Sizin açıp okuduğunuz Şeylere inanış tarzınıza ben de şaşırdım.öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
Bu konuda haklisin ama 9 ayda bana fazla geldi biraz. Ben sahsen ozlerim yuvami kocami o kadarda is kolik olamam
Kur an da öyle birşey yok olamaz islam dini kadına asla ikinci sınıf insan muamelesi yapmaz. Allah size bir tek Kuran yeter diyor. Şimdi diyeceksin ki vay efendim hadis var bir hadisin guvenilir olup olmadığı Kuran da dayanağı var mı yok mu bakılır karar verilir. Öğretmenim demişsiniz okulunuzdaki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenine sorun, Kuran i okuyun bu düşüncenizin desteklenmedigini görürsünüz. İslamı bizler çok yanlış biliyoruz böyle söyleyip insanları dinden sogutuyoruz. İlk okumamiz gereken Kuran dir ondan sonra diğer kitapları okumalı ve Kuran suzgecinden gecirmeliyiz.öncelikle üniversite mezunuyum, öğretmenim.
'kadın' 'kutsal görev' kelimeleri ile cümleleri bulunan arkadaşlara sesleniyorum. islamiyette 'kocası kadının efendisidir' diye geçiyor. okuyunca ben de çok şaşırdım. açıp bu konudaki hadisi şerifleri okumanızı tavsiye ederim. tabi ki islamiyete inanıyorsanız. ancak dininiz farklıysa da saygı duyarım. sevgiler.
İlk defa dışardan saç geldiğini duydum eve.Dışarda hortum kasrıga filan mı çıkmışş ..Sacma sapan bir açıklama banyoya nereden giriyor su yoluyla mı sizi baya saf görmüş .. siz neden ayrısınız ki iş yüzünden mi evde yaşıyor olmasın başka bayan ya da ara ara gelip kalan birisi konrtol edin ciddi bi sorun var bence ..? Bence araştırın geri gideceksenizde komsunuz filan varsa ögretleyin gerçi kimse karışmak istemez.Evi iyice araştırın gerekirse gitmeden kamera koyun bence imkannz varsa akılı sistem uygulatıp tlfan izleyin..haberi olmadanMerhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
3 ay daha gorüsmeseler evlilikleri dinen boşa mi cikiyor?Birincisi teknolojiden faydalanman lazım. Yani kesin kanıt. ve suçüstü yakalaman lazım. Boşandığızda mal paylaşımında mahkeme mağdur olduğun için üzerine olan taşınmazları, eşler arasında paylaştırmaz senin üzerine olan mal senindir. Onun üzerine olanlar ise aranızda pay edilir. İkinci olarak dokuz ay çok uzun bir süre höh yani. 3 ay daha görüşmeseniz hem dinen hem kanunen evliliğiniz boşa çıkıyor.
O zaman ayda 1 gelmeye devam etsinAyda bir kez geliyormuş zaten. Daha ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?