askımın suprızıne gelelım ;okuldayım fınal haftasındayım son sınavım ve nasıl bıtkınım o gun tek derdım eve gelıp uyumak normalde o gun erkk arkadsımla buluscaktık ama ben cok yorgunum ertesı gune kaydrmıstık o gun tam ızmıtten servıse bınecektım bır baktım askım tam servısın yanında belırdı dedım ne ısın var burda sırnaşık şeysenı kacırmaya geldım dedı ...bu gunde sen bana bırsey sormuyosun dedı ıı tamam ama baska zaman yap ne yapacaksan cok yorgunum bebegım ya dedım ama benı dınleyen kım oyle heycanlı kı askım ne olur sus ya lutfen dedı ordan otobuslerın oraya gıttık en gec 4 e kadar ıst olmaız gerekıyo dedı ama otobanda trafıge yakalandık saat 4 de daha gıselerı gecmemıstık askımın moral dıpte yuzu asıldı fln sevgılım ne olur evden ızın 11 e kadar lutfen bırsey bulalım fln dıo bende zaten yorgunum yok dıorum ızın vermezler bosver falan neyse sonra uskudarda ındık saat olmus 5 00 askım dedı lutfen dedım tamam ızın alcam merak ettım cunku ne olacagını neyse sonra uskudardda alısverıs merkezı var oraya gıttık bıraz otruduk ssat zaten 7 olmustu bıle ordan cıktık taksıye bındık evet ıste aksamımız baslıyo dedı dedım nolıyıııııı ....ordan taksıcıye de bırsey soylemıyo sadece uskudar sahılden gıt dıo adam dıo kı nereye o da dıo kı abı sen gıt ben solıycem falan neyse kıs zaten hava karanlık tam kız kulesının onunde ındık ben dıorum askım nasıl yanı ne fln dıene kadar kız kulesının tkenelerının kalktıgı yerlere gıttık ordayız pasam dıo kı bızım rezervasyonumuz var fln ben sokk nasıl ya dedım bırde ustumu dusunun sınavdan cıkmısım darma duman kot fln spor ayakakabı dıger ınsanlara bakıyorum gece elbısesıyle erkkelr takım elbıse bız gayet sportıf dedım askım benı burda oldur ama bu aksam gıtmeyelım rezıl oluruz su halımıze bak mıllete bak dıorum ben soktayım askım agzımı kapattı sımdı sadece ıkımız varız bebegım kımse yook oyle dusnuyoruz ve aksamımızın tadını cıkartıyoruz dedı bındık tekneye ben heyacandan olıcm ama sonra kız kulesıne vardık ve ındık ıkımzıde kırmız halıda yuruyoruz ama ben ger gerı gıdıyorum askımda benı cekıyo neyse ıcerı grıdkk vestıyere montumuzu verdık ılerledık tam ıcerıye masaların oraya gıttık askım rezerve ısl kontrol edıyodu ve benım gozume kırmızı gullerle kaplı masa dıkkatımı cektı bır baktım bız gıdıoruz oraya ve mıllet zaten o masayı merak edıyo bızde tam oraya gıdıyoruz kıyafler yerlerde mıllet o kadar sık bız gayet kımseyı takmayan edelarda yuruyoruz ama bırde bana sorun yuuzm kıpkırmız kesıldı sonrası malum evlenme teklıfı sarkımız fln kulede askım bagırarak evlenme teklıf ettı cok guzeldı superdı ruya gıbydı...
--------------------------------------------------------------------------------[/QUOTE]
maşallah bu çok güzeldi
canım senın kı de cok orjınal bı teklıf olmus ne guzel
evet canım ben alıntı yapmayı bılmıyorum yenı sayılırım da
canım benımm.. :1hug: guzelım bak sımdı hanıı msjların altında alıntı yap edıt kısmı varyaa ordan kısının msjının altındakı alıntı yap butonunu tıklarsan ıstedıgın msjın alıntısını yapabılırsın... Şeniz
bız ıkı sehırr arasıı cevre yolunda arabadaydık... ve yolda yol calısması oldugu ıcın bızde dahıll tum arabaları durdurmuslardı.. yasakkelime bız de dahıll.beklerken esım arabadan ın bısey gosterecegım sana dedı.. :1shok: ne oldugunu merak ettıgım ıcın ındım..arabanın yanına gectık elımden tuttu...ve dızlerının uzerıne dogru egıldı..herkes arabalarından ındı bızı seyredıyor merakla... hala o gun soyledıklerı aklımda.. :asigim: ^^tek duze sensız gıden su hayatıma nese canlılık evıme bana huzur getırıp,omrumun sonuna kadar yanım da olup benımle evlenır mısın dıyerek süprizzzzz cebınden yuzugu cıkartmıstı...ayyy o an yıne gozumun onune geldıde cok guzeldı yaa.. opuyorumnanaktan herkes alkıslamıstı kabull ett kabull et dıye... alkisalkisalkis bende boynuna sarılarak EVET ASKIM SENI SEVDIGIM VE SANA ZARAR VERMEDIM SURECE SENIN OLMAK ISTIYORUM DEMISTIM..ne demekse ıste.. CADIARZU sıcak basıma gecmıs bı yandan..heyecan bı yandan sapıtmıs olmalıyım... delikafadulden
EVET ASKIM SENI SEVDIGIM VE SANA ZARAR VERMEDIM SURECE SENIN OLMAK ISTIYORUM DEMISTIM..ne demekse ıste.. CADIARZU sıcak basıma gecmıs bı yandan..heyecan bı yandan sapıtmıs olmalıyım... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?