- Konu Sahibi designer23
-
Kaç yaşındasınız
Size karsi söylemiyorum bunu ama kiskanclik duygusu bana kalirsa kisinin kendini yetersiz hissetmesinden kaynaklaniyor. Insan demeli ki benim sevgim ve ben ona yeteriz. Zaten bir yanlis yapıyorsa bu benim yetersizligimden degil onun ayibindandir.Selam bacılar :)çok büyük bir dert olmamakla beraber içimi kemiren bir saçmalığım var. Habire kendimi yemektense kızçelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye düşündüm. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum
Ben eşimi kıskanıyorum kızlar evlenmeden önce o beni kıskanırdı çok. Hani bende beni öyle rahatsız edecek kadar bir sey yoktu.
Ama şimdi adamın spor yapmasını bile kıskanıyorum. Salakça oldugunu biliyorum. Ama ona bir şey demesem de kendi icimi yiyorum yani onun başı ağrımıyor her daim evet ama ben kendimi yiyorum.. İşte ya kas yaparsa , ne bileyim is yerinden kimle konuştu etti . Bana çok aşık evlendi ben de ona öyle. Ama aklinda benden başka biri var mıdır gibi gibi kıskançlıklar bile başladı. Bu arada sosyal medya vs bile kullanmıyor. Bi de kullansa kıskançliktan kendimi keserim galiba . Burçlara inanır mısınız yengec burcuyum. Onun da etkisi olabilir.
Yani sizce neden olur bu ? Ve aşmak istiyorum. Acaba hani evlenince bağlılık mı arttı da böyle oldum? Ya da çalışmıyorum diye özgüvenim mi düşmüştür? Evlenmeden önce çalışıyordum şu an ise memurluk için sınava hazırlanıyorum. Bu arada kilo verdim 47 kiloyum zayıfım diye kendimi de eskisi kadar beğenmiyorum. Sevgiliyken daha güzeldim.
Yaşınız da küçük değilmiş, garip.
Evde boş durmaktan saracak yer arıyorsunuzdur.Eşiniz spora mı gidiyor? Siz de onunla birlikte gidin.Onu gözlemlemek için değil ama..Hem kilo alırsınız sporla hem de endorfin salgılayacağızdan kendinizi daha iyi hissedersiniz spordan snra..Evde sadece ders çalışarak çok bunalırsınız.Size meşgale lazım ki ilk olarak sporu tavsiye ederim.Öyle kaslı falan olmazsınız korkmayın,onun için özel uğraş gerekio.Fit olursunuz ama.Bol şans.
Yaşınız da küçük değilmiş, garip.
Bence evde durmak size iyi gelmemiş özgüveniniz sarsılmış. Yapacak olanın her türlü yapacağı önüne geçemeyeceğini düşünüp eşinize güvenin. Başka yolu yok. Yıpratıcı bir huy
Size karsi söylemiyorum bunu ama kiskanclik duygusu bana kalirsa kisinin kendini yetersiz hissetmesinden kaynaklaniyor. Insan demeli ki benim sevgim ve ben ona yeteriz. Zaten bir yanlis yapıyorsa bu benim yetersizligimden degil onun ayibindandir.
Boyle dusunen bir es ile bir evliligin icinde olmayi cok isterdim dogrusu. Masal gibi. Benim guzel olmamla övünsün isterdim. Simdi sana bakacaklar canim sıkılacak demesini degil.
Eşinizi kıskanmanız gayet normal, tabi aşırı derecede olmadığı sürece. Sürekli bunları düşünme. Çalışmıyorum diyorsun, kendine evde bi uğraş bul, boş boş oturma :) ve kıskançlığınıda belli etme eşine. Buarada yazınızdan nekadar sempatik biri olduğunuz anlaşılıyor
Keske benim esim de kendiyle biraz ilgilenebilecek vakit bulsa. Spora gitse bakimini aksatmasa. Kıskanmam gurur duyarim.Ben de tam olarak böyle biri olmak istiyorum işte. Ve öyle bos beleş bi tip de değilim kitap okurum hep bir şeyler öğrenmeye açığım çaba veririm. Ama yokk bunu aşamadım
Kıskançlığın 3 sebebi var
1. Sende ciddi aldatma potansiyeli bar
2. Karşı tarafın aldatma potansiyeli var
3. Senin kendine güvenin yok.
Kıskançlık dozunda olunca güzel bence, kendinize ve eşinize hayatı dar etmeyecek derecede kıskançlık yaşamak ilişkiye tatlı bir heyecan katıyor.sevildiginin bir gostergesi. Ama dozu artıyorsa ya güvensizlik ya da özgüven problemi ne dönüşüyor o yüzden dikkat edin bu duyguya
3.sü mantıklı geldi bana bunların icinden. Çünkü kilo vermem ve işten çıkmamdan sonra başladı kıskançlığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?