Nasıl aşabilirim 😊

Evlenmeden önce ben de kısmen kıskanç biriydim ama evlendikten sonra uçtu gitti bu duygum. Eşim neticede benim yanımda, beni istiyor ki benimle evlendi neyini kıskanacagim ki gereksiz yere? Bence sizin eşinizden ziyade kendinizle problemleriniz var ve emin olun eşinize bu durumu yansittikca gözündeki konumunuz sarsılır. Kim karşısında özgüvensiz yahut ona güvenmeyen birini ister?

Bende de öncesinde yoktu. Hatta hep kıskanan taraf oydu. Evlendik . Sonrasında bende başladı. Ama vajinismus falan geçirdim ilk 3 yılimda. Hepten gitti özgüven. 1 yil oldu iyileşeli. Ben de o konuma düşmekten rahatsızım. Asla öyle biri olmak istemiyorum.

ayyyy çok tatlısın yaa böyle küçük kıskançlıklar çok hoşuma gidiyor ama dozunda tabi ki :) çalışmaya başlarsan aşarsın diye düşünüyorum veya eşinle bu durumu paylaşmak sana iyi gelebilir :) mutluluklar dilerimmm

Heheh teşekkür ederim ya aslında eşim de böyle diyor ama dozu aştı mı sıkıntı oluyor iste hani kimseye zararım yok ama kendime çok var. Eşle de paylaştım geçmedi anca iş paklar gibi. Teşekkür ederim size de mutluluklar diliyorum

teşekkür ederimmm :) iyi bayramlarrr

İyice korkup adamı bunaltmayın tabi ki ama genelde korkanlar aldatılıyor. Ben mesela kıskanmam. Şimdi aynaya geçip kendime bakıyorum tipim fena değil, muhabbetim güzel, espritüelim vs vs...Sonra kendime diyorum ki "beni aldatacak adam da ne bileyim..." . Bu sizin özgüveninizle alakalı. Kendinizi ya eşinize layık ya da çekici görmüyorsunuz. Ama bunun kilo vs. İle alakası yok çünkü insanın başına herşey gelebilir. Sizi eşiniz çok güzel olduğunuz için değil siz olduğunuz için bütün olarak seviyor. Sizden birtane daha yok bu dünya üzerinde. O yüzden kendinizi hiç böyle düşüncelerle yormayın. Olumlama yapın, kendinizi takdir edin, kendinize iltifat edin. Ayrıca yatmadan tahin pekmez bir ekmek .

Anlıyorum, sizin baska problemleriniz de olmuş anladığım kadarıyla. Bu arada ben de kpss calisiyorum, derdinize ortağım bu konuda :))

Ne güzel spor yapmasi kendine bakiyor. Sizdebona katilabilirsiniz. Kiskancliginiza gekince de bu duygularla yasamak zor olsa gerek niye kendinize hayati dar ediyorsunuz? Kendinizle barışın boylece esinizin sevgisinde guzelliginiz ya da cirkinliginiz gibi dis ozelliklerinizin bir anlami olmadigini göreceksiniz. Ders calisin ve atanmaya bakin. Kiskanclik gibi guclu bir enerjiyi size kar getirecek kulvarda harcayin

Ben de kendisine böyle seyler diyorum. Hatta o bana sendeki özgüvenin yarısi bende olsa der dalga geçer bu ne özgüven diye işte 47 kilo kim olabilir acaba bu kadar güzel diyorum adama yansıtmıyorum ki. Her şey içimde Patlıyor.

Evet haklısınız. Enerjimi baska yere harcarsam neler olur kimbilir .. kurtulmam gerek . Evet gerçekten dar ediyor bu kıskançlık huyum dünyayı bana.

Yaaa yeni evlisin dimi bence öyle

Ben de öyleydim öyle tatil yörelerine deniz kum güneş aman ha sakın kaparlar adamı sonra diye götürtmezdim
Çalışmamandan kaynaklı değil onu aklından sil ben de çalışmıyorum ama bilmiyorum kıskanmıyorum önceden çok fena kıskanırdım ama öyle cüzdan kurcalayım telefon kurcalayım gibi şeyler yapmazdım. Avm ye gidince falan baktılar mı sinirden çatlardım eşim yakışıklı boylu posludur yanında hep dışarıda topuklu giyerdim o bakanları yine saçını falan yolacak derece sinirlenirdim öf ne cadalozmuşum ya
Şimdiyi soracak olursan 10 senelik evliyiz ister baksınlar umrumda olmuyor ne kıskanıcam ya diyorum aldatırsa kendi kaybeder diyorum bakımlıyım iyi giyinirim iddialıyım deyip sallamıyorum. Zamanla geçer canım boşver hayatını yaşamaya ne kıskanıcan bea

En çok hangi halinizi beğeniyorsanız o halinize geri dönün bence. Sanırım özgüven konusunda biraz sıkıntı çektiğiniz bir dönemdesiniz. Ne kadar kıskanırsanız kıskanın bu konuyu hiç dile getirmeyin. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin :)

Yeni evli değilim 4 bucuk yıllık evliyim. Benimki de oyle 1.90 boyu ben kisayım. Başta hep topuklu giyerdim sonra amaaan dedim spora döndüm.
Boylu poslu olunca hepten bi kıskançlık oluyor dediginiz gibi. Ben sizin oldugunuz konuma tahmini ne zaman gelirim acaba 10 yıl şart mı? Ayyy bir an önce geleyim lütfenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…