Hata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hicMerhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
Allahım sana geliyorum .yine kadın aldatıldı ve suçlandıHata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hic
Cildircam valla hala adam hakli diyenler cikiyor!Hata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hic
Kadin sanki baska aile icin calisiyor, calistigi yine kendi yuvasi icin. Ben inanamiyorum yaa nasil boyle dusunenler var şok oluyorum...Allahım sana geliyorum .yine kadın aldatıldı ve suçlandı
Kamera kamera kamera artik o kadar pahali bisey degil bu sen halledebilirsin. Ama eger gercektende esini suc üstü yakalamak istiyosanBen de şuan sabredemiyorum zaten.gitmek zorundayım işe.ama göz yumup gitmek istemiyorum işte.gelince bisey söylememek için kendimi zor tutuyorum. Bu yüzden çaresiz olduğum için size danışıyorum. Söylemem gerek ama ne şekilde işte offf
Merhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
E ama ego tatmininin ne yeri ne de sırası. Her aldatılma konusunda 1 tane böyle çıkıyor zaten. Kadına kastınız mı var arkadaş, bu ne hırs bu ne dişliliktir? Kime, niye yani? Aldatılan her kadın kanatsız melektir demiyoruz zaten, karşılıklı ilişkilerinde problemler olabilir, belki dünyanın en kötü eşidir de ama bütün bunların toplamında da aldatılmayı haklı çıkaramayız. Neyse kardeş ne demişler, bugün bana yarın sana. Böyle tatlı tatlı atmanın ileride acı acı çekmesi olur.insanlar kendi mutsuzluklarını burda tatmin etmeye çalışıyor işte naparsınız
1 tane değilki, bak gör kaç tane yazan çıkmış, hala da aynı şeyi savunan varE ama ego tatmininin ne yeri ne de sırası. Her aldatılma konusunda 1 tane böyle çıkıyor zaten. Kadına kastınız mı var arkadaş, bu ne hırs bu ne dişliliktir? Kime, niye yani? Aldatılan her kadın kanatsız melektir demiyoruz zaten, karşılıklı ilişkilerinde problemler olabilir, belki dünyanın en kötü eşidir de ama bütün bunların toplamında da aldatılmayı haklı çıkaramayız. Neyse kardeş ne demişler, bugün bana yarın sana. Böyle tatlı tatlı atmanın ileride acı acı çekmesi olur.
Telefon hat dokumu al diyorum niye mantikli cozumleri gormezden geliyosun?Canm kanıt toplayamıyorum ki ayda 1 kez görüşüyoruz en fazla.onda da biliyor geliceğmi diye düşünüyorum.hadi salondaki neyse dışardan gelebilir ama banyodaki bi kanıt değilmidir? Dışardan geleni ayağmla sürüklemişmdir gibi saçma bi açıklama yaparsa diye çekniyorum aslında ben.
Bizim kadınlarımızın ikinci sınıfa atılmasının temel sebebi zaten kendi içimizdeki istikrarsızlığımız değil mi? Hakkını hukukunu bilene, savunana, dişlisine hemen kötü gözle bakılır, ırıspı denir çıkılır. Feminizmde var bu, melek ve şeytan tiplemesi demiştir bir yazar. Melek olan evde oturan, koca sözü dinleyen, itilip kakılan ama buna da ses çıkarmayandır, şeytan olansa tam tersidir. Gördüğün üzre, erkek ideolojisi burada da galip çıktı, kadınların kafasına bile bunu ince ince işlemişler ki kadın aldatılınca bile ama uzaktaymış, rahat durmaz kieee diyip kenara duruyor, savunma bile yapmadan hem de. E bu kadın şimdi nasıl ezilmesin, nasıl eşit olsun ki? Olamaz işte olamaz. Erkekler belirlemiştir çizgileri, siz de oralarda yaşar durursunuz işte normalinizi(!)1 tane değilki, bak gör kaç tane yazan çıkmış, hala da aynı şeyi savunan var
Arkadaşın anlattığı örnekte olduğu gibi bazen böyle durumların tuhaf ama mantıklı açıklamaları olabiliyor. Bence bir süre bekleyin zaten içinize şüphe düştüğü için bazı şeyler mutlaka dikkatinizi çekecektir. Ve lütfen üzülmeyin hırpalamayın kendinizi belki de sadece bir tesadüftür.Bence yeterli bir delil değil.. Başıma geldi şoyle anlatayım... Üstkat komşum halılarını balkondan aşağa silkeliyor benim balkonuma geliyor... Sonra ben balkonu yıkıyorum bakıyorum uzun uzun saç telleri bir kez kovama bile geldi suyu banyoya dökerken... Bence sen biraz daha bekle...
9 ay uzun bi süre zaten evet ama bu onu haklı çıkarmaz ki.sonuçta erkektir dye kabullenemem ki.beni salak terime koysun istemiyorum.2 gün sonra iznim bitiyor ve gidicem yine. En azından içimde kalsın istemiyorum salak sanmasın beni.sonrada nolucaksa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?