Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

yani parayla tutulan kadın zaten herşey çok güzeldi diye karısının bornozuna neden mesaj bıraksın. duygusallık yoktuurki onlarda.

garip
Yani Parasını alır gider bu beyinsizin görüştüğü kesin bekar ve beklentisi olan bir kız adamda ilk panikle saçmalamış 1-2 gün sonra ben birini seviyorum diye dökülür

Allah kocanizin cezasini versin. Bu parayla tutulmus kadin degil. Bildigin sevgili yapmis assagilik herif.

Canim ne kadar icin yaniyordur simdi. Allah yardimcin olsun. Sozun bittigi yerdeyim.

arkadasiyla birlikte ve para karsiligi yapilmasini hafifletici sebep saymis heralde ki , boyle bisey uydurmus...
erkeklerin kendini akilli sanip gulunc duruma dusmeleri bu iste...

Durum iyice garipleşti
Çok bilinmeyenli denklem gibi...
En iyisimi burdan yavas yavas uzamak

Para ile tutulan bir kadının not yazacağını sanmam.
Ya bu adamın sevgilisi var ve o sırf siz bulun diye yaptı bunu ya da bu adam ayrılmak istiyor, ama siz bırakın diye uğraşıyor. İlki daha makul gibi.

bence adamın sevgilisi var ve o sevgilisi olan kadın karısı olan kadının görüpte adamdan ayrılması için bıraktı o notları ve saçları

Parayla tutulan kadın da olsa aldatmış demektir,ama o kadın parayla tutulduysa neden not bıraksın diyelimki not bıraktı eşiniz notu neden saklasın???

duygusal bir birliktelik başlamış ve ilerlemiş belli ki,yazıklar olsun varsa böyle bişey adam gibi söyleyip ayrılabilirdi.

konuda kafama yatmayan şeyler var. neyse artık.
kadın neden bu peçetenin bulunmasını istesin neden yazıp koysyn. adamla duygusal birşeyi yok birde.
belki de var duygusal bişeyler bilemiyorum ki.herseyi beklerim artık ben.çok da önemli değil artık öncesi ya da sonrası.tek bildiğin midemi bulandırıyor

Bende öyle söyledim zaten, insan yerine koysaydın ozaman yazık dedim.benim bulmamı mı bekledin dedim.yok zaten nottan haberi bile yok mal mal bakıodu bu ne diye.isterse peçeteyi kullansın isterse saklasın umrumda bile olmamalı.tek çabam budur.

Yani Parasını alır gider bu beyinsizin görüştüğü kesin bekar ve beklentisi olan bir kız adamda ilk panikle saçmalamış 1-2 gün sonra ben birini seviyorum diye dökülür
iyi de benim evime gelior heryerde resmim evli olduğu da ortada adamın, kadın basbaya yollu ya herseyi bilerek gelmiştir.bu beyinsz de boşanıcam demiştir kesin.kendi pisliklerinde boğulsunlar

Kim olduğunun ne önemi var?
Parayla bulmuş ya da parasız.
Tek gecelik ya da uzun süreli.
Başka tene dokundu mu dokundu.
Başka gözlere değdi mi gözleri değdi.
Evine getirdi yahu, banyosuna, yatağına kadar.
Daha çirkini mi var?

Pislik herif!
Yazık bunlara verilen emeklere, yıllara. .

Konu Sahibi arkadaşım Allah güç versin.
Hayatından kolaylıkla temizlersin bu pisliği umarım..

Teşekkür ederim canım desteğin için,
ben de tam böyle düşünüyorum. bunu yüzüne haykırmak çok zor oldu benim için ,evden çıkıp gitmek de öyle,
ama yapmak zorundaydım.şimdi yapmazsam devam edecekti olan bana olacaktı.

Bu kadıncağız eve para getirmek için 9 ay çalışmış. 9 ay çalışmış olması, aldatılmayı mı gerektirir? Aynısı başınıza gelse "9 ay yoktum, hakkı aldatmak!" mı yazacaksınız?
Burada bir sürü asker,polis eşi var. Onlar göreve gidince kadınlar aldatıyor mu? 12 ay asker yolu bekleyen sevgililer var, şafak saymıyorlar mı kadınlar? Ben anlamıyorum. Bu kadında suç bulmanıza, konu sahibini suçlu bulmanıza anlam veremiyorum.

Konu sahibi bayan, aldatılmışsınız. Ne tek gece, ne çok gece, ne metres, ne hayat kadını. Hiçbirisi AFFETMEK için bahane olamaz. Bu adamı hayatınızdan defetmenizi diliyorum notu da avukatınıza delil olarak verin tazminat bile alırsınız belki.

Konuyu kafamda oturtamadım...Saçı banyoda gören insan duşa bakmaz mı hiç ??? Duşa girdiniz madem duş almadığınız halde neden bornozu giydiniz??? Bi de bu kadında nasıl bir saç dökülmesi var ki tüm evi Saçı basmış ??? Kendinizin çıplak kalması pahasına bornozu nasıl atıyorsunuz??? Konuyu kafamda oturtamadım.. Belki sizin anlatımınızdan dolayıdır ama sanırım bu düşüncemde yalnız değilim...

Bornozunu kullandırmakta ne demek yaaa? Bari pisliğine sizin özel eşyanızı ortak etmeseydi ya yazıklar olsun yaaaa!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…