• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmalıyım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar bi kaç gün evvel eşimle çok basit bi sebep yüzünden atıştık bu aralar çok sık kavga eder olduk
üzerime titreyen eşim şimdi kavgadan sonra hiç aramıyor msj attım cvp bile vermedi

dönem dönem eşler arasında olur. benim eşimin de evden çıkıp gitmişliği vardır.

ama sonra oturup sakin sakin konuşur. derdimiz neyse çözmeye çalışırız.

çözüm odaklı olun. her iki tarafta tabi.

Çözüm istemişsiniz de sorun çözümün bir parçasıdır. Tartışmışsınız neden, niye? Bu ara dediginiz nekadarlık bir süre ve başka takıldıgı dert ettigi konular var mı eşinizin hayatla ilgili vs. Sorunu tam anlamak lazım.

haklısınız çok üstün körü yazmışım buaralar eşimin ailesine gıcıklığımdan ve eşimin bu ara onlara iyice düşmesinden gergin gergin dolaşıyorum
sürekli sudan sebeplerden kavga ediyoruz bazı konularda bende hatalıyım en son ki kavgamız tartışmamız gereksiz alınganlığım konuşmayıp küsmem ...hep arardı uzamazdı konuşurduk şimdi çok sessiz bilemiyroum

Ustune dusme bence, mesaj falan atma. Erkekler boyle seylerden cok etkilenmiyor. Haksiz isen ozur dilemelisin, o haksiz ise de hatasini anlayip telafi etmeye calismali. Cok kavga birbirinize saygiyi azaltir. Ciddi bir durum olmadigi surece kavga etmemenizi tavsiye ederim.

Edit: Pro:pblem aile ise kendisinin de yeni bir aile kurdugunu sorumluluklarinin arttigini anlamasi lazim ama nasil olur bilmiyorum bazi erkekler hic anlamadan öluyor.:olamaz:

Ustune dusme bence, mesaj falan atma. Erkekler boyle seylerden cok etkilenmiyor. Haksiz isen ozur dilemelisin, o haksiz ise de hatasini anlayip telafi etmeye calismali. Cok kavga birbirinize saygiyi azaltir. Ciddi bir durum olmadigi surece kavga etmemenizi tavsiye ederim.
çok tşk ederim başta ben hatalıydım ama sonra büyük tepki verdiği için o hatalı bence
bu aralar çok sık kavga eder olduk doğru saygımız azaldı

Siniri geçtiğinde oturup ayrıntılı konuşun.
İkiniz de hatalarınızla yüzleşin ve birbirini suçlamakla, değiştirmeye çalışmakla daha çok karmaşıklaşır işler.
Ailesine düşkün diye üzerine gidiyorsanız daha çok düşecektir mesela.
Birbirinizi anlamaya çalışın. Konuları çok büyütmeyin arada saygıyı kaybetmeyin.

çok tşk ederim başta ben hatalıydım ama sonra büyük tepki verdiği için o hatalı bence
bu aralar çok sık kavga eder olduk doğru saygımız azaldı

evlilikte gurur olmaz. saygıyı azaltmamak adına akşam al karşına güzelce konuş. burda bize yazdığın gibi üzüldüğünü, böyle olmaması gerektiğini, konuşarak çözüme ulaşabileceğinizi anlat.
biz eşimle tartıştıktan sonra kim haklıydı kim haksızdı ayrımı yapmayız bazen ben ilk adımı atarım bazen o. olayları ciddileştirmeyin sonunu alamazsınız.

haklısınız çok üstün körü yazmışım buaralar eşimin ailesine gıcıklığımdan ve eşimin bu ara onlara iyice düşmesinden gergin gergin dolaşıyorum
sürekli sudan sebeplerden kavga ediyoruz bazı konularda bende hatalıyım en son ki kavgamız tartışmamız gereksiz alınganlığım konuşmayıp küsmem ...hep arardı uzamazdı konuşurduk şimdi çok sessiz bilemiyroum

Sıkılmış aynı konulardan gönül almaktan demek..
Erkekler aileleriyle ilgili uzun süreli gerginliklere gelemiyorlar bence.
10 kavganın 8 i aile olunca bir yerden sonra laf anlatmaktan vazgeçmeyi tercih ediyorlar.

Ben onları yok saydıktan sonra kurtuldum bu sorundan.
Eşim selam söylediler dese bile tek yorumum ''Hmmm as. '' oluyordu.
Nasıllarmış bile demiyordum nasıl olduklarıyla ilgilenmiyordum.

Taktik değiştirmekte fayda var.

evlilikte gurur olmaz. saygıyı azaltmamak adına akşam al karşına güzelce konuş. burda bize yazdığın gibi üzüldüğünü, böyle olmaması gerektiğini, konuşarak çözüme ulaşabileceğinizi anlat.
biz eşimle tartıştıktan sonra kim haklıydı kim haksızdı ayrımı yapmayız bazen ben ilk adımı atarım bazen o. olayları ciddileştirmeyin sonunu alamazsınız.
evet bu araalar kavga çok ediyoruz nedense bende anlamış değilim

Sıkılmış aynı konulardan gönül almaktan demek..
Erkekler aileleriyle ilgili uzun süreli gerginliklere gelemiyorlar bence.
10 kavganın 8 i aile olunca bir yerden sonra laf anlatmaktan vazgeçmeyi tercih ediyorlar.

Ben onları yok saydıktan sonra kurtuldum bu sorundan.
Eşim selam söylediler dese bile tek yorumum ''Hmmm as. '' oluyordu.
Nasıllarmış bile demiyordum nasıl olduklarıyla ilgilenmiyordum.

Taktik değiştirmekte fayda var.
çok doğru katılıyorum aynen .ama bu sefer bu kadar kesip atması sessizliği şaşırttı beni

Back
X