Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Sizin açıp okuduğunuz Şeylere inanış tarzınıza ben de şaşırdım.
Kocası kadının efendisi midir?
Kadının 2. Sınıf olduğunu savunan düşünse sistemini savunuyorsunuz.
Hem de Eğitimli bir insansınız.
Pes!

Görumceniz olmaz mı. Benim kv ve annemlerde anahtarım var. Öyle zart zurt gelmezler. Hatta daha bu zamana kadar izinli bile biz yokken girmişlikleri yoktur eve. Sadece bi defa biz tatildeyken kv lern 1 hafta suyu kesilmiş. Kvler hamama gitmiş yıkanmak için görümcem bize gelmiş. Hoş o beni sonradan aradı abla size gittim böyle böyle diye. Ama haber vermeyi unutmuş olsa banyoda ce evde saç görme ihtimalim yüksekti

Hep soyluyorum yine soyleyecegim verdigi sozde duramayana erkek denmez hatta insan denmez. Nedir yani 2 ay kimseyle birlikte olmadin diye illa gidip o sekilde mi tatmin olman lazim. Aldatmanin bahanesi yok. Derler kadinkn hic mi sucu yok...olabilir kardesim artik ask falan bitmistir ama once efendice bosan sonra hangi cehenneme gidersen git. Eee hem karnim doysun hemde pastam dursun! Oyle yok iste.

Sizde telefonlarina falan bakin, maillerine, arama kayitlarina. Kusursuz cinayet yoktur illa ki acik verir

bu konuya yazılan yorumları okumak sinirlerimi bozuyor sanırım
burada ay koca dediğin her ay gelse bile 9 ay yalnız bırakılır mı diyenler eminim aldatılsalar suçu dönüp kendilerinde ararlar
başına gelmeyince öyle konuşmak çok rahat olmalı
ayrıca böyle düşünceniz varsa aman sakın hamile kalmayın, aman tayininiz çıkarsa işlerinizi bırakın, aman hastalanmayın
çünkü erkekler bir ay bile cinsel yaşam olmadan duramayan uçkuruna sahip çıkamayacak olanlardır
Allah korusun sakat kalsanız, kanser olsanız kocanız anında size kapıyı gösterir

ayrıca işine gelen yerleri İslamiyet'e çekip işine gelmeyeni olmaz eğer her şeyi ona uygun yapmanız gerekir
bu nedenle o çok kıymetli kocişleriniz sizlerin üzerine evin içine üç tane daha kadın getirebilir sizden sıkıldığı zaman üç boş olu yeterli
bunları da kabullenin sonra diğerleri de uygularsınız

konu sahibi de sanırım affetmeye çoktan meyilli görmezden gelmeyi istiyor çünkü kamera taktır komşuları sorgula evin önüne bir arkadaşına takip ettir fikirleri hep havada kaldı
bence de yüzleşmesin konu sahibi çünkü affederse adam daha da rahatlayacak

Bence bir tek asudebahar olayı tam anladı, ben de ona Katılıyorum, zaten aralarında ki ilişki ölmüş bunun mesafe ile de alakası yok adam birkere dışarı meyil etmiş ve konu sahibi de aramız kötü ben şehirdışındayım kocamda beni aldattı diyor aslında bekliyor ve hiç şaşırmamış boşanmayacak hatta adamahesap bile sormayacak ama adam artık bağlasan durmaz

Kur an da öyle birşey yok olamaz islam dini kadına asla ikinci sınıf insan muamelesi yapmaz. Allah size bir tek Kuran yeter diyor. Şimdi diyeceksin ki vay efendim hadis var bir hadisin guvenilir olup olmadığı Kuran da dayanağı var mı yok mu bakılır karar verilir. Öğretmenim demişsiniz okulunuzdaki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenine sorun, Kuran i okuyun bu düşüncenizin desteklenmedigini görürsünüz. İslamı bizler çok yanlış biliyoruz böyle söyleyip insanları dinden sogutuyoruz. İlk okumamiz gereken Kuran dir ondan sonra diğer kitapları okumalı ve Kuran suzgecinden gecirmeliyiz.

İlk defa dışardan saç geldiğini duydum eve.Dışarda hortum kasrıga filan mı çıkmışş ..Sacma sapan bir açıklama banyoya nereden giriyor su yoluyla mı sizi baya saf görmüş .. siz neden ayrısınız ki iş yüzünden mi evde yaşıyor olmasın başka bayan ya da ara ara gelip kalan birisi konrtol edin ciddi bi sorun var bence ..? Bence araştırın geri gideceksenizde komsunuz filan varsa ögretleyin gerçi kimse karışmak istemez.Evi iyice araştırın gerekirse gitmeden kamera koyun bence imkannz varsa akılı sistem uygulatıp tlfan izleyin..haberi olmadan

Bir kadın aldatılmayı nasıl kabullenir benim de aklım bunu almıyor. Bekara karı boşamak kolay diye bir atasözümüz var, belki o yüzden daha rahat konuşuyoruz ama empati kurunca aldatılmayı sineye çekebileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum ben. Eşin seni aldatmışsa senden, seni sevmekten vazgeçmiş demektir, e ne diye hoş göresin ki bunu? Arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar olayı net hale getirme babında, eve kamera taktırıp neyin ne olduğunu anlamakta fayda var.

Birincisi teknolojiden faydalanman lazım. Yani kesin kanıt. ve suçüstü yakalaman lazım. Boşandığızda mal paylaşımında mahkeme mağdur olduğun için üzerine olan taşınmazları, eşler arasında paylaştırmaz senin üzerine olan mal senindir. Onun üzerine olanlar ise aranızda pay edilir. İkinci olarak dokuz ay çok uzun bir süre höh yani. 3 ay daha görüşmeseniz hem dinen hem kanunen evliliğiniz boşa çıkıyor.

3 ay daha gorüsmeseler evlilikleri dinen boşa mi cikiyor?
Bu fetvayi hangi çakma hoca verdi acaba

saç rengi farklımı canm?
cünkü geldiğinde sendne düsme ihtimali de var dus acayip dusundurucu ve aldatmanın kanıtı...
bide erkeklerde söyle bisey var ev bos oldugu icin yakın arkadaslarına evi emanet ediyolar takılacakları varsa kullandırıyorlar senin esinde o tür seylere izin verecek tipse belki arkadassı birisiyle gelmis olabilr

9 ay delimisin arkadasım sen haftasonundamı yok.artı bi kac günde izin al arada gel 3-4gün kal git .yani eşinin durumu ne olursa olsun.kusura bakmada sende eşini merak etmiyorsun demektir.
9 AY 9 koca AY..cok sacma.ne işi bu.

Öncelikle bir eğitimci olarak erkeği kadının efendisi yapan zihniyeti kiniyorum.Herkesin farklı ortamlarda,farklı bireyler olarak yetiştiğini, dünyada milyonlarca farklı karakter yapısına sahip insan olduğunu baştan kabullenmeme rağmen bunu kabullenemiyorum,üzgünüm. "Bununla ilgili tek bir sure,ayet göster." desen ağzı iki karış bir şekilde size bakakalacaktir bu kişiler. Zamanında bir yakınım, o esnada yanımızda bulunan bir hocadan da destek almak amacıyla erkeğin kadının 2. Allah'i (!) olduğunu iddia etmişti. Belli ki hanımını ikna etmeye çalışıyordu. Hoca ise derhal duruma müdahale etti: "Yoo amcacigim,böyle bir şey Kur'an'da yoktur,Allah tektir. Kadınla erkek ancak aynı düzeyde kul olabilirler. " demişti. İşte o an o hoca gözümde katbekat değerlendi.
Konu sahibi arkadaşım,ne yapmaya karar verdiniz? Bunu bizim ortaya cikarmamiz mümkün değil,biraz elinizi taşın altına koyacaksiniz,biliyorsunuz değil mi?..

Ee peki esleri savasa giden ninelerimiz ,askerligi 3 sene yapip izinli bile evlerine gelemeyen dedelerimizin durumu ;nikahsizmi annemin dedesi 7 sene esir kalmış ,geldikten sonra dedemler dogmus. simdi bu çocuklar nikahsiz beraberlik cocugumu

Kadın derdini açtığına pişman olmuştur
Konu 9 ay uzakta çalışmak mı adamın bu süre zarfında aldatması mı
Fetvacılara da sesleniyorum ayda 1 evine geliyomuş kadın ne nikah düşmesi
Dinden dem vuruyosunuz madem zina etmek denir adamın yaptığına, siz hala 3 ay daha beklesen nikah düşerdi öh möh diyosunuz bunu da ilk kez duydum

Adamın karakteri bozukmuş demek bu kadar mı zor bi de siz de kadınsınız
Konu sahibi acı ama gerçek evet aldatılıyorsun, bence kanıtla ve dava aç
Görmezden gelmek bi çözüm değil, bu adam sen bişey yapmadan bile senden vazgeçmiş nesinden vazgeçemiyosun hala
Ömrüne yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…