Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Oldu emriniz olur hanımefendi

Ben emir vermem hanımefendi.

Ama siz emirler altında yaşamaya razı olduğunuz için öyle algılayabilirsiniz. Oysaki nacizane bir tavsiye vermiştim..

Ve ayrıca sizin gibi Öğretmen ve eğitimli insanların böyle düşünmesine iki kat daha fazla acıyorum.
Umarım en yakında zamanda kendinize değer verirsiniz.
İyi geceler.

bazı adamlar memur oldukları yerde çıkarıyorlar parmaktan yuzugu bekarmış gibi ilişki yaşıyorlar kızlarla.
kaldı ki şu konuda tek gecelik bir durumdan ziyade devam eden bir ilişki var bence.
inşallah kabul etmediğin bu durumlar başına daha çok iş açmaz önümüzdeki günlerde kdf.

Benim dusunceme neden bu denli sinirkendin ki ? Bu benim tavsiyem :)

Bu düşüncelerdeki insanlar çocuğumun doktoru, öğretmeni olsun istemezdim. Hazır yumuşak beyin ne de olsa şekillendir şekillendirebildiğin kadar. Neyse ki çocuğum yok rahatım, anneler dikkatli olsun. Oğullarınız yarın gelip ben erkeğim ben senden önemliyim kadın demesin sonra aman.

bence de tek gecelik bir mevzu değil bu, konu sahibine de söyledim bunu,
çünkü adam konu sahibine yanına geldiğinde soğuk davranıyormuş

Benim dusunceme neden bu denli sinirkendin ki ? Bu benim tavsiyem :)

Çünkü açıkçası sizin gibi düşünebilen bayanların olması kadın olduğumdan nefret ettiriyor bazen.

Neyse çok fazla diyoloğa girmek istemiyorum. Şayet kendime hakim olamayıp banlanmak istemiyorum.

kdf reddediyor ama belki kadın özellikle bıraktı saçları banyoda. eminim başka şeyler de vardır.
tabi canım özellikle de bırakmış olabilir, konu sahibinin bu ilişkiden artık haberi olsun diye...
eşinin davranışları da enteresan, madem duygusal bir ilişkin var karına da soğuk davranıyorsun, belliki sevgin bitmiş, boşan kardeşim o zaman ne diye inkar ediyorsun...

Reddetme değildir o, öyle olsa konu açmazdı. Hani bir umut arayışı, bir kurtarma çırpınışları.
Ne olursa olsun kolay mı boşanmak? Sevdiği adamdan ayrılmak hem de aldatılarak.

Eve gizli kamera yerleştir bacım.
Yatak odasına, salona vesaire. Banyo da diyeceğim de, suyunu çıkarmak istemiyorum demiyorum sdjf

Ya bi telefon hat dokumune bakar kadini desifre etmek konu sahibi bilerek kurcalamiyo affetmek istiyo da bu adam konu sahibini bitirmis coktan yakinda bosanir

bence de adam boşar. konu sahibi görmezden geliyor ama öyle bir dünya yok maalesef.
en azından delil toplasa mahkelemelerde süründürse diyeceğim ama o da yok.

bence de adam boşar. konu sahibi görmezden geliyor ama öyle bir dünya yok maalesef.
en azından delil toplasa mahkelemelerde süründürse diyeceğim ama o da yok.
Aynen adamin bosayacagi belli cunku uzun suredir aralari bozuk demek ki uzun suredir kadinla iliski var. zaten iliski ciddi olmasa karisina kotu davranmaz. Oylesine aldatan adamlar tam tersi karisina daha iyi davranir eskisinden. Karisina kotu davraniyo sexten bile kaciyosa o adam secimini yapmistir ve karisina byebye diyecektir yani sartlar olgunlasinca. Konu sahibi mantikli olsa su an tum delilleri toplar ve davayi acar avantajli duruma gecer

Ayyy kaçırdım galiba
Bunlar 6 gün tatile gidiyor ve dönünce kdf banyoda saç görüyor...
Bu kadın burayı otel gibi mi kullanıyor yani
Hazır tatildeler diye yiyip içip s....p gidiyo mu

Bence siz islamiyeti hiç anlamamissiniz. Islamiyetin kadına verdiği değerden bihabersiniz. Sadece insanların kendine yontmasiyla bir halt sanmistir erkekler kendilerini ama islam dini hem erkeğe hem de bayana inmiştir. okunan muteber olup olmadığı belli bile olmayan hadisler ile kendinize göre hüküm vermek yerine daha detaylı, gerçek hadislerden, tefsirden, hocalardan kendinizce yontmadan islamiyeti öğrenmeye çalışırsanız kadın olduğunuzu değerli olduğunuzu o zaman anlarsınız, ve Allaha indirdiği dine bir kez daha hayran kalırsınız.

Bu konuda haklisin ama 9 ayda bana fazla geldi biraz. Ben sahsen ozlerim yuvami kocami o kadarda is kolik olamam

Ben olsam eve kamera yerlestirirdim.
Kapinin tam girisine.
Artik android telefonlardan her an takip edebiliyosun kameralari canli canli.

Asla bisey belli etme supelendigini bilmesin. Sonuna kadar inkar edicek o belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…