Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

Bornozunu kullandırmakta ne demek yaaa? Bari pisliğine sizin özel eşyanızı ortak etmeseydi ya yazıklar olsun yaaaa!!!!

Kadını eve atmış.Kadın da karısının bornozunu giyerken büyük bir saygı eşliğinde adam şunu der"Hayıııırrrr!Aslaaaa...Seninle yatabiliriz,ortak evimizde fingirdeşebiliriz ama asla karımın bornozunu giyemezsin!!!Bu çok büyük saygısızlıktır!!!Kendime yakıştıramam!!!" :) Arkadaşım adam aldatmış yaa..Ötesi mi var daha...Pehhh...

Aklıma sen gelmeden hemen önce evinde olduğu ve eşinin saçları toplayacak vaktinin olmadığı geldi.belki delilleri yok ediyordu ama bu sefer edemedi.yani hemen tek gecelik olayına inanma derim.belli ki not gör diye bırakılmış.
Bi de ben bu insanlardaki cesareti anlamıyorum.kadı a da dava aç bence.

Benim anladığım konu sahibi duş almak icin giriyor ama saç tellerini görünce hemen geri çıkıp üstü müsait olmadıgından bornozunu giyiyor . Kocasına bornozu değil bulduğu peçeteyi fırlatıyor .
Fakat o sinirle bornozun cebindeki notu nasıl farkediyor onu bilemiyorum .

Eğer durum böyleyse o not zaten konu sahibine ithafen yazılmış yoksa adam nasıl bulabilir ki o notu ?

Yorumumu anlamamışsınız ki. Bu iğrençliği size yaptı madem, bari sizin özel eşyanızı yaptığı pisliğe alet etmeseydi yazdım konu sahibine. Yani bir insan berbat olur da bu kadar nasıl sizi değersiz görür demek istedim.

Yani ben de diyorum ki adam en büyük saygısızlığı zaten yapmış aldatarak.Bunu düşünmeyen adamdan incelik mi beklenir??Yani adamın anlayışına göre senin bahsettiğin şey çok ince bi davranış olur.Benim de anlamadığım nasıl başka kadının üzerinde o bornoz varken vicdan azaba duymaz insan,hiç aklına gelmez...
Neyse arkadaşa da yazdım allahtan daha o kadar genç ki.Çok şanslı görüyorum ben yine de.bi atlatsın inş.kendi yolunda yürür o..

Açıklık getiriyorum.Duşa girdim duş sırasında saçları gördüm ve çıktım bornozumu giydim saçları yüzüne fırlattım nedir diye.sonra bornozu çıkarırken cebinde notu buldum. bu yani.

saçları yüzüne fırlattın !?! saç değil mübarek gülle..

konu sahibi, kocan seni aldatmış, sen kocanı tabir-i caizse basmışsın, uçağın 2 gün sonra ama sen havaalanındasın.. hadi buraya gelip yazmanı geçtim başka konulara da fikir yazacak kadar kafan yerinde!!

olduuu size iyi günleer..

iyi de benim evime gelior heryerde resmim evli olduğu da ortada adamın, kadın basbaya yollu ya herseyi bilerek gelmiştir.bu beyinsz de boşanıcam demiştir kesin.kendi pisliklerinde boğulsunlar
Boşarım demiştir o da boşanır demiştir, zaten mutsuzum Hayatım kötü felan demiştir yazmıştır , kız sen bil diye delil bırakıyor bıkmış beklemekten kocan çok Şerefsiz ama bir halt yicen eve getirme bari

evet,benim gibi konuda detaylarda gariplikleri görenlerde varmış. iyi bir tek ben değilmişim. konu sahinine bende iyi sabahlar dileyim .

hangi erkek kadın bornozunun cebine bakar ki, notu adamın bornozunun cebine koymalı
bu yüzden bana tuhaf geldi
ya konu yalan ya adamın bir sevgilsi var ve konu sahibi bunu anlasın diye o kadın konu sahibinin bornozunun cebine koymuş

Ne fark eder paralı veya parasız,parasız olması durumu affedilir kabul edilir yapmıyor ki ikisi de aynı kapıya cıkıyor,bir defa yapan cok defa yapmak da sakınca görmemiştir,

bunun 9 ay boyunca ilk olduğunu sanmıyorum,affettirmesine izin vermeyin,tabi bunları buldunuz ya artık kıymete bindiniz,önceden hiç aramadığı kadar arar hiç söylemediği şeyleri söyler.

şu konudaki tuhaflıkları görmek için Sherlock kafasına sahip olmak zorunda olan üyeler, üyelerimiz..

olay çok basit.. "şu an havaalanındayım" dediği mesajları yönetime bildirdim.. IP'den bulunur nerede olduğu nasıl olsa.. en azından ben üzerime düşeni yaptım bir Sherlock olarak

başka konularadamı yorum yapmış bu halde, yani budamı fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…