Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

ya konu sahibi ömür boyunca adamdan ayrımı yaşayacağım diyor. gerekli bir durum demekki bir süre ayrı olacak. erkekler bunu yapınca iş için gidince demezsiniz ama,kadın iş için ayrı kalınca bir süre kadına böyle evlilik olmaz dersiniz. çifte standarta üstünüze yok.
kaldıki öyle evlilikler varki adam ömür boyu yurt dışında çalışıp evine para yolluyor.

Hata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hic

Okurken ateş bastı elim ayağım titredi valla. Yerinde olsam bu konuyu hiç açmam izlerim şimdi konuşursan yalanlar kendini haklı çıkartır. Banyodaki saç gaipten gelmedi ya kesin var bişey

Bence yeterli bir delil değil.. Başıma geldi şoyle anlatayım... Üstkat komşum halılarını balkondan aşağa silkeliyor benim balkonuma geliyor... Sonra ben balkonu yıkıyorum bakıyorum uzun uzun saç telleri bir kez kovama bile geldi suyu banyoya dökerken... Bence sen biraz daha bekle...

Hata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hic
Cildircam valla hala adam hakli diyenler cikiyor!
Siz de hamilesiniz aman dikkat edin son aylarda falan adaminiz hakli olmasin, o zaman ona da hak verirsiniz bu mantikla bu bakis açisiyla...

Kamera kamera kamera artik o kadar pahali bisey degil bu sen halledebilirsin. Ama eger gercektende esini suc üstü yakalamak istiyosan

Evde bulduğun benzettiğin saç tellerini al, dna testi yaptır. Farklı yerlerden alınmış saç telleri aynı kişiye aitse aynı kişinin farklı yerlerde bulunduğuna kendin emin olursun.

insanlar kendi mutsuzluklarını burda tatmin etmeye çalışıyor işte naparsınız
E ama ego tatmininin ne yeri ne de sırası. Her aldatılma konusunda 1 tane böyle çıkıyor zaten. Kadına kastınız mı var arkadaş, bu ne hırs bu ne dişliliktir? Kime, niye yani? Aldatılan her kadın kanatsız melektir demiyoruz zaten, karşılıklı ilişkilerinde problemler olabilir, belki dünyanın en kötü eşidir de ama bütün bunların toplamında da aldatılmayı haklı çıkaramayız. Neyse kardeş ne demişler, bugün bana yarın sana. Böyle tatlı tatlı atmanın ileride acı acı çekmesi olur.

Başka deliller bul ve ayrıl

Şüphe yeterli boşanmak için..

Güven olmadıkça olmaz. .

1 tane değilki, bak gör kaç tane yazan çıkmış, hala da aynı şeyi savunan var

Telefon hat dokumu al diyorum niye mantikli cozumleri gormezden geliyosun?

Eve kamera taktırın böcekler oluyor ya onlardan falan.
Valla işten izin alamıyorsanız gidin sağlık ocağından rapor alın.
Bu işi kanıtlamak uzun zaman alacak diyorsunuz ne kadar sabırlısınız.

1 tane değilki, bak gör kaç tane yazan çıkmış, hala da aynı şeyi savunan var
Bizim kadınlarımızın ikinci sınıfa atılmasının temel sebebi zaten kendi içimizdeki istikrarsızlığımız değil mi? Hakkını hukukunu bilene, savunana, dişlisine hemen kötü gözle bakılır, ırıspı denir çıkılır. Feminizmde var bu, melek ve şeytan tiplemesi demiştir bir yazar. Melek olan evde oturan, koca sözü dinleyen, itilip kakılan ama buna da ses çıkarmayandır, şeytan olansa tam tersidir. Gördüğün üzre, erkek ideolojisi burada da galip çıktı, kadınların kafasına bile bunu ince ince işlemişler ki kadın aldatılınca bile ama uzaktaymış, rahat durmaz kieee diyip kenara duruyor, savunma bile yapmadan hem de. E bu kadın şimdi nasıl ezilmesin, nasıl eşit olsun ki? Olamaz işte olamaz. Erkekler belirlemiştir çizgileri, siz de oralarda yaşar durursunuz işte normalinizi(!)

Arkadaşın anlattığı örnekte olduğu gibi bazen böyle durumların tuhaf ama mantıklı açıklamaları olabiliyor. Bence bir süre bekleyin zaten içinize şüphe düştüğü için bazı şeyler mutlaka dikkatinizi çekecektir. Ve lütfen üzülmeyin hırpalamayın kendinizi belki de sadece bir tesadüftür.

Yarın gideceğini soyle ama gitme . bir şey unuttum diye eve gel. Biri varsa sen çıkınca damlar. Komşu vs yok mu samimi olduğun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…