bence eve kamera yerleştir bir ara hafta sonuda gelip bakarsın ama çok dikkat etmen lazım kamerayı bulmaması lazım

Hic sesinizi cikarmayin isinize donun.eger izin alma imkaniniz varsa izin alin esinizin yasadigi sehirdekibi otele yerlesin ve gozlemleyin.hic masum gorunmuyor bence.9 aydir ayri yasamak bir erkegin aldatmasini hakli cikarmaz bazi yorumlari agzim acik okudum gercekten.calisan bi kadinsiniz bu gucunuzu önemseyin.

Erkek değil mi yapar ya. Siz de mesleğinizi bırakın oturun erkeğinizin dizinin dibinde. 9 ay ayrı kalınırsa olacağı buydu zaten. Biz kadınlar erkek himayesi altında yaşamalıyız çünkü.

17 sayfa boyunca bu tarz yorumlar gördüm ya. Artık iyice anlıyorum neden eğitim seviyesi düşük bir ülke olduğumuzu. Ne demek 'Ne bekliyordun? Ben olsam kuru ekmek yer yine kocamın yanında dururum' demek? Ne demek arkadaşım?

Sen kuru ekmeği bırak, aklını peynir ekmekle yemişsin haberin yok.

Hiç belli etme izlemeye al ona güvendiğini belli et ki rahat olsun. Somut bir şey yakala, bilgisayar telefon gibi kullandığı şeyleri izlemeye al. Gerçi benim için saç teli de somuttur mesela. Ayrıca bayanlar siz 9 ay ayrı kalan erkek yapar diye düşünmeyin. O zaman bayan da ayrı kalınca yapar. Mantık bu olmamalı. Sürekli güvensizlik duygusuyla yaşanmaz ki, ama yakalayınca gözünün yaşına bakmayacaksın. İnşallah yoktur öyle bir şey yine de

Ya işini bıraksın Evlenmesin Ne bilim adam işini bıraksın orda bulsun işi çok önemliyse Kadın da çalışmasın bu kadar zorluk çıkacaksa Şart mı
Cidden mantığına hayran kaldım.

Sen kuzucukunla öyle yaparsın da şunu unutma aldatmayi düşünen bir adamın 24 saat dibinden ayrılmasan bile bir yolunu bulup aldatır kuzucum.

Oncelikle 9 ayı 19 ayı yok bunun adam olan yapmaz bekler karısını. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Ha bu arada adam rahat durmamis belli. Sen gelince sevinmemesi vb normal değil zaten. Kıl la tüy le ispat olmaz herseyi göze alıyorsan baskın yap süpriz yapicakmis gibi. Madur sen ol yani. Ne için geldim neyle karşılaştım yazıklar olsun sana deyip suratına tükürürsün.

Aldatmak isteyen erkek burnunun dibinde de aldatır. Bunun ayrı kalmayla ilgisi yok. Eğer sırf bunun için işini bırakırsan hem aldatılmış, hem işsiz kalmış, ayakları üzerinde duramayan, güvencesi olmadığı için boşanamayan bir kadın olursun. Kuru ekmek ye diyenler yemeye devam etsin. 2 aydır eşimden ayrı tatil yapıyorum. Nedir aldatmak mı gerekir şimdi?

İşin içinde aldatma olmasaydı bende uzun zaman eşlerin birbirinden ayrı kalmamaları gerektiğini söylerdim.
Zira burada yatak bile ayırmayın deniyor sürekli.
Memuriyetler, atamalar dışında bazen daha iyi iş imkanları var diye eşler ayrılıyor..
Özellikle erkekler gidiyor. Kadın çocuklarla yalnız kalıyor.
Ayrılmaktansa masrafları kısmak en doğrusu.
Adam gidiyor, tamam daha fazla kazanıyor ama aile birliği bozuluyor.
..

Burada konu aldatma olabilir ve buna sebep aramak kötü bir huy .. İnsanın aklı almıyor.

Cidden mantığına hayran kaldım.

Sen kuzucukunla öyle yaparsın da şunu unutma aldatmayi düşünen bir adamın 24 saat dibinden ayrılmasan bile bir yolunu bulup aldatır kuzucum.
Kızım ayrı kalmış diye aldatmış mı dedim ben Aldatmayan bir adamsa bile insan sevdiğinden kocasından ayrı durur mu Aldatır diye değil ondan ayrı kalamadığı için

Yazmayayım yazmayayım dedim, dayanamadım artık!
E pes yani bazı yorumlara.
Alıntı yapmadım, kişilerin nickleriyle de yazmayacağım ama EDEP YAHUUUU diyorum
9 ay uzun süreymiş, koca yalnız başına bırakılmazmış, iş için ne gerek varmış eşinden ayrı kalmaya...
Kadın mı gerçekten bu yorumları yapanlar. İnanılır gibi değil. Kadını ikinci sınıf insan gibi görenler yine hem cinsleri.
Hadi aldatma mevzusunu gectim, iş için ayrı kalınır mıymış. Dünyadan bir haber yaşıyorsun cahil kardeşim. İnsanlar 4 yıl dirseklerini çürütüp öğretmen oluyorlar. Atanamıyorlar. İş bulamıyorlar. Sırf mesleklerini yapabilmek için, geçinebilmek ve yaşayabilmek için, terörün göbeğine bile gitmeyi göze alıyorlar.
EDEP YA EDEP...
Allaha havale ediyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…