- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Amin canım inşallaah.. İşte herşey yerinde zamanında güzelCanım geç olsun guc olmasın sende hebence biraz sabret guzel bir teklif yapacak
Bu arada nikinde 61 yazıyor Trabzonlu musun canım? Dediğim gibi bu konuyu daha fazla takma sen dicegini demissin sıra artik onda
Ya bi de bana bak. Ortada aday bile yok teklifleri okuyup iç geciriyorum. Off nolcal bu benim halim
Ben de Trabzonluyum hehe kan çekmiş baksanaAmin canım inşallaah.. İşte herşey yerinde zamanında güzelsen evlilik teklifi aldın mı bakayım :) evet trabzonluyum sen ? Aynen ben bin kere dedim illa ki yaparda zamaann :))
Vaaay toprağııımmm :) böyle trabzonluları görünce çoook mutlu oluyorumm :) yazarken tebessüm içindeyim :) bende 22 canım :) sende dert etme daha gençsin illa ki bir gün birisi olacak fakat zamanı gelinceBen de Trabzonluyum hehe kan çekmiş baksanane teklifi be canım doğru düzgün adam bile çıkmadı karşıma yaşım 21 sen kacsin? Bence sen bu teklife takma gayet guzel bi teklif bekliyor seni sevgilin nereli peki? aslında hiçbirşeyi takmican bende bu aralar yalnizligima kafayı taktim ama su dakika itibariyle vazgectim haha
Hehe hemserum :)) valla olsa bi dert olmasa ayrı ben de bıraktım hayırlısı olsun canım valla. Ben de yazarken şuan guluyorum :))Vaaay toprağııımmm :) böyle trabzonluları görünce çoook mutlu oluyorumm :) yazarken tebessüm içindeyim :) bende 22 canım :) sende dert etme daha gençsin illa ki bir gün birisi olacak fakat zamanı gelincesevgilisi olan ayrı dert olmayan ayrı dert nasıl birşey anlamadım gitti :) sevgilim balıkesirli canım :) Banada güzel bir sürpriz geliyorda hayırlısı :)
Darısı başına kuzum benimmmm :) amin teşekkür ederim iyi gecelerrHehe hemserum :)) valla olsa bi dert olmasa ayrı ben de bıraktım hayırlısı olsun canım valla. Ben de yazarken şuan guluyorum :))
Canini sıkma inşallah hayırlısı olur hakkinizda Allah musmutlu etsin sizii
İyi geceler canım
Çok beğendim kiii
Benimki böyleydi
Çok beğendim kiii
Maşallah coook guzelsiniz Allah bir omur mutlu etsin sizi :)
Canım bu arada çok merak ettim burası neresi çok guzel bir yere benziyor?
benımkıde kusmustuk ılıskı bı yere varamıyordu ayrıldık gıbı bır durum vardı ıkı gun gorusmedık, sonra bu geldı yarın aılenle konuscam evlenecegız dedı teklıf degıldı beyfendı kararını vermıstı sonunda ben zaten ıstıyordum bunu, sadece egrısını dogrusunu konustuk aılemle konusmadan once sonra gıttık konustuk ve su an nısanlıyızEşim:istemeye ne zaman geliyozz
Ben:Evlenme teklifimi bu
Eşim:Yok abini istiycem halı saha maçımız varda
Odunlukta zirve işte :)
çok güzelmiş :)Eşim:istemeye ne zaman geliyozz
Ben:Evlenme teklifimi bu
Eşim:Yok abini istiycem halı saha maçımız varda
Odunlukta zirve işte :)
Sewgili oldugumuz dönemde yemek yerken barda uyurken duşta işte telefonda sadece benimle ewlenirmisin diyerek eli boş ne yüzük ne bir süpriz şöyle hafızaara kazıncak bi teklif bekledim hep eşim çok yaratıcıdır ewlenme teklifi için aynı soruyu farklı yerlerde sormayı tercih etti şaşırttımı şaşırttı adamın hakkını yiyemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?