3 senedir beceremedim kullandığım antidepresanlar sadece gündüz uyuttu gece kabuslar pesimi bırakmadı gündüz ayrı sorun yasiyodum derdim eşimin ailesi ile ilgili ama dedigim gibi gündüz onlarla canlı kanlı uğraşırken beynimi kemirirken sinirden catlarken gece işe en güzel yalnız kalma dinlenme zamaniydi ama ben onu bile yapamiyodum kabusum oldular ruyamada girmeye başladılar sürekli konuşup el kol hareketi yapiyomus kaç defa uykudan ağlayarak uyandigimi bilirim hala daha öyleyimdir yani sonuç bütün gün bitkin halsiz gergin sinirli dolasiyorum ama alıştım gibi artık takmiyorum en azından bunuİş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
Son 2 yıldır heralde... Yok evli değilim, 28 yaşındayım. Evet sinir bende de var ve kilo alıyorum. Hemen dün gece spora başladım. Özellikle yatmadan önce egzersiz yapıyorum. Ama göz altlarımı bi görsen çamaşır suyu ile silmeye kalkarsınKaç yıldır böyle uykusuzsun evli misin ? Yaş ? Ben de 7 yıldır böyleyim , pamuk gibi kalkardım yataktan resmen kul gibi kalkardım , şimdi berbat berbat , cildim bozuldu kalınlaştı gibi rengi değişti karardı resmen , kilo alıyorum giderek , kıpırdayacak halim yok , çoçuğum da olmuyor , uykusuzluğun etkisi de vardır diyorum çünkü hep gergin hep kasılmış vr sinirliyim , çalışıyorum bi deS-i-n-e-m
ya onu çok iyi anlıyorum işte. Antidepresanlar çok fena yapıyor. Beni de mahvetti bi dönem, hormon dengem bozuldu, kilo aldim fln. şimdi hiç bulaşmıyorum. Ülseri ayrı dert, migreni ayrı dert, bacak ağrıları ayrı dert... Kafamın içinden hiç söz etmiyorum...3 senedir beceremedim kullandığım antidepresanlar sadece gündüz uyuttu gece kabuslar pesimi bırakmadı gündüz ayrı sorun yasiyodum derdim eşimin ailesi ile ilgili ama dedigim gibi gündüz onlarla canlı kanlı uğraşırken beynimi kemirirken sinirden catlarken gece işe en güzel yalnız kalma dinlenme zamaniydi ama ben onu bile yapamiyodum kabusum oldular ruyamada girmeye başladılar sürekli konuşup el kol hareketi yapiyomus kaç defa uykudan ağlayarak uyandigimi bilirim hala daha öyleyimdir yani sonuç bütün gün bitkin halsiz gergin sinirli dolasiyorum ama alıştım gibi artık takmiyorum en azından bunu
Evet bütün uyuyamayanlar, kedi otunu çay olarak bulamadım. Kedi otu ekstresi hapı aldım. Hem antidepresan niyetine başlıyorum bu gece kullanmaya.. gece egzersizleri de denicem. Bir de tabi transformasyonel nefes tekniklerini dünden beri takip ediyorum. Öğrendiklerimi uygulamayı denemeye başlıyorum. Siz de bi şeyler yaparsanız, anlatın bekliyorum.
Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.Ben artik bi sey yapmiyorum. Zzzzz diye uyuyorum.
Bende de vardı o alışkanlık da mesele az uyumak değil, uyku kalitesi. Alışan bünyeler için 5 saat oldukça makul bence, ama bazen insan o kadar kalitesiz uyuyor ki, 16 saat yetersiz kalıyor.Bende böyleyim ama benimkisi alışkanlık.. Geceleri ders çalışmakla başladı beş yıl önce. Sonra yine geceleri ezber yapmakla devam etti.. Kendi bünyemi biliyorum ama 5 saat uyuduysam hiç uyuklamam ama yinede erken uyuyamam
Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Bende de vardı o alışkanlık da mesele az uyumak değil, uyku kalitesi. Alışan bünyeler için 5 saat oldukça makul bence, ama bazen insan o kadar kalitesiz uyuyor ki, 16 saat yetersiz kalıyor.
İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.
Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
En beteri kafamızın içinde dönüp dolaşan saniye saniye içimizi kemiren düşünceler en beteri buya onu çok iyi anlıyorum işte. Antidepresanlar çok fena yapıyor. Beni de mahvetti bi dönem, hormon dengem bozuldu, kilo aldim fln. şimdi hiç bulaşmıyorum. Ülseri ayrı dert, migreni ayrı dert, bacak ağrıları ayrı dert... Kafamın içinden hiç söz etmiyorum...
Canım sen bi olay yaşadın mı ciddi bi sıkıntı travma gibi ?ya onu çok iyi anlıyorum işte. Antidepresanlar çok fena yapıyor. Beni de mahvetti bi dönem, hormon dengem bozuldu, kilo aldim fln. şimdi hiç bulaşmıyorum. Ülseri ayrı dert, migreni ayrı dert, bacak ağrıları ayrı dert... Kafamın içinden hiç söz etmiyorum...
Elbette yaşadım, tedavilerimi oldum, hasarlı araba gibi yoluma devam ediyorumCanım sen bi olay yaşadın mı ciddi bi sıkıntı travma gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?