Nasıl aşabilirim ?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.516
83
Kızlar merhaba
Mesele şu ki ben para harcayamıyorum birşey alamıyorum
Eşimin durumu iyi 30 bine yakın maaşı var ve beni hiçbir şekilde kısıtlamıyor birşey alsam neden aldın demez.
Bazen diyorum ben cimri miyim acaba?
Birşey alırken on kere düşünüyorum günlerce düşünüyorum alsam mı diye basit bir kıyafet mesela ya da evime birşey.
Bunda yetiştirilme tarzımın etkisi olabilir mi sizce babam çok tutumlu bir insandı durumu iyi olmasına rağmen para çok harcayamazdık.
Bunu nasıl aşabilirim hiç bilmiyorum 😕

Almaya başladıkça aşarsınız bende öyleyim 😀 alacağım şeye bakar bakar sonra hevesim geçer sanki almışım gibi

Bir yerden başlamanız gerekiyor. Müsrifliğe gerek yok ama bu kadar tutumlu olmaya da gerek yok.
Bir şeyi beğendiğiniz zaman düşünmeyin direkt alın. Baba evinin payı olduğu kadar sizin kendi payınız da büyük bu durumda.

Birazcık cimri olabilirsiniz 😅 nasıl aşacağınızı bilemem ama daha iyi giyinmek vs gibi seçenekler varken durumunuz da iyiyse alın işte belki kendinizi daha özenli görünce aşarsınız.

Kızlar merhaba
Eşimin durumu iyi 30 bine yakın maaşı var ve beni hiçbir şekilde kısıtlamıyor birşey alsam neden aldın demez.
Birşey alırken on kere düşünüyorum günlerce düşünüyorum alsam mı diye basit bir kıyafet mesela ya da evime birşey.
Bunda yetiştirilme tarzımın etkisi olabilir mi sizce babam çok tutumlu bir insandı durumu iyi olmasına rağmen para çok harcayamazdık.
Peki almak için günlerce düşündüğünüz şeyleri daha sonradan alıyor musunuz? Alamıyorsunuz ki konu açmışsınız. Almayınca pişman olmuyor musunuz? Ben beğendiğim bir şeyi almadığım zaman aşırı rahatsız huzursuz olurum. Geçen gün mağazada bir şey beğendim tak elektrikler kesildi almadan çıktım. İçim hiç rahat değil keşke alsaydım diyorum.
Şu an aklınızda almak istediğiniz şeyleri alın böyle böyle eliniz açılacaktır.

En azından her ay ihtiyacınız olan bir şey alın.

Bir giysi olabilir, cilt bakım ürünü olabilir, mutfak eşyası olabilir.

Birazcık cimri olabilirsiniz 😅 nasıl aşacağınızı bilemem ama daha iyi giyinmek vs gibi seçenekler varken durumunuz da iyiyse alın işte belki kendinizi daha özenli görünce aşarsınız.
İyi giyiniyorum ama çeşit çeşit değil mesela
Kendime de özenirim
Ama Çevremdekiler aşırı böyle çeşit çeşit kıyafetler eşyalar falan
Belki de bana müsriflik olarak geliyor

En azından her ay ihtiyacınız olan bir şey alın.

Bir giysi olabilir, cilt bakım ürünü olabilir, mutfak eşyası olabilir.
Alıyorum tabi ama dediğim gibi çok düşünüyorum alırken alsam mı almasam mı diye

Peki almak için günlerce düşündüğünüz şeyleri daha sonradan alıyor musunuz? Alamıyorsunuz ki konu açmışsınız. Almayınca pişman olmuyor musunuz? Ben beğendiğim bir şeyi almadığım zaman aşırı rahatsız huzursuz olurum. Geçen gün mağazada bir şey beğendim tak elektrikler kesildi almadan çıktım. İçim hiç rahat değil keşke alsaydım diyorum.
Şu an aklınızda almak istediğiniz şeyleri alın böyle böyle eliniz açılacaktır.
Aldığım da oluyor almadığımda.
Yani pişman olmuyorum aslında
Sorun şu ki bişey görüp hemen aaa bunu da alayım şunu da alayım diyemiyorum
Eşim de tam tersi etikete bile bakmaz birşey alırken 😏

Aldığım da oluyor almadığımda.
Yani pişman olmuyorum aslında
Sorun şu ki bişey görüp hemen aaa bunu da alayım şunu da alayım diyemiyorum
Eşim de tam tersi etikete bile bakmaz birşey alırken 😏
O zaman sizde etikete bakmayın? Bence etiketten kaybediyorsunuz.

Arabamız yok şu anda biraz da onu düşünüyorum birikim yapalım araba alalım vs

Ben almadığıma pişman olmaktansa istediğim heves ettiğim bir şeyi almayı tercih ediyorum. Çünkü bazı şeyler zaman geçtikçe fiyatı artıyor, zamlanıyor. Keşke alsaydım diyeceğime aldığım için içim rahat ediyor. Kendinizi fazla kısıtlamadan sizde alın bence

Kızlar bu arada şunu da belirteyim eşimin doğu görevinden dolayı çok küçük bir yerde yaşıyoruz avm bile yok yani alışveriş yapacağım bir yer yok
Belki burda da köreliyor olabilirim
Ama internet alışverişi var tabi

Kızlar merhaba
Benim babam da durumu iyi olmasına rağmen çok tutumluydu, ben de sizin gibiyim. Dışarıda yeme içme hesap ödeme, başkalarına hediye alma konusunda çok cömertim tam aksine, ama iş kendime bir şeyler almaya gelince ne gerek var diyorum.

Benim babam da durumu iyi olmasına rağmen çok tutumluydu, ben de sizin gibiyim. Dışarıda yeme içme hesap ödeme, başkalarına hediye alma konusunda çok cömertim tam aksine, ama iş kendime bir şeyler almaya gelince ne gerek var diyorum.
Ben de başkalarına alırım eşime kardeşlerime çok düşkünüm ne isterlerse alırım

Back
X