- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Esinizin dini butunmus belli size dayagin cennetten nasil ciktigini gostermek istedi herhaldeBi avukatla gorusun o size nasil bi yol izlemeniz gerektigini anlatir zaten.Hakkinizda hayirlisi olsun
eşimin ne olduğunu bilmiyorum artık da BEN SAFMIŞIM...
Eşiniz sakin biri fakat şiddet uyguluyor, nasıl yani?!
Canım sizin kiminiz kimseniz yok mu? Önce aile büyüklerinize taşısanız bu konuyu.
Allah yardımcınız olsun. Severek evlendiniz sanırım
Dayagin hic bi mazereti olamazda onun gerekcesi ne merak ettim.
dini bütün birisinin şiddet göstermesi gerçekten dini bütün olmadığını gösteriyorgidip bir avukata başvurucaksınız o size yolu gösterir
Bir daha size vurursa kesinlikle gidin acile ve darp raporu alin.. sonra savciliga gidin ve evden uzaklastirilmasini isteyin.. bu durumda evden uzaklastirilacaktir hemde darp raporu bosanmada cok isinize yarar evlilikte hatali tarafin o oldugunu ve maddi tazminat almanizda cok cok kolay olur... esinize bu dusuncenizden bahsetmeyin .hatta kafanizda bittiyse onu tahrik edin size vursun
Sizde gidin raporu alin tabiri caizse rezil edin onu.. Arkadaşlar kizabilir buyuk konusmak istemem ama siddet varsa bana gore o evlilik bitmistir..esege dayak atilir . Siz hayvanmisiniz da size vuruyor o adi pislik herif.. ozur dilerim ama cok uzuldum sizin için. . Bide kadinlarin bu sekilde yaralanmaları na katlanamiyorum... oyle dayakla yapilan erkekligi sokaktaki kopekte yapar .. serefsiz herif...gucu sana mi yetiyo....
EVİMİZİ KURMAKİÇİN KREDİ ÖÇEKMELİYDİK o cezalı imiş vermedi banka. ben 40000 çektim ve hala ödüyorum. maaşımoraya gidiyor. AÇIKÇASI AVUKATA GİDEYİM DE İŞTE MADDİ OLARAKÇÇYANİ ANLATABİDİM Mİ
BEN DE BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM BİR ZAMANLAR. ama ablam da boşandı ve aiem yıkılddı.. BİR DE BUNU KALDIRAMAZAR. üstelik buna sadece ben kefioldum.. TABİ KŞ BOŞANACAĞIM DA NASIL NE ZAMAN .. ZATEN YÜZÜNE BAKASIMGELMİYO sesine tahammüledemiyorum...SOĞUDUMMMYanlisin var canim hayvanada hatta hic bi canliya dayak atilmaz.Ama nedense bizim kulturumuzde erkeklerin kadina verdigi deger ortadabenim merak ettigim kadinlar neden kendini insanliga deger gormuyo ?Burda bile bi cok bayan dayak yedim ama cocugum var diye konu acabiliyo iyi dayagi iyin cocugunuzda izlesin bisey olmaz ama yeterki o yaratik BABA si yaninda olsun cok lazim ya
Bes gun once actigin konuda hamile kalmak istiyorum demissin.. simdi ben anlamadim. . Bu şiddet olayi bu bes gun icinde mi oldu.....
Yanlisin var canim hayvanada hatta hic bi canliya dayak atilmaz.Ama nedense bizim kulturumuzde erkeklerin kadina verdigi deger ortadabenim merak ettigim kadinlar neden kendini insanliga deger gormuyo ?Burda bile bi cok bayan dayak yedim ama cocugum var diye konu acabiliyo iyi dayagi iyin cocugunuzda izlesin bisey olmaz ama yeterki o yaratik BABA si yaninda olsun cok lazim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?