Nasıl davranacağımı bilmiyorum..

Eşin gitmek istemiyorsa zorlama bencede bende benzeri durumu yaşadım ve şuan görümce ile hiçbir şekilde konuşmuyorum hatta haftalarca görmediğim oluyor o yokken gidip geliyorum gündüzleri kolay affedilir bi durum değil malesef küfür duymak hemde eşinin kardeşinden...
Sen abine özür dile demişsin o da seni sayıp özür dilemiş eşinden onay alarak Sen gidebilirsin belki eşim rahatsız işi var gibi bişeyler dersin amaneşini zorlama bence...

Teşekkür ederim yorumunuz için...

Eşin sonuçta kaç yaşındaki adam. Gitmek istemezse üstüne gitme. Sen tek gidersin.
Sanıyorumki erkek kardeşin kendisi arayp davet etse kırmaz yine gider..

Küslük yok deyip şimdi düğüne gitmem demek çok alakasız olmuş bence.
Zorla olacak bir şey değil içi almayabilir ama gidip de halay çekecek değil ya otursun o zaman bir köşede.
Bence sen tek başına da olsa gitmelisin.

Aile ve es arasinda kalmak zor bi durum.eski konunuzu bilmiyorum ama madem kusluk yok diyo esiniz dugun gibi onemli bi davetede gitmek daha hayirli olur bence esinizin ustune gitmeyin dugune kadar dusuncesini degistirecektir yanliz abinizin dugununde kotu olacaksiniz abinizde uzulur elbet esler dans edecek yok esiniz taki takilacak yok hem bi erkegin karisini dugunde yanliz birakmasi hos degil esinize sunu soyleyin senin bu dusuncene saygim var ama ben yanliz kwndimi kotu hissederim cok uzulurum abim icin degil beni yanliz birakma yanimda ol demelisiniz kuz degiliz demekle olmuyor harekete gecmek gerekir bu dugun olur gogum olur bunlar vesile olur Rabbim ne gunahlarimizi affediyor insallah biz kul olarak neyizki...

Orası öyle tabi ama görmek istemiyorum diyor.

Küslük yok dedikten sonra düğüne gitmemek yeni bir kriz yaratır. Fazla ısrar edip bunaltmadan ikna etmeye bakın.

Çok teşekkürler,evet haklısınız..
Ama bir aklım da üstüne gitme vakit yaklaştıkça fikrini değiştirecektir diyor..bilmiyorum hayırlısı olur inşallah.

Bence siz herşeye rağmen gitmelisiniz ne olursa olsun o sizin abiniz ve anne-babanızın hiç mi hatrı yok? eşinizi ise gelmek ıstemıyorsa zorlamayın.

Ben sizin esinizde olsa sonucta el oglu bana yapilan onada yapilmis gibi dusunup kaninizdan caninizdan kardesinizin dugune es gitmiyor diye bende gitmicem demek pes diyorum size biz esinizle gidin dogrusu bu derken sizde gitmekten vazgectiniz sizin annenizin babanizin hatrida yok anlasilan yanlisa yanlislikla karsilik vermek dogru degilki bu yillarcada unutulmaz dugun olayi esinizde kindar biri anlasilan buyukluk onda kalsin malesef kardesiniz sinirlenmis pisman olmus biraraya gelse inan o olaylarda unutulur ama sen gitme dugune bosver onemli olan es hatri aile hatri degil kusura bakma hadsizlik ettiysem

Eşin olay iyice uzamasın diye barıştım demiş çocuk değil ki bunlar küfürleşip sonra bir şey yokmuş gibi davransınlar
Eşin haklı bu konuda kim kızarsa kızsın annen de önce kendi oğluna baksın sinirlenmek istiyorsa
İnsanlar hata yaptıklarında sonuçlarına katlanmalı bence ne güzel önce küfredeyim sonra bir özürle düzelteyim kocanın da bir gururu vardır.
Erkeğin ailesi yapınca asmalı kesmeli affetmemeli, kadının kendi ailesi olunca aile hatrı ana baba kardeş boşver unut olayları diyenleri de anlamıyorum çifte standart resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…