Nasıl davranacağımı bilmiyorum..

Yok estağfirullah da. Eşim kinci değil,sadece unutmuyor.. Evet eşimi aileme tercih ederim, zamanında aynılarını bende yaşadım eşim herkese rest çekti. Ha bu demek değilki. Eşim haksız olsaydı uyarırdım tabikide..

Evet katılıyorum yorumunuza..haklısınız. Zamanında annem bu ne saygısızlık eniştene ne diyorsun demedi. Şimdi gelmezseniz silerim sizi öyle şey mi olur diyor.usandım inanınki.

Evet katılıyorum yorumunuza..haklısınız. Zamanında annem bu ne saygısızlık eniştene ne diyorsun demedi. Şimdi gelmezseniz silerim sizi öyle şey mi olur diyor.usandım inanınki.

Sen git ama eşine ısrar etme.
Ailen konuyu açarsa "Zamanında abim küfretmeyecekti tutacaktı çenesini bu kırgınlık olmayacaktı kendi etti kendi buldu " diyeceksin

Evet kocam daha kıymetli .
önce aıle gelır oda annem babam kedeşlerımdır. koca garantısı yok hayatta bır bakarsın başkasını bulup gıtmış. anne baba kardeş ne kadar kızanda yanında olur herzaman. sen biraz gelını kıskanıyorsun galıba. insan krdesının en mutlu gününde nasıl ah gıtmesemmo der şaşırdım acıkcası. eşın gıtmıyorsa gitmesın kı oda mantıksız madem özürü kabul ettı. sacma geldı hepsı bana

Gelini kıskanıyorum ? :)
Dicek söz bulamadım. Sağolun fikrinize.

Gelini kıskanıyorum ? :)
Dicek söz bulamadım. Sağolun fikrinize.
Denas bence abinin tutumuna baģlı abin gercekten samimiyse gidin derim ha eşin gitmek istemezse onuda anla çünkü abin gercekten cok ayıp etmiş.

Ayrıca bu düğün olayından dolayıda dikkat et esinle aran bozulmasin. Unutmaki bir ömür eşinle berabersin artık abinle degil

Bence eşin mesajinda kusluk yok dedigine gore gitmeli. Alttan girin usten cikin ikna edin derim size . Ikna edemezsenizde bence siz herhalukarda gitmelisiniz yarin obur gun hersey duzelir icinizde ukte kalir ne olursa olsun kardesiniz sonucta et tirnaktan ayrilmaz ne yaparsa yapsin

Sağol gülüm :) samami ya da değil bilmiyorum ama eşim görmek istemiyor işte... Hayırlısı inşallah canım.

Teşekkür ederim yorumunuz için :) i

Eşinin küslük yok diye cevap verdikten sonra düğüne gitmemesi, ailene "ee hani küslük yoktu?" dedirtir. Eşin belli ki abine öylesine küs olmadığını söylemiş. Bu noktadan sonra sorumluluk eşinde. Giderse büyüklük yapmış aynı zamanda lafını yememiş olur, gitmezse ayıp eder.

Laf ağızdan bir kez çıkar de eşine, söylediğinin arkasında dursun biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…