- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
yahu hala ne aklı istiyorsun arkadaşlar yazdı işte neler yapman gerektiğini asıl sen boşanmak istediğinden eminmisin aslında iyidir falan yazıyorsun ne istiyorsun ilk önce ona karar ver
ayrıca hiçbir hayvana dayak falan atılmaz bu nasıl bir düşüncedir yaa
HAYIR İLK adamakıllı dayak yiyişimdi kendimi odaya kilitleyip ağladım.Darp raporu aldınız mı ?
Yazılan mesajların hepsini okudum hiçbir yazılan mesajtada bencil ve suçlayıcı mesajlar görmedim aksine insanlar size yardım etmeye çalışıyor fakat sanırım istediginiz cevapları alamayınca mesaj yazan üyeler bencil ve suçlayıcı oluyor.ablam boşandı be 11 senedir eflenmiyor ilk yıllarda kendi de biz de çok yıprandık o zanmlar 12/13 yaşlarındaydım .ailecek psikologluk olduk.hatta tırmak kemirme alışkanlığımıda o günler de edinmiştim 7 sene sonra bırakabildim..
yani boşanmak zor..ama bana en çok koyan güvenimi bitirmesiydi.ben o güveni 24 yılda biiriktirebilmiştim. ..sadece zOR ve empati yapabildiğini zanneden varsa bile içinde olduğum durumun binde birini anlayabiliyordur. OKUYORUM DA BAZI YAZILANLARI insanlar bencil VE HALA SUÇLAYICI..
Yazılan mesajların hepsini okudum hiçbir yazılan mesajtada bencil ve suçlayıcı mesajlar görmedim aksine insanlar size yardım etmeye çalışıyor fakat sanırım istediginiz cevapları alamayınca mesaj yazan üyeler bencil ve suçlayıcı oluyor.
Canim bulundugun ilin barosundan ucretsiz avukat hakkin var sanirim tam emin degilim ama umarim daha bilgili arkadaslar sana yol gösterir.Baro numarasini bulup en azindan durumunuzu anlatip bu konu hakkinda Bilgi alabilirsin.Senin adina cok uzuldum.
BEN NE OLURSA OLSUN BOŞANMA TARAFTARI DEĞİLİM...hA ŞİDDET VARSA ASLA....AMA ÇÖZÜLMEYECEK SORUNLAR DEĞİLDİR UMARIM AİLE BÜYÜKLERİNİ ARAYIN ONUN GELİP BİKAÇ GÜN KALSINLAR SORUNA ORTAK OLSUNLAR....ÇÜNKÜ BOŞANMA GERÇEKTE DİLDE OLDUĞU KADAR KOLAY OLMUYOR 5 AY OLDU BİTELİ 1 AY OLDU BOŞANALI HALA NE BEN NE AİLEM KENDİNE GELEMEDİ...
tabiki yaşadığın şeyler çok zor şeyler ama çabala her tarafa git annesine babasına ablasına abisine onunla defalarca konuş konuyu bilenlere danış sonra bitir yoksa boşandktan 1 2 ay sonra pişman olma safhaları başlar....mücadele et...bitirme başlamak zor bitirmek en kolay...
bende kaybettikten sonra anladım bunları belki garip gelcek ama annesinin elini tutup yürüyen bi kız bebek yada çocuk görünce hemen gözlerimden yaşlar akıyor...dün kuzenmle eşi geldi annemlere ne kadar özendim bi bilsen gece boyunca ağladım..kıskançlıkta yada isyandan değil ne bilim kötü oldum işte........neyseeeee sen dediğimi yap sakın bitirme savaşmadan.....
BİTİRMEDEN KONUŞALIM İSTİYOR, özürler.
inanır mısın belki de daha taze olduğuundan olay. BİR ÇİFT SÖZ ETMEK GELMİYOR İÇİMDEN...
sen şu an kendi evindemisin yani eşinle aynı evdemisin_?
Dayak yemenin ötesi var mı ?
Buradaki insanların suçlayıcı ve bencil yorumlarda bulunduğunu söylemişsin de canım, tek bir tane kötü yorum görmedim şahsına karşı.Haksızlık etmişsin bence yorumlara.
Adam sana dayak atmış. Alıp da eşyalarını gitmemişsin o evden .
Savaşılması gereken ne var ? Cinnet anı olsa anlarım. Ama taze bir evlilikte ne cinneti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?