Nasıl boşanacağım..

bır yıl dolduysa anlasmalı olarak bosanabılırsınız. mahkemede sıkıntı cıkarmazsa kolay bosanırsınız.

insanlar birbirlerine destek vererek karşındakinin mutsuzluğuna umutsuzluğuna ortak olup onu rahatlatmalıdır azda olsa rahatlattıysam seni ne mutlu bana

insanlar birbirlerine destek vererek karşındakinin mutsuzluğuna umutsuzluğuna ortak olup onu rahatlatmalıdır azda olsa rahatlattıysam seni ne mutlu bana

Büyük kavganin uzerinden 5 gun gecti.
AMA ESKISI GIBI BAKAMIYORUM ONA.gozgoze gelip bakissak ağlamak geliyor icimden.
O mu? Üzülüyor görünüyor am NE FAYDA

öncelıkle meslektasım olarak sıze sunu sölemek ıstıyorum.. eger bı bu şiddete göz yumarsak yetıstırdıgımız nesıller nasıl olur?... dın allahla kul arasındadır... bırıyle cok dındar dıye evlenmek bence munasıp degıldır... önemlı olann vıcdan ve merhamettır... bı an önce tedbırınızı alın ... konu ne olursa olsun şiddete maruz kalmayınnn

''minik kuşum'' dediğin bi adam şiddet uyguladı sana ha! hayat ne kadar garip. darp raporu alırsan tek celsede boşanırsın.

Çok tatlısınız.

Konu sahibinin bir dedigi bir dedigini tutmadigi gibi herkese kotu turkcesi ile cevap vermeye calismis. Yok Yunanistan'da kadin kizini kesmesin diye keci cikmis da yok herkes kendi kabahatini ifade ediyormus da yok nasil bosanacagim diye konu acmis ama giris gelisme kisimlari da okunursa sadece bosanma ile ilgili yardim istemedigi anlasilabilirmis de. Her cumlesine :) smileyler koymasi da cabasi. Bence senin sinirlerin cok yipranmis canim, herhangi bir sey yazma internete bile girme hatta, otur kitap oku muzik dinle kendinle basbasa kal biraz.

çok doğru söylemişsin arkadaşım maalesef iki ağlayıp zırlayıp bir iki gün o yokmuş gibi davranıp(ki içimizi yiyen yine kendimiz) düşünüp taşınıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin hayırlısı olsun hakkında..

Tanıdık bir ruh hali heralde sana. Siz boyle mi atlattiniz :) al Smiley. Ha bu arafa türkçe m en az sizin kadae iyi olduğunu düşünüyorum:) al bir daha smiley

Kelimelerin yanlış yazilmasi anlatimin kotu olduğunu gostermez.kucucuk klavyede bu kadar oluyor.belki siz benim apaçık ifademi anlamissinizdir bwli kafası karışık olan ben degilimdir

Konu sahibesi kardeşim,
eşiniz yemin etmiş, ağlamış vs ama kulağınıza küpe olsun, erkek bir kere vurduğunda bunun devamı gelir, bugün arabayı aşağı fiyata satma tartışmasında tokat atar, yarın yemeğin tuzu fazla olmuş diye masayı devirir ama her seferinde şiddet dozunu artırır ve siz birkaç şiddet olayı sonrası kendinizi iyice suçlamaya başlarsınız, ki suçlamaya başlamışsınız, ben kışkırttım, o konuşurken susmadım, ters davrandım o yüzden vurdu vb tesellilerin arkasına sığınmaya başlarsınız.

He bu arada ben 19 yıllık evli bir kadınım, eşimden bir kere bile tokat yemedim, hangimiz çok sinirlenirse o çıkar temiz hava alır, birkaç saat sonra sakin kafayla konuşuruz.
Bunun adı hayat arkadaşına saygıdır...

Allah'tan korkan insan bunu yapamaz zaten.
Demek kii Allah korkusu yok bu insanda..
Anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlayın kendiniz, imzalatın ona tek celsede biter..
Bir kere şiddet girdimi işin içine, hep öyle dewam ederr..
Allah yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…