- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
- Konu Sahibi designer23
-
Evlenmeden önce ben de kısmen kıskanç biriydim ama evlendikten sonra uçtu gitti bu duygum. Eşim neticede benim yanımda, beni istiyor ki benimle evlendi neyini kıskanacagim ki gereksiz yere? Bence sizin eşinizden ziyade kendinizle problemleriniz var ve emin olun eşinize bu durumu yansittikca gözündeki konumunuz sarsılır. Kim karşısında özgüvensiz yahut ona güvenmeyen birini ister?
ayyyy çok tatlısın yaa böyle küçük kıskançlıklar çok hoşuma gidiyor ama dozunda tabi ki :) çalışmaya başlarsan aşarsın diye düşünüyorum veya eşinle bu durumu paylaşmak sana iyi gelebilir :) mutluluklar dilerimmmSelam bacılar :)çok büyük bir dert olmamakla beraber içimi kemiren bir saçmalığım var. Habire kendimi yemektense kızçelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye düşündüm. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum
Ben eşimi kıskanıyorum kızlar evlenmeden önce o beni kıskanırdı çok. Hani bende beni öyle rahatsız edecek kadar bir sey yoktu.
Ama şimdi adamın spor yapmasını bile kıskanıyorum. Salakça oldugunu biliyorum. Ama ona bir şey demesem de kendi icimi yiyorum yani onun başı ağrımıyor her daim evet ama ben kendimi yiyorum.. İşte ya kas yaparsa , ne bileyim is yerinden kimle konuştu etti . Bana çok aşık evlendi ben de ona öyle. Ama aklinda benden başka biri var mıdır gibi gibi kıskançlıklar bile başladı. Bu arada sosyal medya vs bile kullanmıyor. Bi de kullansa kıskançliktan kendimi keserim galiba . Burçlara inanır mısınız yengec burcuyum. Onun da etkisi olabilir.
Yani sizce neden olur bu ? Ve aşmak istiyorum. Acaba hani evlenince bağlılık mı arttı da böyle oldum? Ya da çalışmıyorum diye özgüvenim mi düşmüştür? Evlenmeden önce çalışıyordum şu an ise memurluk için sınava hazırlanıyorum. Bu arada kilo verdim 47 kiloyum zayıfım diye kendimi de eskisi kadar beğenmiyorum. Sevgiliyken daha güzeldim.
ayyyy çok tatlısın yaa böyle küçük kıskançlıklar çok hoşuma gidiyor ama dozunda tabi ki :) çalışmaya başlarsan aşarsın diye düşünüyorum veya eşinle bu durumu paylaşmak sana iyi gelebilir :) mutluluklar dilerimmm
teşekkür ederimmm :) iyi bayramlarrrHeheh teşekkür ederimya aslında eşim de böyle diyor ama dozu aştı mı sıkıntı oluyor iste hani kimseye zararım yok ama kendime çok var. Eşle de paylaştım geçmedi anca iş paklar gibi. Teşekkür ederim size de mutluluklar diliyorum
Benim eşim yengeç burcu , yengeçler çok mu kıskançmış ?
Anlıyorum, sizin baska problemleriniz de olmuş anladığım kadarıyla. Bu arada ben de kpss calisiyorum, derdinize ortağım bu konuda :))Bende de öncesinde yoktu. Hatta hep kıskanan taraf oydu. Evlendik . Sonrasında bende başladı. Ama vajinismus falan geçirdim ilk 3 yılimda. Hepten gitti özgüven. 1 yil oldu iyileşeli. Ben de o konuma düşmekten rahatsızım. Asla öyle biri olmak istemiyorum.
Ne güzel spor yapmasi kendine bakiyor. Sizdebona katilabilirsiniz. Kiskancliginiza gekince de bu duygularla yasamak zor olsa gerek niye kendinize hayati dar ediyorsunuz? Kendinizle barışın boylece esinizin sevgisinde guzelliginiz ya da cirkinliginiz gibi dis ozelliklerinizin bir anlami olmadigini göreceksiniz. Ders calisin ve atanmaya bakin. Kiskanclik gibi guclu bir enerjiyi size kar getirecek kulvarda harcayinSelam bacılar :)çok büyük bir dert olmamakla beraber içimi kemiren bir saçmalığım var. Habire kendimi yemektense kızçelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye düşündüm. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum
Ben eşimi kıskanıyorum kızlar evlenmeden önce o beni kıskanırdı çok. Hani bende beni öyle rahatsız edecek kadar bir sey yoktu.
Ama şimdi adamın spor yapmasını bile kıskanıyorum. Salakça oldugunu biliyorum. Ama ona bir şey demesem de kendi icimi yiyorum yani onun başı ağrımıyor her daim evet ama ben kendimi yiyorum.. İşte ya kas yaparsa , ne bileyim is yerinden kimle konuştu etti . Bana çok aşık evlendi ben de ona öyle. Ama aklinda benden başka biri var mıdır gibi gibi kıskançlıklar bile başladı. Bu arada sosyal medya vs bile kullanmıyor. Bi de kullansa kıskançliktan kendimi keserim galiba . Burçlara inanır mısınız yengec burcuyum. Onun da etkisi olabilir.
Yani sizce neden olur bu ? Ve aşmak istiyorum. Acaba hani evlenince bağlılık mı arttı da böyle oldum? Ya da çalışmıyorum diye özgüvenim mi düşmüştür? Evlenmeden önce çalışıyordum şu an ise memurluk için sınava hazırlanıyorum. Bu arada kilo verdim 47 kiloyum zayıfım diye kendimi de eskisi kadar beğenmiyorum. Sevgiliyken daha güzeldim.
İyice korkup adamı bunaltmayın tabi ki ama genelde korkanlar aldatılıyor. Ben mesela kıskanmam. Şimdi aynaya geçip kendime bakıyorum tipim fena değil, muhabbetim güzel, espritüelim vs vs...Sonra kendime diyorum ki "beni aldatacak adam da ne bileyim..." . Bu sizin özgüveninizle alakalı. Kendinizi ya eşinize layık ya da çekici görmüyorsunuz. Ama bunun kilo vs. İle alakası yok çünkü insanın başına herşey gelebilir. Sizi eşiniz çok güzel olduğunuz için değil siz olduğunuz için bütün olarak seviyor. Sizden birtane daha yok bu dünya üzerinde. O yüzden kendinizi hiç böyle düşüncelerle yormayın. Olumlama yapın, kendinizi takdir edin, kendinize iltifat edin. Ayrıca yatmadan tahin pekmez bir ekmek .
Ne güzel spor yapmasi kendine bakiyor. Sizdebona katilabilirsiniz. Kiskancliginiza gekince de bu duygularla yasamak zor olsa gerek niye kendinize hayati dar ediyorsunuz? Kendinizle barışın boylece esinizin sevgisinde guzelliginiz ya da cirkinliginiz gibi dis ozelliklerinizin bir anlami olmadigini göreceksiniz. Ders calisin ve atanmaya bakin. Kiskanclik gibi guclu bir enerjiyi size kar getirecek kulvarda harcayin
İlerde çocuk olursa kilo alırsınız merak etmeyin :) eşiniz çok zayıf mi sevmiyor ki öyle söyledi acaba, manken gibisiniz daha ne istiyor :)))
Anlıyorum, sizin baska problemleriniz de olmuş anladığım kadarıyla. Bu arada ben de kpss calisiyorum, derdinize ortağım bu konuda :))
Yaaa yeni evlisin dimi bence öyleSelam bacılar :)çok büyük bir dert olmamakla beraber içimi kemiren bir saçmalığım var. Habire kendimi yemektense kızçelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye düşündüm. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum
Boyunuza göre zayıfsanız kilo almanızı istiyor olabilir ben de çok zayıftım azcık kilo al der dururdu şimdi ver ver diye diye başımın etini yiyorTeşekkür ederimyok işte 53 falan daha diyor. Sıfır beden sevmiyor ben gibi :)))
Yaaa yeni evlisin dimi bence öyle
Ben de öyleydim öyle tatil yörelerine deniz kum güneş aman ha sakın kaparlar adamı sonradiye götürtmezdim
Çalışmamandan kaynaklı değil onu aklından sil ben de çalışmıyorum ama bilmiyorum kıskanmıyorum önceden çok fena kıskanırdım ama öyle cüzdan kurcalayım telefon kurcalayım gibi şeyler yapmazdım. Avm ye gidince falan baktılar mı sinirden çatlardım eşim yakışıklı boylu posludur yanında hep dışarıda topuklu giyerdim o bakanları yine saçını falan yolacak derece sinirlenirdim öf ne cadalozmuşum ya
Şimdiyi soracak olursan 10 senelik evliyiz ister baksınlar umrumda olmuyor ne kıskanıcam ya diyorumaldatırsa kendi kaybeder diyorum bakımlıyım iyi giyinirim iddialıyım deyip sallamıyorum. Zamanla geçer canım boşver hayatını yaşamaya ne kıskanıcan bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?