Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

ya hanimlar ne kadar abartiyorsunuz 9 ay demis arkadas 9 yil deil
keyfindende deil belliki i$ durumundan
sanki hiç olmamis simdiye kadar ilk ayri kalan bu çift gibi konusuyorsunuz, illa adam aldatmak zorundami yani

konu sahibesi hayirlisi olsun insallah senin için

Banyoda size ait olmayan bir kadının saç telleri... o saç tellerinin resimlerini çeker ve bir şeffaf torbaya koyardım o telleri. Yatak odanızı didik didik edin belki orada da vardır veya kaldırmış da olabilir. Keşke yüzleşmeseydiniz, takip ettirseydiniz. Hadi mutfağa açık camdan uçtu. Banyoya nereden uçtu? Bence daha fazla söze ve kanıta gerek yok..

Edit: İyi ki eşim de eşim aman canım eşim deyip işinizden vazgeçmemişsiniz koca derdine düşen bazı üyelerimiz gibi !!! İşinize hep dört elle sarılın !!

Apartmanin guvenlik kamerasi varsa otur izle, esinle birlikte eve gelen olmus mu veya dairelerin oldugu katlarda da kamera varsa daha iyi olur

Buna inanan kadın da saf salaktır demektir. Sakın bahanelerine kanma. Ayakla uzun saç teli mi sürüklenir te mutfaktan salondan banyoya. ''Bu ay izin alamadım'' de ve kapıcıya, güvenliğe veya komşulara sor ''Ben yokken kocam dışında eve gelen oldu mu?'' ve gizlice gel, gün boyu binanın kapısını izle bakalım eşin eve iş saatleri dışında geldi mi o gün? onun arkasından binada hiç görmediğin genç bi kadın gelirse sen de bas gitsin. Şüpheli bi kadına yol yordam çok.

Şu ahlaksız adamı savunanlar demek kocalarınız 9 ay ortada olmasa aldatacaksınız..
Vay arkadaş! Ben burdan bunu anlarım.Maşallah kimisinin mezhebi midesi ne kadar geniş,9 ay aynı evi paylaşmamak zor geliyosa taraflar ayrılır,kadının evinde kadının eşyalarında işinde gücünde olan insanı aldatmak neye sığar???

Banyoda bulmussunuz bence baska bi seye ihtiyac yok ama daha fazla kanıtm olsn diyosanz biraz daha gözlemleyn
Sizi aldattığı ortaya cıksa bile sonuna kadar inkar etceğine eminim gözünüzle görsenz bile inkar ederler ha bide sucu size atablr is dolayısyla ayrı kaldgnz icin

Ben olsaydım hiçbirşey demeden, bulunduğum şehre döner.
Ertesi gün boşanma davası açardım.O da eline boşanma kağıdı gelince ,siyah saçları kendiliğinden açıklardı.

Bariz aldatıldığım bir durumda fazla konuşmaya gerek görmez gerekeni yapardım.

Eğer boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın.Zira buraya bu tip konularda yazan bir sürü kadın, daha sonra ben yanlış anlamışım deyip ,bir de kocasını savunmaya geçiyor ya ,favorilerim onlar benim.

Sen eşinle değil işinle evlenmişsin ki Akıl mantık işi değil evli biri 9 ay ayrı yaşar mı
Erkek yapsa ''Evin reisidir para kazanması lazımdır, ee erkek evine ekmek getirecek'' diye bahane çok size. Her şey de sizin gibi zihniyetlere müstahak. Sinirlerim zıpladı yine istiyorsunuz ki kadın eve erkeğe köle olsun. Size de yazıklar olsun o zaman !

9 ayda illa gelip gidiyodur evine bu kadın
böyle ayrı yaşayanlar illaki aldatıcak diyebişey yok ki
ama adamın ne bakmaması geldiğinde sevinmemesi sıkıntı
telefon vs takibe alınmalı

Ya işini bıraksın Evlenmesin Ne bilim adam işini bıraksın orda bulsun işi çok önemliyse Kadın da çalışmasın bu kadar zorluk çıkacaksa Şart mı
Şart. Size değil ama merak etmeyin siz 6-7 tane doğurup ev temizleyebilirsiniz, elinizi atmışken kaynananızın ayağını da yıkayıverin :)

ayyy yorumlara bak ya!!!!
ben nerdeyse 4 senedir evliyim 6 sene uzaktan ilişki yürüttük sonra evlendik eşim türkiyenin bi ucunda ben bi ucunda çalıştık
sonra aynı ile tayin oldum
ama 15 günde bir görüştük mesafe vardı yine
sonra 1 sene askere gitti
seneye ben 4 seneliğine başka şehre gidiyorum
o bi işe başvurdu olursa 500 km uzağa gidecek belki

ama napıyoruz adabımızla bekliyoruz
evli bir insanın yaşaması gerektiği gibi yaşıyoruz.

çevremde böyle eşiyle farklı şehirde olan bir sürü insan var
her ayrı kalan birbirini aldatsaydı yani!!!!
hele bi de erkeği haklı bulmuşlar.
bi kadın olarak o da yalnız sizin mantıkla gidersek.

hayat şartları yüzünden ayrı kalınabiliyor bu artık çok normal
ama bazı arkadaşlara göre kadın evde otursun işi bırakıversin di mi?

Biz eski nişanlımla 3 yıl ayrı kaldık. Bir kıza elini sürdüyse şuradan şuraya gitmek nasip olmasın öyle naif bir insandı bakmayın ben kızıp söyleniyordum ona. Düzgün erkekler de var. Haklısınız ben de bekledim asla bir başkasına elimi sürmedim. Ekmeğimizin peşindeyiz hepimiz. Kocalarımız bizim banka kasamız değil. Herkes çalışıp masrafları ortak ödemeli. Evlilik kadın ev temizlesin erkek para kazansın demek değildir. Yazık böyle düşünenlere...

valla üzüldüm ya böyle düşünenlere
biz de keyfimizden ayrı kalmıyoruz
kim ister evinde olmasın
ama eşim askerden döndü işe girdi düzenimizi kurduk
benim tayinim kaçınılmaz
onun tayin olayı yok
güçlükle bulduğu işini bırakıp peşimden mi gelsin
yoksa ben yıllarca didindiğim kariyerimi çöpe mi atayım
bu esnada yine gelip gidicem evime
o da ben de ilişkimize saygı duyarak bekleyeceğiz
karısızlıktan / kocasızlıktan ölmeyiz ya!

konu sahibine acil tavsiyem komşularından birini tembihlesin yabancı birini görürse haber vermesi için
kocasının telefon dökümlerine ulaşsın

kendi evinde aldatılmak korkunç bir tecrübe olur. inşallah eve gelen misafir akrabanın falan saçıdır.

Hata sende canim caliscam kosusturcam diye evliligini cok ihmal etmedinmi ? 9 ay ya dile kolay adam hakli erkek milleti bu dururmu hic

Valla aldatacak adam karısı dizinin dibindeyken de aldatır. Onca evhanimi var kocasına saçını supurge eden onlar neden aldatiliyor? Böyle mantık olmaz. Cevremde çok kez gordum iş nedeniyle ayrı olan arkadaslarimi. İki tarafta edebiyle evli olduklarını unutmuyorlar.

Hayır ben öyle bişey demiyorum Diyorum ki karı koca ayrı yaşamaz Hangisinin işi daha mühimse diğeri bıraksın işini öbürünün yanına gidip orda iş arasın gerekirse ya da evinde otursun yeni iş bulana kadar Karı koca ayrı yaşamaz Hele dokuz ay Niye evlnediler niye

sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun sanırım matematikçi kız
işsizlik nasıl bişey biliyo musun?
ya da ev geçindirmek?

belki ikisi de memur
istifa mı etsinler?

kadın her ay evine geliyomuş işte
sabah akşam sevişmese ölmez yani adam da.
ayda bir gelip bi kaç gün kalıyodur karısı
yeterince paylaşımları oluyodur

bu bana göre yeterli bir delil. ama erkek kesin inkar eder seni adını paranoyak yapar. o yüzden takibe al foto falan olursa daha iyi olur. herkese gösterirsin ailenden kocanda inkar edemez

Sayfaları okumadım, korkutun esinizi bu sac tellerini dnaya goturup kim oldugunu cıkarıcam ortaya diye.

BElki itiraf eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…