- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
kendimi uyumaya zorlamam, nette zaman geçiririm, uykum gelene kadar, ertesi gün zaten erken yatacağım gece uyumadığım için bu şekilde dengeye giriyor uyku.kafandaki sorunu halletmeden ne yaparsan yap hep uyku sorunu olacak...İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
Şuan benimde öyle önceden böyle bir sorunun yoktu.nazar değdi banadaMesela uyumaya çalışırken içinizden kendinizle sohbet ediyorsunuz ve laf lafı açıyorbi bakıyorsunuz saat 5
'yok canım bizden gürültü gelmez' diyor her seferinde. yıldım artık.Ha onu ben biliyorum, çık bi uyar, kapına yazı as, olmadı polisi ara, 12 den sonra suç işliyorlar gürültü yapmakla.. Suratlarına çemkirmezsen durmuyo bu tipler..
Sonuna kadar haklısın, şu kendimizle olan kavgalarımızı bi bitirsek...kafandaki sorunu halletmeden ne yaparsan yap hep uyku sorunu olacak...
Ya kabus kısmı en kötüsü, uyumasam daha iyiydi diyosun. Ben haftada en az 5 kez görüyorum. Bazen bir gecede birden fazla.. Stres hepimizde büyük sorun.. Başa çıkmak çok zor..Uyumaya bedenimi zorladigimda da uykuya dalsam bile surekli kabus goruyorum hic bir sekilde cozemedim
Ya şeyi denesen.. Gürültü geldi anda, süpürge sopasıyla gürültünün geldi yerden tavana vursan mesela.. :) sabah sorarlarsa bizde olmaz öyle şey dersin..yok canım bizden gürültü gelmez' diyor her seferinde. yıldım artık.
Mesela uyumaya çalışırken içinizden kendinizle sohbet ediyorsunuz ve laf lafı açıyorbi bakıyorsunuz saat 5
ahahaha çok iyi ya. yarın akşam deniyim :)Ya şeyi denesen.. Gürültü geldi anda, süpürge sopasıyla gürültünün geldi yerden tavana vursan mesela.. :) sabah sorarlarsa bizde olmaz öyle şey dersin..
Ya çok uzun sürmüyo mu o, ben de sızıyorum tabi 3 saatten sonra da.. Bu işi sağlıklı bir şekilde yapmanın yolunu bulmak lazım.. Acaba bütün kulüp topluca bi hoca tutup meditasyon dersleri fln mı alsakaha tek deli ben değilmişimhayır bide bilmem kaç senenin olaylarına kadar nasıl derinleşiyor sohbet ona şaşıyorum ..
ben genelde sızma yöntemini kullanırım. alt yazılı dizi açılıp ses kısılır bir noktada gözler yenik düşer
Ya çok uzun sürmüyo mu o, ben de sızıyorum tabi 3 saatten sonra da.. Bu işi sağlıklı bir şekilde yapmanın yolunu bulmak lazım.. Acaba bütün kulüp topluca bi hoca tutup meditasyon dersleri fln mı alsak
Söz konusu araştırma olursa ben durur muyum? Yarın ilk boş vaktimdetransformasyonal nefes
Tekniklerini araştırmanızı tavsiye ederim .
İyi bir eğitim tuzlu oluyor ama kanım o araştırdıklarınızdan öğrendikleriniz bile etkili :)
İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?