- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
E bi de boşanınca iş daha lazım insanaBazı yorumlara gerçekten şok oluyorum . ya resmen oh olsun calismasaydin demek bazı yorumlar. Ya bırakın aldatılan kadınların çoğu ev hanımı. Kendini eşine adayın insanlar . sonra adam bir Bakmışsın başkasının kollarında. Sonra kadın başını vuruyor calismiyorum gidecek yerim de yok diye... Yapmayın Allah aşkına. Her ay gelmeye devam etsinmis. Kadın her ay kilometreleri tepip gelsin adamı gormek için o başka şeyin derdinde. Ya işi biraksinmis. Kadın memursa niye bıraksın ya. Sonra evde otururken o kocanın onu aldatmayacagi ne malum. O zaman başını taşlara vurur... Kadın fikir sormuş millet calisma demiş. 9 ay nasıl uzak olurmuş . hiç kimse eşini askere gidince beklemedi mi? Napti eşi askerdeyken. Sure uzun deyip aldatti mi kocasını. Ya koca orda aldatti mi kadını... Gerçekten kadın kadının dusmaniymis. Rabbim inşallah kimsenin başına vermez bu durumu.
inanıyorum ki haklı sebeplerin var çalışmak için. ama bu nasıl bir iş ki eşinle aynı şehirde bu vasıfta bu maaşta bir iş bulamıyorsun. Yani bu kadar sert bi ayrılık şart mıBen de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offf
Lütfen yanlış anlama sadece işini merak ettim. Yoksa konuda haksız falan olmadığın kesinlikle ortadainanıyorum ki haklı sebeplerin var çalışmak için. ama bu nasıl bir iş ki eşinle aynı şehirde bu vasıfta bu maaşta bir iş bulamıyorsun. Yani bu kadar sert bi ayrılık şart mı
Ay onlari bir arada yakalamak bile kötu ben kaldiramazdim bu durumu bayilirdim heraldeİkisini bir arada bassan yine yapmadım derler
Sen saç telini banyoda yakalayınca tamam yaptım demesini mi bekliyosun
Yapmadım der
Ne alaka cevap anlamadım.eğitiminiz nedir ?Oldu ablacım. ben cahilim diplomamı da efendime hediye edeyim.Haydi selametle
Mağaza müdürüyüm canm memurluk gibi düşün atama alınıor bi süre de olsaLütfen yanlış anlama sadece işini merak ettim. Yoksa konuda haksız falan olmadığın kesinlikle ortada
Geçmiş olsun canım. Zor günler seni bekliyor olabilir, bol dua ve Allah a sığınma diye bir şey var. Asıl o düşünsün bundan sonraki hayatını.Kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok çok teşekkür ederim.
Son durumu aktarıyorum;
Allah iyinin yanındadır ya yine öyle oldu.duşa girdim bugün baktım duşun içinde de aynı saçlardan.bi hışımla çıktım bornozumu giydim ki cebinde peçeteye yazılmış not.herşey çok güzeldi bilmemne diye.çıktım yüzüne fırlattım ikisini da ağzıma ne geliosa saydım sövdüm.hazırladım çantamı 2 gün sonraya uçak bileti almıştım.ama 2 durucak sabrım kalmadı tabiki şuan havaalanındayım.evden çıkmama izin vermedi ilk önce gitme konuşalm fln dedi dinlemedim ben toplandm o konuştu.bi arkadaşıyla birlkte kadın bulmuşlar.parayla yani.. hala tiksiniyorum aklıma geldikçe.yapma etme gitme bi sürü yazdı yazdı aradı açmadım.havaalanına geldi neymiş yüzüğümü evde bırakmışım onu getirmiş.istemiyorum takmıycam defol git dedim kutusyla çantama attı.kesin kararlıyım kızlar ama çok zor günler beni bekliyor biliyorum.
Allah yardmcin olsun cnm..Ztn su yazdiginla sen kendine en guzel yorumu yapmissin..Verdigin karardan donme insan midesini bulandiran bi erkegi asla esi olarak yaninda tutmamali..Bu arada acımzasızca ve cahilce yorum yapanlara sesleniyorum.kimseye beddua etmek istemem ama başına gelmeden bilemessiniz.yine de inşallah yaşamazsınız bunları.9 ay değil 2 sene ayrı kalanları tanıyorum.bizim işimiz böyle bir iş başından bilerek girdik bu işe.kaldı ki işi bırakıp dönmeyi de düşündüm 2 3 ay önce ki sağlam bir işim varken.mantıksız yorumlar yapmadan önce bi düşünün bakalım işi bıraktın ,yakaladın boşandın da e sonra kaldın ortada ya ailene muhtaç ya o adam olamayan kocaya bu daha mı iyi?
ama burada sorgulanması gereken şey benim işim değil ,karşıdakinin adamlığıdır.kaldı ki demek ben yanında olsam da doyumsuz biriymiş.
Ha bir de erkektir yapar diyenler var ki bu zihniyeti anlayamıyorum kadınlığınızdan şüphe ediyorum!bunlar için de Allah içimi biliyor..bisey dememe gerek yok...
yani parayla tutulan kadın zaten herşey çok güzeldi diye karısının bornozuna neden mesaj bıraksın. duygusallık yoktuurki onlarda.Parayla tuttuğu kadına senin bornozunu mu giydirmiş o ne ya bildiğin atıyor ayrıca kız da kaç aydır bunla görüşüyorsa sen duy diye yapmış bunları, onu da oyalıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?