- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Yani Parasını alır gider bu beyinsizin görüştüğü kesin bekar ve beklentisi olan bir kız adamda ilk panikle saçmalamış 1-2 gün sonra ben birini seviyorum diye dökülüryani parayla tutulan kadın zaten herşey çok güzeldi diye karısının bornozuna neden mesaj bıraksın. duygusallık yoktuurki onlarda.
garip
yani birileri yalan söylüyor ama kimYani Parasını alır gider bu beyinsizin görüştüğü kesin bekar ve beklentisi olan bir kız adamda ilk panikle saçmalamış 1-2 gün sonra ben birini seviyorum diye dökülür
Saç teli büyük bir delilönce söylemez izlemeye alırdım sonra baskın yapardım.. saç teli büyük bir delil değil
yani birileri yalan söylüyor ama kim
belki de var duygusal bişeyler bilemiyorum ki.herseyi beklerim artık ben.çok da önemli değil artık öncesi ya da sonrası.tek bildiğin midemi bulandırıyorkonuda kafama yatmayan şeyler var. neyse artık.
kadın neden bu peçetenin bulunmasını istesin neden yazıp koysyn. adamla duygusal birşeyi yok birde.
Bende öyle söyledim zaten, insan yerine koysaydın ozaman yazık dedim.benim bulmamı mı bekledin dedim.yok zaten nottan haberi bile yok mal mal bakıodu bu ne diye.isterse peçeteyi kullansın isterse saklasın umrumda bile olmamalı.tek çabam budur.Parayla tutulan kadın da olsa aldatmış demektir,ama o kadın parayla tutulduysa neden not bıraksın diyelimki not bıraktı eşiniz notu neden saklasın???
duygusal bir birliktelik başlamış ve ilerlemiş belli ki,yazıklar olsun varsa böyle bişey adam gibi söyleyip ayrılabilirdi.
iyi de benim evime gelior heryerde resmim evli olduğu da ortada adamın, kadın basbaya yollu ya herseyi bilerek gelmiştir.bu beyinsz de boşanıcam demiştir kesin.kendi pisliklerinde boğulsunlarYani Parasını alır gider bu beyinsizin görüştüğü kesin bekar ve beklentisi olan bir kız adamda ilk panikle saçmalamış 1-2 gün sonra ben birini seviyorum diye dökülür
Teşekkür ederim canım desteğin için,Kim olduğunun ne önemi var?
Parayla bulmuş ya da parasız.
Tek gecelik ya da uzun süreli.
Başka tene dokundu mu dokundu.
Başka gözlere değdi mi gözleri değdi.
Evine getirdi yahu, banyosuna, yatağına kadar.
Daha çirkini mi var?
Pislik herif!
Yazık bunlara verilen emeklere, yıllara. .
Konu Sahibi arkadaşım Allah güç versin.
Hayatından kolaylıkla temizlersin bu pisliği umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?