Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Herşey ortada delil topla ve dava ac baska bir sacin aciklamasi olamaz ustelikte banyoda

Niye aldatilmayi mesrulastiranlari elestiriyosunuz? Konu sahibi delil bulmasi icin verdigimiz akillari gormezden geliyo takilacaksaniz ona takilin baska uyelerin bakis acisina degil. Yani klasik aldatiliyorum diye aglayarak konu acip kocasiyla arasi duzelince de sevinen kadin olacak o. Ugrastiginiza degmez

Konuyu kadinin kole olmasina amacinin erkegini mutlu etmekten baska birsey olmayisina getirmeyelim ortada zor zamanlar geciren genc hamile bi hanim var.lutfen yikici degil yapici olun .bosanma konusunda saygi , alttan alma gibi tavsiyelere kesin karsi olanlar ya bekardir ya da kocasina saygisi olmayan ,parnaginda oynatandir. Talak Allahin sevmedigi helaldir.

İyi , gidin siz köle olun o zaman. Diğer kadınlar da kul, cariye olsun diye çağrı mı bu?

Kuldan kula efendi olmaz. Kula kulluk edecekseniz gidin yapın, diplomanızı da hediye edersiniz efendinize.

Hangi okulda olduğunuzu da yazın, kızının cariye olmasını istemeyenler bilsin.

Siz gerçek misiniz?
ALDATMAK diyoruz hu huu ?

Gece gece tüm sinirlerim hopladı

O zaman konu açıp insanları burda uğraştırmasınlar. Boşanmaya niyetin yoksa fazla eşmeyeceksin kardeşim. Aldatıldığını bilmekten kime fayda gelir ki?

İyi , gidin siz köle olun o zaman. Diğer kadınlar da kul, cariye olsun diye çağrı mı bu?

Kuldan kula efendi olmaz. Kula kulluk edecekseniz gidin yapın, diplomanızı da hediye edersiniz efendinize.

Komiksiniz. Bu konuda bir şeyler okuyun bence. Hayırlı geceler.

en son bugün okudum. Mukaşefetü'l Kulub İmam Gazali'nin
Gazali hz muhammed den kaç yüz yıl sonra yaşamış.önemli bir islam düşünür ü olabilir evet yorumu içinde bulunduğu çağ içinde geçerli olabilir. Fakat yazdıkları gerçek hadistir veya illa doğrudur diyemeyiz.sonuçta insan. Nisa suresini okuyun...

Siz kendiniz ben cariye olmaya fitim yazmadınız mı???? Ben sizi de yaptığınız o tatlıcık smileyleri de ciddiye almam. Diplomalı cariye bana komiksin derse güler geçerim.

Ben doktoradan yakında mezun oluyorum bana oku demek size düşmez. Sizin okuyup okuyacağınız kadar yazan adamlara öğrenci oldum.

Lakin size kim diploma verdi çok merak ettim????

Neyse öğrenmek istemiyorum sanırım, iyi geceler.

Nerde o hadis kaynak belirt yaz bakalim. Kadin da erkek de Allahin kuludur, birbirlerine ustunlukleri yoktur, tek efendileri de Allahtir. Senin yazdigin sirke gider EGER INANIYORSAN.

Oldu ablacım. ben cahilim diplomamı da efendime hediye edeyim. Haydi selametle

Ya bir de komiksiniz diyor.
Arkadaşım senin gibiler yüzünden bu devirde kadınlar değersiz varlıklar olarak görülüyor sen farkında mısın?

Kocam o benim her şeyi yaparımcı tipler olarak sizin yüzünüzden erkekler yüz buluyor ve iğrençleşiyor.

Yapmayın etmeyin.
Kadın olarak kendinizi değersizleştirmeyin.
Elinize ne geçiyor ERKEKLERİ yücelterek bilmiyorum. Bir çeşit tatmin yöntemi olsa gerek.

Ve lütfen şu dini her yerde kullanmayın!

Siz gerçek misiniz?

Ben aldatilsin mi diyirum aldatilinca yine de kocasinin koynuna girsin mi diyorum bosanmak da evlilik kadar okasi bisey.iyi oku bnm yazdiklarimi ..nasil inan inansin nasil yasayan yasasin banane! Derdimdi sanki .

Nerde o hadis kaynak belirt yaz bakalim. Kadin da erkek de Allahin kuludur, birbirlerine ustunlukleri yoktur, tek efendileri de Allahtir. Senin yazdigin sirke gider EGER INANIYORSAN.

'kul' ve 'efendi' farklı kelimelerdir hanımefendi. neyse siz daha iyi biliyorsunuzdur. gece gece tartışmaya girmek istemiyorum. hayırlı geceler.

Oldu emriniz olur hanımefendi

Kadinin medeni kanuna itimadi yok islamiyet desen ondan da haberi oldugu soylenemez ne idugu belirsiz bi nosyonla ben kocamin kolesiyim o benim efendim diyor biz de ogretmen diye buna cocuk okutuyoruz sonra niye bu ulkede kadinin adi yok

Cocuklariniza bolca kitap okutun bolca, sadece egitimi okula birakirsaniz bir arpa boyu yol alamayacagiz gibi duruyor bazi zihinler degismiyor

Ben aldatilsin mi diyirum aldatilinca yine de kocasinin koynuna girsin mi diyorum bosanmak da evlilik kadar okasi bisey.iyi oku bnm yazdiklarimi ..nasil inan inansin nasil yasayan yasasin banane! Derdimdi sanki .

alttan alma gibi tavsiyelere kesin karsi olanlar ya bekardir ya da kocasina saygisi olmayan ,parnaginda oynatandir. Talak Allahin sevmedigi helaldir.

Bana şu cümleni açıklar mısın?
Ne iğrenç bir cümledir bu böyle yahu.
Resmen alttan alın gibi bir şey demeye getiriyorsunuz.

Siz gerçek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…