- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
Hayır ben öyle bişey demiyorum Diyorum ki karı koca ayrı yaşamaz Hangisinin işi daha mühimse diğeri bıraksın işini öbürünün yanına gidip orda iş arasın gerekirse ya da evinde otursun yeni iş bulana kadar Karı koca ayrı yaşamaz Hele dokuz ay Niye evlnediler niye
Eşinizin annesi, kızkardeşi, teyzesi, halası gibi bilumum çok yakın kadın akrabalar size yakın mı oturuyor, onlardan birininmiş gibi gösterebilir ama aldatılma ihtimaliniz %50 diyelim diğer yüzdelik kısmı yanılma Payı diye bırakalım, eve kamera koyun çaktırmadan ama aldatıldığınızı ispatlasanızda bu şekilde elde edeceğiniz delilleri mahkemede kullanamazsınızMerhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
öpecem yani o derece tebrik etmek istiyorumÇok garip okuduğum bazı yorumlar. Hata yanlış vs bi kenarada neden yapıcı olunmuyor hep yıkıcı davranılıyor. Elinde çayı sigarası vs dağınık saç baş pis tırnaklı ellerinizle yüksek egolarınızı tatmin etmek için aslında başınıza gelse gebermeye yüz tutacak şu halinizle şu durumda bile kadını suçlamak meymenetsizliğinizin zirvesidir. Net!! Bi defolun şurdan diyeceğim size.. Bi defolun Allah aşkına !!
Hee9 ay mı
Adamin sogukkanli bi sekilde disardan gelmistir demesi suphe uyandirici ama yine de sakin ol ve bekle .sonuc olumsuz ise bosanacaksan konuş ama hem konusup hem de bosanmazsan savasi kaybettin demektir adimlarini ona gore at.saç teli bence de yeterli değil erkekler genel olarak inkar mekanizmasıyla yaşadıkları için siz baskın yapsanız bile inkar edecek bir cins bunlar sonuçta o yüzden bekleyip iz üstünde olmak en iyisi.
Pardpn nerede geçiyor yazar mısınızöncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?