nasıl bir evlenme teklifi aldınız??

yaa süper hepsii yaaaa..okudukcaaa evlenesim geliyooo...böyle anılara bayılıyorum...dilerim allahtan benımde unutulmaz harika bir evlenme teklifi alırım inşallah yaaaaa

evlen benimle dedi... olur dedim...
aniden oldu... plansız, programsız...
sorun olmadı çünkü bana kendiliğinden geldi....istenen buydu......

opuyorumnanaktan herkesin önünde değişik bi teklif olmuş Allah bozmasınn

amin canım sag ol...kımsenınkını bozmasın ınsallah...

canım ya saol sen sımdı soyleyınce dıkkat ettım hem ılk alıntımı da sana yapmıs oldum kaydirigubbakcemile5

sevındım canım... ılk olmak guzeldır..yardımımım olmuss ne guzell..

:roflol: :roflol: :roflol: ben de konunun bu kısmında sastım kaldım :1shok: eheheheh

dedım ya sıcak bı yandan heyecan bı yandan saskına donmusum bellkı....

Şeniz:1hug:a.s.opuyorumnanaktanharikaymisssssssssssssssss

Ben eşimle ilk tanıştığımda almıştım, evlenme teklifimi.

"Eğer niyetimin ne kadar ciddi olduğunu öğrenmek istersen; seninle hemen yarın nikah masasına oturalım." demişti.
Ben de içimden: "Deli midir nedir?" demiştim...

Her gün başımın etini yedi "evlenelim" diye...
Sonunda, çenesini kessin diye kabul ettim mecburen...
5 ay sonra evlendik...

Şu an beş yıllık evliyiz ve bir çocuğumuz var...

ben de anlatıcammm biraz uzun olcak ama kusuruma bakmayın kızlar
biz öğrenciyiz ben yurtta kalıyorum sevgilim de evde kalıyo öğrenci evi.ben de haftasonları bazen yurttan izin alıp onlara kalmaya gidiyorum.
bi gün yine ben onlara gitcektim.bi gün öncesinden konuşuyoruz yarın sabah kalkar gelirim kahvaltıyı beraber yaparız dedim.
o da bana ya akşam gelsen olmaz mı biraz geç gel fln dio kıvırıyo..
benim şarteller attı sen beni istemiosun bilmem ne ya işim var fln dio ama
benim tepem atmış bi kere tartışmaya çalışıyorum.en sonunda ev arkadaşının bi işi varmış bana soru sorma daha sonra anlatırım sana dedi..pek inanmadım ama nese.
ertesi gün oldu.ben bi kaç eşya da götürüyodum elim doluyudu ağırdı da duraktan alır mısın beni dedim.aşkım sen kendin gelsen olmaz mı dedi.ben zaten bi gün öncesinden sinirliyim olmaz geliceksin yoksa gelmiyorum dedim.sora duraktan aldı mecburen benikaydirigubbakcemile2eve gidene kadar surat astım apartmanın önüne gelince kafamı yukarı kaldırdım evlerinin ışıkları yanmıyo.
ev arkadaşların nerde dedim dışarı çıktılar işleri var biraz dedi..aklıma kötü kötü şeyler de gelmedi deil o sırada ama hayırlısı hadi ddim
yukarı çıktık kapıyı açtı içeri girdim.küçük mumlardan bir yol yapılmış her yer gül yaprağı..
mumlardan oluşan yol odasına gitti odada masada şarap yemekler fln..
masada bi zarf vardı açtım bi yerlere yönlendiren bilmece gibi bişi yazıyodu.öyle öyle odanın çeşitli yerlerine yönlendirio.en sonunda da patruşka bebekler var ya açtıkça içinden daha küçük bi bebek çıkar ona geldi sıra tek açtım hepsinde küçük notlar yazıyo seni çok seviyorum gibi..
en küçüğünün içinden yüzük çıktı..elim ayağım titrio sarıldık ağladım fln dilim tutmuo sanki bişi diyemedim..
gel dedi camın kenarına götürdü beni aşağı bak dedi..
3 arkadaşı hepsinin elinde birer pankart betül ümitle evlensene yazıyo.caddenin ortasında duruyolar gelen gecen bunlara bakıyo
aşağıda da pizzacı vardı ordaki insanlar alkışlıyo,tezahurat yapıolar betül ümitle evlensin diye..her geçen yukarıya bize bakıyoama çok güzeldi.hem çok güldüm hem de baya bi ağlamıştım.
sonra mum ışığında yemeğimizi yedik.öle bi akşamdı işte
sonuna kadar sabredip okuyan olduysa teşekkür ederim arkadaşlar saolun:asigimpuyorumnanaktan

çok tatlı bi çiftsiniz sanırım canım..çok hoşmuş:asigim::icecream:

geçen yıl sevgililer günüydü..gittik dışarda yemek yedik..ordan kalktık bi yere gidiyoruz ama ben nereye gittiğimizi bilmiyom..telefonda sürekli bi arkadaşıyla konuşuyo, anladım bişiler karıştırıyo, noluyo bana sürpriz mi yapcaksın yoksa filan diye sıkıştırıyorum:), o da yok mok diyo kıvırıyo..meğer deniz kenarında bi kulübe ayarlamış, içeri girdik şömine yanıyo, masada mumlar ve şarap..
bi yüzük almış, onu verirken bütün ömrünü benle geçirmek istediğini söyledi, "istersen düşün, hemen cevap vermeni beklemiyorum" dedi (çünkü biz çıkmaya başlayalı daha bir ay olmuştu)..ben de "eğer insan dersine iyi çalışmışsa soruları cevaplamak için süreye ihtiyacı olmaz, bu da benim daha önce üstünde düşündüğüm bi konu ve ben senle evlenmek istediğimi biliyorum" demiştim..çok mutlu olmuştu..
böyleydi işte :asigim:

hem teklif hem de cevap süper:hooray:

lemmm evlenmeden önce yatakda ne isiniz var bakem???kaydirigubbakcemile3

ayyy bu harikaymışşşşş
bayıldııımmmmmmmmmmmm

Ayy ne guzel teklıf alanlar olmuş yaa,hele pankart olayına fılan bittim alkisalkisalkis

Benımkı cok sade bı teklıf olmuştu,Benım hep evlenırsem dans müziğim bu olucak dedıgım bı şarkı çalarken ve bız dans ederken tek taşı cıkarıp benımle evlenır mısın demişti,ama yüz kıpkırmızı,gözler dolmuş. Ağladı ağlıcak nerdeyse naniknanik

Hanı normalde kızlar duygulanır ağlar fılan,bende tık yok. Evet aşkım demiştim,sarılmıştım boynuna...

ama çakal,tek taşı hem doğum günü hedıyesı hemde evlılık teklıfı hedıyesı dıye vermişti,doğum günümde etti çünkü teklıfı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…