Nasıl aşabilirim 😊

Tamamm işte bu güzel bir taktik oldu asla dile getirmicem . Dönemiyorum ki . 4 yıldır 47yim. Bela gibi üstüme yapıştı bu kilo

Tamamm işte bu güzel bir taktik oldu asla dile getirmicem . Dönemiyorum ki . 4 yıldır 47yim. Bela gibi üstüme yapıştı bu kilo
YouTube da bununla ilgili videolar görüyorum. Bazıları nasıl kilo aldığını ve bu süreçte neler yediğinden bahsetmiş. Belki yardımcı olabilir

Ne yalan söyliyim benim de 5 sene kadar sürmüştü nasıl geçti bilmiyorum ki maşallah diyim eşim de boylu boylu olunca da daha bi bakan oluyor Allahım o ne kıskanmaydı öyle topuklu giyerdim şimdi çoğunluk spor nasıl geçti bilmiyorum ki geçer zamanla ya şimdi de çok fena özgüven patlaması var onu napcaz bilmem aldatırsa kendi bilir kendi kaybeder bakarsa da umrumda değil aşırı bi kıskanmama hali var ben de bazen Allah özene bezene yaratmış deyip göz ucuyla bakıyorum belki ondandır ama kötü niyetle değil tabii

Neye bakıyorsunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…