- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
12 saat uzaklıktayız,gidersek kalmamız gerekecek. Bunuda istemiyor sanırımBence gidin 5 dakika oturun kalkin o zaman.
Gerci abiniz düğün icin barismisa benziyor ama olsun küs kalmak hic guzel bir sey degil..
Teşekkür ederim yorumunuz için...Eşin gitmek istemiyorsa zorlama bencede bende benzeri durumu yaşadım ve şuan görümce ile hiçbir şekilde konuşmuyorum hatta haftalarca görmediğim oluyor o yokken gidip geliyorum gündüzleri kolay affedilir bi durum değil malesef küfür duymak hemde eşinin kardeşinden...
Sen abine özür dile demişsin o da seni sayıp özür dilemiş eşinden onay alarak Sen gidebilirsin belki eşim rahatsız işi var gibi bişeyler dersin amaneşini zorlama bence...
Orda kalmasınız siz de bir otelde falan kalirsiniz. Bence ne olursa olsun kardes dugunune gidilmeli. Uzakta oturun sadece izkeyin ama gidin yani..12 saat uzaklıktayız,gidersek kalmamız gerekecek. Bunuda istemiyor sanırım
rica ederim canım :)Teşekkür ederim yorumunuz için...
Orası öyle tabi ama görmek istemiyorum diyor.Küslük yok deyip şimdi düğüne gitmem demek çok alakasız olmuş bence.
Zorla olacak bir şey değil içi almayabilir ama gidip de halay çekecek değil ya otursun o zaman bir köşede.
Bence sen tek başına da olsa gitmelisin.
Tek gitmekte içime sinmiyor bilmiyorum. Teşekkürler canımrica ederim canım :)
Senin için zor bi durum olsa da ortayı bulmalısın ...
Çok teşekkürler,evet haklısınız..Aile ve es arasinda kalmak zor bi durum.eski konunuzu bilmiyorum ama madem kusluk yok diyo esiniz dugun gibi onemli bi davetede gitmek daha hayirli olur bence esinizin ustune gitmeyin dugune kadar dusuncesini degistirecektir yanliz abinizin dugununde kotu olacaksiniz abinizde uzulur elbet esler dans edecek yok esiniz taki takilacak yok hem bi erkegin karisini dugunde yanliz birakmasi hos degil esinize sunu soyleyin senin bu dusuncene saygim var ama ben yanliz kwndimi kotu hissederim cok uzulurum abim icin degil beni yanliz birakma yanimda ol demelisiniz kuz degiliz demekle olmuyor harekete gecmek gerekir bu dugun olur gogum olur bunlar vesile olur Rabbim ne gunahlarimizi affediyor insallah biz kul olarak neyizki...
İşte yanlız gitmekte yanlış anlaşılabilir diye. Kocası nerde bunun diye dedikodu döner diye.. UfBence siz herşeye rağmen gitmelisiniz ne olursa olsun o sizin abiniz ve anne-babanızın hiç mi hatrı yok? eşinizi ise gelmek ıstemıyorsa zorlamayın.
ikiniz birden gitmezse olmayacak mı? ailenizin en mutlu günlerinde bir tarafları eksik olacak.. kırgınlık bile olsa gidilmesi taraftarıyım.İşte yanlız gitmekte yanlış anlaşılabilir diye. Kocası nerde bunun diye dedikodu döner diye.. Uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?