Nasıl boşanacağım..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
ÖĞRETMENİM VE 1 YILLIK EVLİYİM.EŞİM DİNİNE BAĞLI , SAKİN BİRİ MESLEKTAŞIZ ZATEN. benden 5 yaş büyük.onunla evlenmemdeki asıl neden GERÇEKTEN dinimize hakim ve ahiretim için de birşeyler yaptırabilecek biri olmasıydı.
AMA ŞİDDET işin içine girdi vuruyor sonra da özür diliyor. ARTIK KENDİME VERDİĞİM DEĞER KALMADI.bir an önce boşanmak istiyorum. YARDIM EDİN NASIL OLUR BU İŞLER..

Esinizin dini butunmus belli size dayagin cennetten nasil ciktigini gostermek istedi herhaldeBi avukatla gorusun o size nasil bi yol izlemeniz gerektigini anlatir zaten.Hakkinizda hayirlisi olsun

Eşiniz sakin biri fakat şiddet uyguluyor, nasıl yani?!

Canım sizin kiminiz kimseniz yok mu? Önce aile büyüklerinize taşısanız bu konuyu.

Allah yardımcınız olsun. Severek evlendiniz sanırım

Esinizin dini butunmus belli size dayagin cennetten nasil ciktigini gostermek istedi herhaldeBi avukatla gorusun o size nasil bi yol izlemeniz gerektigini anlatir zaten.Hakkinizda hayirlisi olsun

eşimin ne olduğunu bilmiyorum artık da BEN SAFMIŞIM...

Eşiniz sakin biri fakat şiddet uyguluyor, nasıl yani?!

Canım sizin kiminiz kimseniz yok mu? Önce aile büyüklerinize taşısanız bu konuyu.

Allah yardımcınız olsun. Severek evlendiniz sanırım

AİLEMDEN UZAKTAYIMM EPEY ÖĞRETMNLİK İÇİN. onları üzmek istemiyorum çünkü bu insan müsveddesine ben kefil olmuştum.
bu işi ben bitireceğim yanıldım.severekdeğil güvenerek evlenmiştim.ablam da boşandı...bi de bunu kaldıramazlar

dini bütün birisinin şiddet göstermesi gerçekten dini bütün olmadığını gösteriyor gidip bir avukata başvurucaksınız o size yolu gösterir

Bir daha size vurursa kesinlikle gidin acile ve darp raporu alin.. sonra savciliga gidin ve evden uzaklastirilmasini isteyin.. bu durumda evden uzaklastirilacaktir hemde darp raporu bosanmada cok isinize yarar evlilikte hatali tarafin o oldugunu ve maddi tazminat almanizda cok cok kolay olur... esinize bu dusuncenizden bahsetmeyin .hatta kafanizda bittiyse onu tahrik edin size vursun
Sizde gidin raporu alin tabiri caizse rezil edin onu.. Arkadaşlar kizabilir buyuk konusmak istemem ama siddet varsa bana gore o evlilik bitmistir..esege dayak atilir . Siz hayvanmisiniz da size vuruyor o adi pislik herif.. ozur dilerim ama cok uzuldum sizin için. . Bide kadinlarin bu sekilde yaralanmaları na katlanamiyorum... oyle dayakla yapilan erkekligi sokaktaki kopekte yapar .. serefsiz herif...gucu sana mi yetiyo....

Dayagin hic bi mazereti olamazda onun gerekcesi ne merak ettim.

BİZ KENDİ İMKANLARIMIZLA EVLENDİK. bırak birikimi borcu vardı söylenmez ama. kredi ile evimizi kurduk içine de benm çeyizler .bir de işimizi görcek araba aldık. ONU satmayı düşünüyorduk aramızda kararlaştırdıüımız bi fiyat vardı. onu hayli altına inmiş ben de keşke benm de fikrimi alsaydın dedim tokadı yedim.

dini bütün birisinin şiddet göstermesi gerçekten dini bütün olmadığını gösteriyor gidip bir avukata başvurucaksınız o size yolu gösterir

EVİMİZİ KURMAKİÇİN KREDİ ÖÇEKMELİYDİK o cezalı imiş vermedi banka. ben 40000 çektim ve hala ödüyorum. maaşımoraya gidiyor. AÇIKÇASI AVUKATA GİDEYİM DE İŞTE MADDİ OLARAKÇÇYANİ ANLATABİDİM Mİ

Yanlisin var canim hayvanada hatta hic bi canliya dayak atilmaz.Ama nedense bizim kulturumuzde erkeklerin kadina verdigi deger ortadabenim merak ettigim kadinlar neden kendini insanliga deger gormuyo ?Burda bile bi cok bayan dayak yedim ama cocugum var diye konu acabiliyoiyi dayagi iyin cocugunuzda izlesin bisey olmaz ama yeterki o yaratik BABA si yaninda olsun cok lazim ya

Canim bulundugun ilin barosundan ucretsiz avukat hakkin var sanirim tam emin degilim ama umarim daha bilgili arkadaslar sana yol gösterir.Baro numarasini bulup en azindan durumunuzu anlatip bu konu hakkinda Bilgi alabilirsin.Senin adina cok uzuldum.

BEN DE BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM BİR ZAMANLAR. ama ablam da boşandı ve aiem yıkılddı.. BİR DE BUNU KALDIRAMAZAR. üstelik buna sadece ben kefioldum.. TABİ KŞ BOŞANACAĞIM DA NASIL NE ZAMAN .. ZATEN YÜZÜNE BAKASIMGELMİYO sesine tahammüledemiyorum...SOĞUDUMMM

Bes gun once actigin konuda hamile kalmak istiyorum demissin.. simdi ben anlamadim. . Bu şiddet olayi bu bes gun icinde mi oldu.....

hep iyi olacak diyordum ama bugün dananın kuyruğu koptu. önceleri sinirlenince iterdi. AMA BUGÜN VURDU..nerdennereye..İYİKİ OLMAMIŞ AMA şükür ..ANLATIIKLARIMKESİNLİKLE DOĞRU VE FİKRE İHTİYACIMVAR..ya da yardıma ya da sevgiye EN ÇOK DA SAYGIYAAAAAA

hay ağzınla bin yaşa dudi.

konu sahibi üzüldüm çok, böyle dindar takılıp da kadına el kaldıran hanzoları hiç anlamıyorum

af diliyor pişman olduğunu söylüyor İSTEMEDEN YAPTIĞINI Falan bi akıl verin..ASLINDA normalinde iyi.AMA ben o tokatı unutamam.soğudum.onunla gelecek hiç bir şey düşünmek istemiorum

yahu hala ne aklı istiyorsun arkadaşlar yazdı işte neler yapman gerektiğini asıl sen boşanmak istediğinden eminmisin aslında iyidir falan yazıyorsun ne istiyorsun ilk önce ona karar ver

ayrıca hiçbir hayvana dayak falan atılmaz bu nasıl bir düşüncedir yaa

hem dindar hem sakin olup hem nasıl şiddet uyguluyo ilginç
bir an önce evliliğinizi bitirin sonra pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…