- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
Pardpn nerede geçiyor yazar mısınız
öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
Konuyu kadinin kole olmasina amacinin erkegini mutlu etmekten baska birsey olmayisina getirmeyelim ortada zor zamanlar geciren genc hamile bi hanim var.lutfen yikici degil yapici olun .bosanma konusunda saygi , alttan alma gibi tavsiyelere kesin karsi olanlar ya bekardir ya da kocasina saygisi olmayan ,parnaginda oynatandir. Talak Allahin sevmedigi helaldir.
Niye aldatilmayi mesrulastiranlari elestiriyosunuz? Konu sahibi delil bulmasi icin verdigimiz akillari gormezden geliyo takilacaksaniz ona takilin baska uyelerin bakis acisina degil. Yani klasik aldatiliyorum diye aglayarak konu acip kocasiyla arasi duzelince de sevinen kadin olacak o. Ugrastiginiza degmez
İyi , gidin siz köle olun o zaman. Diğer kadınlar da kul, cariye olsun diye çağrı mı bu?
Kuldan kula efendi olmaz. Kula kulluk edecekseniz gidin yapın, diplomanızı da hediye edersiniz efendinize.
Gazali hz muhammed den kaç yüz yıl sonra yaşamış.önemli bir islam düşünür ü olabilir evet yorumu içinde bulunduğu çağ içinde geçerli olabilir. Fakat yazdıkları gerçek hadistir veya illa doğrudur diyemeyiz.sonuçta insan. Nisa suresini okuyun...en son bugün okudum. Mukaşefetü'l Kulub İmam Gazali'nin
Ablacım ben ALDATMAK ile ilgili bir şeyden bahsetmiş miyim Allah aşkına ya.Siz gerçek misiniz?
ALDATMAK diyoruz hu huu ?
Gece gece tüm sinirlerim hopladı
Komiksiniz.Bu konuda bir şeyler okuyun bence. Hayırlı geceler.
Nerde o hadis kaynak belirt yaz bakalim. Kadin da erkek de Allahin kuludur, birbirlerine ustunlukleri yoktur, tek efendileri de Allahtir. Senin yazdigin sirke gider EGER INANIYORSAN.öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
Gazali hz muhammed den kaç yüz yıl sonra yaşamış.önemli bir islam düşünür ü olabilir evet yorumu içinde bulunduğu çağ içinde geçerli olabilir. Fakat yazdıkları gerçek hadistir veya illa doğrudur diyemeyiz.sonuçta insan. Nisa suresini okuyun...
Komiksiniz.Bu konuda bir şeyler okuyun bence. Hayırlı geceler.
Ben aldatilsin mi diyirum aldatilinca yine de kocasinin koynuna girsin mi diyorum bosanmak da evlilik kadar okasi bisey.iyi oku bnm yazdiklarimi ..nasil inan inansin nasil yasayan yasasin banane! Derdimdi sanki .Siz gerçek misiniz?
Nerde o hadis kaynak belirt yaz bakalim. Kadin da erkek de Allahin kuludur, birbirlerine ustunlukleri yoktur, tek efendileri de Allahtir. Senin yazdigin sirke gider EGER INANIYORSAN.
Ya bir de komiksiniz diyor.
Arkadaşım senin gibiler yüzünden bu devirde kadınlar değersiz varlıklar olarak görülüyor sen farkında mısın?
Kocam o benim her şeyi yaparımcı tipler olarak sizin yüzünüzden erkekler yüz buluyor ve iğrençleşiyor.
Yapmayın etmeyin.
Kadın olarak kendinizi değersizleştirmeyin.
Elinize ne geçiyor ERKEKLERİ yücelterek bilmiyorum. Bir çeşit tatmin yöntemi olsa gerek.
Ve lütfen şu dini her yerde kullanmayın!
Ben aldatilsin mi diyirum aldatilinca yine de kocasinin koynuna girsin mi diyorum bosanmak da evlilik kadar okasi bisey.iyi oku bnm yazdiklarimi ..nasil inan inansin nasil yasayan yasasin banane! Derdimdi sanki .
Ben aldatilsin mi diyirum aldatilinca yine de kocasinin koynuna girsin mi diyorum bosanmak da evlilik kadar okasi bisey.iyi oku bnm yazdiklarimi ..nasil inan inansin nasil yasayan yasasin banane! Derdimdi sanki .Siz gerçek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?