- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
Oldu emriniz olur hanımefendi
Benim dusunceme neden bu denli sinirkendin ki ? Bu benim tavsiyem :)alttan alma gibi tavsiyelere kesin karsi olanlar ya bekardir ya da kocasina saygisi olmayan ,parnaginda oynatandir. Talak Allahin sevmedigi helaldir.
Bana şu cümleni açıklar mısın?
Ne iğrenç bir cümledir bu böyle yahu.
Resmen alttan alın gibi bir şey demeye getiriyorsunuz.
bence de tek gecelik bir mevzu değil bu, konu sahibine de söyledim bunu,bazı adamlar memur oldukları yerde çıkarıyorlar parmaktan yuzugu bekarmış gibi ilişki yaşıyorlar kızlarla.
kaldı ki şu konuda tek gecelik bir durumdan ziyade devam eden bir ilişki var bence.
inşallah kabul etmediğin bu durumlar başına daha çok iş açmaz önümüzdeki günlerde kdf.
Benim dusunceme neden bu denli sinirkendin ki ? Bu benim tavsiyem :)
bence de tek gecelik bir mevzu değil bu, konu sahibine de söyledim bunu,
çünkü adam konu sahibine yanına geldiğinde soğuk davranıyormuş
kdf reddediyor ama belki kadın özellikle bıraktı saçları banyoda. eminim başka şeyler de vardır.
tabi canım özellikle de bırakmış olabilir, konu sahibinin bu ilişkiden artık haberi olsun diye...kdf reddediyor ama belki kadın özellikle bıraktı saçları banyoda. eminim başka şeyler de vardır.
Ya bi telefon hat dokumune bakar kadini desifre etmek konu sahibi bilerek kurcalamiyo affetmek istiyo da bu adam konu sahibini bitirmis coktan yakinda bosanir
Aynen adamin bosayacagi belli cunku uzun suredir aralari bozuk demek ki uzun suredir kadinla iliski var. zaten iliski ciddi olmasa karisina kotu davranmaz. Oylesine aldatan adamlar tam tersi karisina daha iyi davranir eskisinden. Karisina kotu davraniyo sexten bile kaciyosa o adam secimini yapmistir ve karisina byebye diyecektir yani sartlar olgunlasinca. Konu sahibi mantikli olsa su an tum delilleri toplar ve davayi acar avantajli duruma gecerbence de adam boşar. konu sahibi görmezden geliyor ama öyle bir dünya yok maalesef.
en azından delil toplasa mahkelemelerde süründürse diyeceğim ama o da yok.
öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
Bu konuda haklisin ama 9 ayda bana fazla geldi biraz. Ben sahsen ozlerim yuvami kocami o kadarda is kolik olamamValla aldatacak adam karısı dizinin dibindeyken de aldatır. Onca evhanimi var kocasına saçını supurge eden onlar neden aldatiliyor? Böyle mantık olmaz. Cevremde çok kez gordum iş nedeniyle ayrı olan arkadaslarimi. İki tarafta edebiyle evli olduklarını unutmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?