Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Açıkçası çok can sıkıcı bi durum, inşaallah konu sahibi arkadaş en ufak zarar almadan atlatırsınız bu durumu Allah yardımcınız olsun. İsin aslini bilemiyoruz bazı yorumları okumasaydım keske insanlar gerçek hayatta yukseltemedikleri egolarını burada yükseltme pesindeler ama olmuyor o isler öyle. Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem o yüzden inşaallah bu sac olayı sadece denk gelmiştir inşaallah düşünüldüğü gibi değildir eğer şüphelerinizde haklı çıkarsanız da Allah en kısa zamanda toparlanmaniz için size yardim etsin. Kocanız da bu hatayı yaptıysa misli misli cezasını ceksin. Eslerin ayrı kalmaması gerektiğini düşünüyorum en azından bir an önce bi çözüm bulmak için bi taraf caba göstermeli fedakarlık yapmalı. Tabiki durumlar buna mecbur bırakıyor olabilir ama bu durumu benimseyip sorun yokmuş gibi hayatiniza devam ederseniz kocanız sizi aldatmamış olsa bile yarin obur gün siz soğuyabilirsiniz araya soğukluk girmemeli lütfen yaşam şartları ne olursa olsun evliliği göz ardı etmemeyi öğrenin.

Ne ne ne ?! Hangisinin işi daha mühimse diğeri bıraksın gidip orda arasın iş mi yazılmış burada yoksa ben mi yanlış gördüm?? Allahım lütfen yanlış görmüş olayım.İnanamıyorum bu okuduklarıma.Böyle bi mantık böyle bi zihniyet olamaz yani.Evinde otursun iş bulana kadar demiş ya şaka gibi.Kocası için bıraktı başka yere gitti iş aradı hiç bulamadı diyelim napıcak koca gün evde pinekleyip koca mı bekliycek hayatı boyunca sonra?Artık herkes okuyor elimde bi mesleğim olsun kimseye muhtaç olmayayım ekonomik özgürlüğüm olsun yarın öbür gün evlendiğimde kocamın ailesi beni küçümsemesin bilmem ne diye.Kişinin hem kendi emeği,fedakarlığı hem ailesininki ayrı bu süreçte oraya girmiyorum bile ne zorluklarla okuyanlar var.Bu kadar çileden sonra insan emeğinin karşılığını evde koca bekleyerek mi alsın yani?Tabiki kariyeri için ne gerektiriyorsa onu yapıcak en doğal hakkı.Aman kocamdan ayrı kalmıyım erkek kısmı boş bırakılmaz mazallah aldatır maldatır diye ben neden ödün vericem kendimden?Ben iki yıl yurtdışında yaşadım nişanlıydım o dönemde ve eşim her haftasonu bak istisnasız her haftasonu cuma gününden atlayıp yanıma geliyordu iki günlüğüne Seattle'a.Sen 9 aya uzun diyosun bide.Canım kusura bakma ama sen bu kafayla gidersen çok vurursun başını taşlara.Demedi deme bak.

Son düzenleme:
Aboooo çalışıyor diye 9 ay ayrı kalıyor diye kadın aldatılmayı hak mı ediyormuş, yanlış mı okudum bacılar

Hmmmm o zaman burda aldatılan kadınların hepsi Eşlerden çooookkk uzakta ikamet ediyordu demek ki

Kuru ekmek???
Ohoooo bende evlenirken samanlık seyran diyordumda, 3 ay sonra karnım şişmeye başladığında bizim samanlık alev aldı 9 ay sonra vermeye başladığım bez paralarıyla bugün 3. köprüye hissedar olabilirdim
Ama durun onunda çaresi var Amerikan patikası, alın 10 metre patiska bez dikin, israfçı geçimsiz kadınlar sizi, eşlerinizi de sıkı tutun kaçmasınlar, işe giderkende sırtınıza bağlayın götürün

Çok garip okuduğum bazı yorumlar. Hata yanlış vs bi kenarada neden yapıcı olunmuyor hep yıkıcı davranılıyor. Elinde çayı sigarası vs dağınık saç baş pis tırnaklı ellerinizle yüksek egolarınızı tatmin etmek için aslında başınıza gelse gebermeye yüz tutacak şu halinizle şu durumda bile kadını suçlamak meymenetsizliğinizin zirvesidir. Net!! Bi defolun şurdan diyeceğim size.. Bi defolun Allah aşkına !!

Eşinizin annesi, kızkardeşi, teyzesi, halası gibi bilumum çok yakın kadın akrabalar size yakın mı oturuyor, onlardan birininmiş gibi gösterebilir ama aldatılma ihtimaliniz %50 diyelim diğer yüzdelik kısmı yanılma Payı diye bırakalım, eve kamera koyun çaktırmadan ama aldatıldığınızı ispatlasanızda bu şekilde elde edeceğiniz delilleri mahkemede kullanamazsınız
İtirafını sağlarsınız sadece.

öpecem yani o derece tebrik etmek istiyorum her topikte aynı şeyi düşünüyorum bazen yazıyorum da ama yok yani kafa böyle çalışıyo çoğunda

Konu sahibi suclayici yorumlara hic takilma derim.
Esinle aran sogumaya baslamis bu birinci delil. Gelisini gidisini onemsemiyormus.

Saclar banyoda mutfakta yer etmis. Bu ikinci delilin.

Isinin uzakta olmasi sorun degil.
Esinin seref yoksunu olusu suanki tek sorun.

Ben de 6 ay is nedeniyle ayriydim. Hem de evliligimin ilk 6 ayi. Ayriliklar aldatmaya sebep degildir.

Biz buradan ne kadar tavsiye versek bos. Sen kendini ve esini biliyorsun. Takip etsen mi sonuc alirsin yoksa konussan mi daha iyi olur.

Ama ben oturur sakince konusurdum. Anlatmasi icin de onu destekleyici cumleler kurardim. Inkar ederse de komsular gormus. Bu eve bir kadin girip cikiyormus kim o diye cigligi basardim.

Bu arada guvenecegin komsularin varsa bi sor sorustur.

İnsanlar iş nedeniyle bi sene hatta daha fazla ayrı şehirlerde yasayabiliyor bunda çok şaşıracak bisey yok

Evde başkası dus almış olabilir mi kaynana gorumce vs?

saç teli bence de yeterli değil erkekler genel olarak inkar mekanizmasıyla yaşadıkları için siz baskın yapsanız bile inkar edecek bir cins bunlar sonuçta o yüzden bekleyip iz üstünde olmak en iyisi.

Ahaa böyle kadinlar var oldukca bu erkeklerde kendilerini bisey sanar...

Erkektir 9 ay hicc yanliz kalabilirmi yahuu? Ihtiyaclari var , ilaki hergün cinsel iliskiye girmesi lazim kadinda evde oturup kocasini beklemeli ne demek calismak sen kadinsin evknde oturup yemegini temizligini yapacaksin ve kocani bekliceksin...

BÖYLE DÜSÜNEN KADINLARA COK YAZIK !!
SIZ her sekilde aldatilmayi hal ediyosunuz..

Konu sahibi arkadasim eve gelmeden önce eskne haber verme bence birden gel yada diger arkadaslarin dedigi gibi kamera taktir...

Bende yatağımda bulmuştum evliyken boyasız uzundu benim saçım değikdi a a senin işte manyak mısın dedi üstündw dur adım.boşanınca anladım ki benim değilmiş.bence başka şüphelerinde varsa bir komşun veya arkadaşından rica et takip etsin

saç teli bence de yeterli değil erkekler genel olarak inkar mekanizmasıyla yaşadıkları için siz baskın yapsanız bile inkar edecek bir cins bunlar sonuçta o yüzden bekleyip iz üstünde olmak en iyisi.
Adamin sogukkanli bi sekilde disardan gelmistir demesi suphe uyandirici ama yine de sakin ol ve bekle .sonuc olumsuz ise bosanacaksan konuş ama hem konusup hem de bosanmazsan savasi kaybettin demektir adimlarini ona gore at.

Bütün sayfaları saf gibi okudum belki konu sahibi yazmıştır bir şeyler diye ama yok.
Bence o saçlar olduğu gibi saklanmalı. ve gözlemlenmeli. gizli kamera suç olabilir kendi evine de olsa. Bi avukata sorulup konulabilir. biraz araştırma yapmak lazım cep telefonu vs.

öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.

Pardpn nerede geçiyor yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…