Bornozunu kullandırmakta ne demek yaaa? Bari pisliğine sizin özel eşyanızı ortak etmeseydi ya yazıklar olsun yaaaa!!!!
Aklıma sen gelmeden hemen önce evinde olduğu ve eşinin saçları toplayacak vaktinin olmadığı geldi.belki delilleri yok ediyordu ama bu sefer edemedi.yani hemen tek gecelik olayına inanma derim.belli ki not gör diye bırakılmış.Kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok çok teşekkür ederim.
Son durumu aktarıyorum;
Allah iyinin yanındadır ya yine öyle oldu.duşa girdim bugün baktım duşun içinde de aynı saçlardan.bi hışımla çıktım bornozumu giydim ki cebinde peçeteye yazılmış not.herşey çok güzeldi bilmemne diye.çıktım yüzüne fırlattım ikisini da ağzıma ne geliosa saydım sövdüm.hazırladım çantamı 2 gün sonraya uçak bileti almıştım.ama 2 durucak sabrım kalmadı tabiki şuan havaalanındayım.evden çıkmama izin vermedi ilk önce gitme konuşalm fln dedi dinlemedim ben toplandm o konuştu.bi arkadaşıyla birlkte kadın bulmuşlar.parayla yani.. hala tiksiniyorum aklıma geldikçe.yapma etme gitme bi sürü yazdı yazdı aradı açmadım.havaalanına geldi neymiş yüzüğümü evde bırakmışım onu getirmiş.istemiyorum takmıycam defol git dedim kutusyla çantama attı.kesin kararlıyım kızlar ama çok zor günler beni bekliyor biliyorum.
Benim anladığım konu sahibi duş almak icin giriyor ama saç tellerini görünce hemen geri çıkıp üstü müsait olmadıgından bornozunu giyiyor . Kocasına bornozu değil bulduğu peçeteyi fırlatıyor .Konuyu kafamda oturtamadım...Saçı banyoda gören insan duşa bakmaz mı hiç ??? Duşa girdiniz madem duş almadığınız halde neden bornozu giydiniz??? Bi de bu kadında nasıl bir saç dökülmesi var ki tüm evi Saçı basmış ??? Kendinizin çıplak kalması pahasına bornozu nasıl atıyorsunuz??? Konuyu kafamda oturtamadım.. Belki sizin anlatımınızdan dolayıdır ama sanırım bu düşüncemde yalnız değilim...
Kadını eve atmış.Kadın da karısının bornozunu giyerken büyük bir saygı eşliğinde adam şunu der"Hayıııırrrr!Aslaaaa...Seninle yatabiliriz,ortak evimizde fingirdeşebiliriz ama asla karımın bornozunu giyemezsin!!!Bu çok büyük saygısızlıktır!!!Kendime yakıştıramam!!!" :) Arkadaşım adam aldatmış yaa..Ötesi mi var daha...Pehhh...
Yani ben de diyorum ki adam en büyük saygısızlığı zaten yapmış aldatarak.Bunu düşünmeyen adamdan incelik mi beklenir??Yani adamın anlayışına göre senin bahsettiğin şey çok ince bi davranış olur.Benim de anlamadığım nasıl başka kadının üzerinde o bornoz varken vicdan azaba duymaz insan,hiç aklına gelmez...Yorumumu anlamamışsınız ki. Bu iğrençliği size yaptı madem, bari sizin özel eşyanızı yaptığı pisliğe alet etmeseydi yazdım konu sahibine. Yani bir insan berbat olur da bu kadar nasıl sizi değersiz görür demek istedim.
Açıklık getiriyorum.Duşa girdim duş sırasında saçları gördüm ve çıktım bornozumu giydim saçları yüzüne fırlattım nedir diye.sonra bornozu çıkarırken cebinde notu buldum. bu yani.Benim anladığım konu sahibi duş almak icin giriyor ama saç tellerini görünce hemen geri çıkıp üstü müsait olmadıgından bornozunu giyiyor . Kocasına bornozu değil bulduğu peçeteyi fırlatıyor .
Fakat o sinirle bornozun cebindeki notu nasıl farkediyor onu bilemiyorum .
Eğer durum böyleyse o not zaten konu sahibine ithafen yazılmış yoksa adam nasıl bulabilir ki o notu ?
Boşarım demiştir o da boşanır demiştir, zaten mutsuzum Hayatım kötü felan demiştir yazmıştır , kız sen bil diye delil bırakıyor bıkmış beklemekten kocan çok Şerefsiz ama bir halt yicen eve getirme bariiyi de benim evime gelior heryerde resmim evli olduğu da ortada adamın, kadın basbaya yollu ya herseyi bilerek gelmiştir.bu beyinsz de boşanıcam demiştir kesin.kendi pisliklerinde boğulsunlar
Bunu atlamışım...Dustan cikan kadin peceteye notu ne ile yazmis? Evet sadece buna takildim..
başka konularadamı yorum yapmış bu halde, yani budamı fakesaçları yüzüne fırlattın !?! saç değil mübarek gülle..
konu sahibi, kocan seni aldatmış, sen kocanı tabir-i caizse basmışsın, uçağın 2 gün sonra ama sen havaalanındasın.. hadi buraya gelip yazmanı geçtim başka konulara da fikir yazacak kadar kafan yerinde!!
olduuu size iyi günleer..
Yöneticiler belki bi şey söyler.başka konularadamı yorum yapmış bu halde, yani budamı fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?