yaa süper hepsii yaaaa..okudukcaaa evlenesim geliyooo...böyle anılara bayılıyorum...dilerim allahtan benımde unutulmaz harika bir evlenme teklifi alırım inşallah yaaaaa
opuyorumnanaktan herkesin önünde değişik bi teklif olmuş Allah bozmasınn
canım ya saol sen sımdı soyleyınce dıkkat ettım hem ılk alıntımı da sana yapmıs oldum kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: :roflol: ben de konunun bu kısmında sastım kaldım :1shok: eheheheh
bız ıkı sehırr arasıı cevre yolunda arabadaydık... ve yolda yol calısması oldugu ıcın bızde dahıll tum arabaları durdurmuslardı.. yasakkelime bız de dahıll.beklerken esım arabadan ın bısey gosterecegım sana dedı.. :1shok: ne oldugunu merak ettıgım ıcın ındım..arabanın yanına gectık elımden tuttu...ve dızlerının uzerıne dogru egıldı..herkes arabalarından ındı bızı seyredıyor merakla... hala o gun soyledıklerı aklımda.. :asigim: ^^tek duze sensız gıden su hayatıma nese canlılık evıme bana huzur getırıp,omrumun sonuna kadar yanım da olup benımle evlenır mısın dıyerek süprizzzzz cebınden yuzugu cıkartmıstı...ayyy o an yıne gozumun onune geldıde cok guzeldı yaa.. opuyorumnanaktan herkes alkıslamıstı kabull ett kabull et dıye... alkisalkisalkis bende boynuna sarılarak EVET ASKIM SENI SEVDIGIM VE SANA ZARAR VERMEDIM SURECE SENIN OLMAK ISTIYORUM DEMISTIM..ne demekse ıste.. CADIARZU sıcak basıma gecmıs bı yandan..heyecan bı yandan sapıtmıs olmalıyım... delikafadulden
bu kadar romantık teklıflerın arasında ben benımkını anlatmıyım geyık olur.:Roflol:
çok komıktı benımkı...
pekı sen istedin...
bi gün telde konusuyoruz mayıs 2 2004..
dalaşıyoruz bunla öle olmazdıda böle olurdu..
bizim gayet large bi ilişkımız vardı..
komık ötesi sadece ikimiz anlardık espırılerımızden kım bakıyo umursamadan kopa kopa gülerdık..
bısi söledı anlamadım hea dedım..
evlense ne benle kıs ddedi..
tamam şekerım olur dedım kı ben dalga gecıyoruz sanıyorum annemı yolluyorum ozaman senı alsın bana dedi ben gene bozulmadan tamam ceyızımı topluyorum ozaman dedım...
üç gun sonra annesı çıktı geldı ben gayet pacoz halde bı baktı kadın bana oğlum emın mı acaba dercesıne...
ben aradım olum nokuyoruz falan dıyene kadar evlen benımle dedı öle oldu kım vurduya gıttık ama tek taşım falan almış çucuğum ozamn..
böle teklıf aldım canım...
geçen yıl sevgililer günüydü..gittik dışarda yemek yedik..ordan kalktık bi yere gidiyoruz ama ben nereye gittiğimizi bilmiyom..telefonda sürekli bi arkadaşıyla konuşuyo, anladım bişiler karıştırıyo, noluyo bana sürpriz mi yapcaksın yoksa filan diye sıkıştırıyorum:), o da yok mok diyo kıvırıyo..meğer deniz kenarında bi kulübe ayarlamış, içeri girdik şömine yanıyo, masada mumlar ve şarap..
bi yüzük almış, onu verirken bütün ömrünü benle geçirmek istediğini söyledi, "istersen düşün, hemen cevap vermeni beklemiyorum" dedi (çünkü biz çıkmaya başlayalı daha bir ay olmuştu)..ben de "eğer insan dersine iyi çalışmışsa soruları cevaplamak için süreye ihtiyacı olmaz, bu da benim daha önce üstünde düşündüğüm bi konu ve ben senle evlenmek istediğimi biliyorum" demiştim..çok mutlu olmuştu..
böyleydi işte :asigim:
Yataktaydık, elımı tuttu gözlerıme baktı askım benımle ewlenır mısın dedı buğulu bır ses tonuyla, aayy mmmm, evet askım dedım, boyle soylıycegını bılıyordum dedı. Bende sarılır vazıyetteydım zaten boynunu kıvırdım bogcak gıbı yaptım.
kaydirigubbakcemile2
ama elınde ne bı tek tas ne bısey yalandan yani teklıftı.
lemmm evlenmeden önce yatakda ne isiniz var bakem???kaydirigubbakcemile3
staj yapıyolarmış yerimseniben
ben de anlatıcammm biraz uzun olcak ama kusuruma bakmayın kızlar
biz öğrenciyiz ben yurtta kalıyorum sevgilim de evde kalıyo öğrenci evi.ben de haftasonları bazen yurttan izin alıp onlara kalmaya gidiyorum.
bi gün yine ben onlara gitcektim.bi gün öncesinden konuşuyoruz yarın sabah kalkar gelirim kahvaltıyı beraber yaparız dedim.
o da bana ya akşam gelsen olmaz mı biraz geç gel fln dio kıvırıyo..
benim şarteller attı sen beni istemiosun bilmem ne ya işim var fln dio ama
benim tepem atmış bi kere tartışmaya çalışıyorum.en sonunda ev arkadaşının bi işi varmış bana soru sorma daha sonra anlatırım sana dedi..pek inanmadım ama nese.
ertesi gün oldu.ben bi kaç eşya da götürüyodum elim doluyudu ağırdı da duraktan alır mısın beni dedim.aşkım sen kendin gelsen olmaz mı dedi.ben zaten bi gün öncesinden sinirliyim olmaz geliceksin yoksa gelmiyorum dedim.sora duraktan aldı mecburen benikaydirigubbakcemile2eve gidene kadar surat astım apartmanın önüne gelince kafamı yukarı kaldırdım evlerinin ışıkları yanmıyo.
ev arkadaşların nerde dedim dışarı çıktılar işleri var biraz dedi..aklıma kötü kötü şeyler de gelmedi deil o sırada ama hayırlısı hadi ddim
yukarı çıktık kapıyı açtı içeri girdim.küçük mumlardan bir yol yapılmış her yer gül yaprağı..
mumlardan oluşan yol odasına gitti odada masada şarap yemekler fln..
masada bi zarf vardı açtım bi yerlere yönlendiren bilmece gibi bişi yazıyodu.öyle öyle odanın çeşitli yerlerine yönlendirio.en sonunda da patruşka bebekler var ya açtıkça içinden daha küçük bi bebek çıkar ona geldi sıra tek açtım hepsinde küçük notlar yazıyo seni çok seviyorum gibi..
en küçüğünün içinden yüzük çıktı..elim ayağım titrio sarıldık ağladım fln dilim tutmuo sanki bişi diyemedim..
gel dedi camın kenarına götürdü beni aşağı bak dedi..
3 arkadaşı hepsinin elinde birer pankart betül ümitle evlensene yazıyo.caddenin ortasında duruyolar gelen gecen bunlara bakıyo
aşağıda da pizzacı vardı ordaki insanlar alkışlıyo,tezahurat yapıolar betül ümitle evlensin diye..her geçen yukarıya bize bakıyoama çok güzeldi.hem çok güldüm hem de baya bi ağlamıştım.
sonra mum ışığında yemeğimizi yedik.öle bi akşamdı işte
sonuna kadar sabredip okuyan olduysa teşekkür ederim arkadaşlar saolun:asigimpuyorumnanaktan
msn dekafamçokkarıştı
olsun yaaaaa ona bile kurban olurum bennn yeterki etsin artık yaaaaaaaaamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?