- Konu Sahibi KucukBocuk
-
canımm eski sevgili için sadece heyecanlandım dedii.. başka birşey olsa tekrar görüşmelere başlasa sana söylermiii??? söylemezzz.. bilemiyorum ama tatile çıkalım demee ona .. evet tatil fikrin senin hala beklemede oldugunu gösterir..
ona "ben düşündüm 3. kişiler yüzünden bana bunları yaşatıyorsan bundan sonra 2 kişi ol ben yokum.. " derdimm.. 3. kişi olsada olmasada heyecan duydum dedi zaten .. e bu olayın çıkış nedeni bu zaten ortada..
Ben senin 1 adım ilerde olman için diyorum..
haksız olan o olsun diye diyorum.. zaman geçince sana ancak senden tekme yerse döner...
erkekler böyledirrrr..
bekleyen olursan kararı verecek o olursa, sende o kararı bekleyen olursan, o arada parmağında çok oyun döndürür...
okuyunca çok duygulandım senağlama flashback gibi yaşadıklarım gözümün önünden geçti senağlama diorum bu kadar mı benzer bir tavır olur ortada hiç bişey yokken araya buz gibi soğuk hatta buzdan bir duvar girmesi üstüne maildeki aman sen çok iyisin sana layık değilim lafları hani yapan sevdiğin değilde düşmanın olsa senin canını nasıl en fazla yakabilirim die düşünse yapamaz beni çok yaralamıştı o kadar kızgındım ki ama şöyle de bi çelişki vardı o kızgınlık devam ettikçe ona olan hislerim de devam ediyordu bişekilde malesef kızgınlığın bu durumu sindirememek senin ona karşı zayıf noktan olur :1no2:
ben anlamadım ama senin tavrını tam olarak ne hissettiğini
sen düşün demişsin hatta bir ay demişsin bu arada sen ne yapacaksın ne düşüneceksin
kızgın olmasan bile kırgın olduğunu düşünüyorum seni kırmaya hakkı var mı
2 yıl emek vermişsin o heyacan duymadığı için bitmesini istemiş peki senin ona olan sevgin ne olacak onu düşünmüş mü?
hıı bi saniye şimdi okudum telefonda konuştuunuzu.. e ii demişsin valla.. ne çok pas vermişsin ne çok katı durmuşsun.. ama şu karar vemr meselesinde keşke bi süre koysaydın.. çünkü sonuçta onun kararını bekliosun.. tabi ki 3 ay sonra arayıp sana kararım şu demicek ama yne de daha az "bekliyo" havasında olurdun..
peki kolay gelsin :)
bazı şeyleri demesi kolay yapması zordur fazla üzülmem demekle üzülmemek farklı umarım sen başarabilirsin
ben başaramamıştım içim çok acıyordu sonra ne oldu 2 ay sonra ondan gelen bi adımla devam etti nasıl oldu anlamamıştım ilk düşündüğüm bütün içimdekileri sayıp dökmekti önce yaptım da sonra ağladım ve kendimi çok devam etmek ister halde buldum rahatlamıştım ya hiç bişey olmamış gibi yok sayıyordum
benim için bi insan hayatım da ya tamamen vardır ya hiç yoktur bütün bu olaylar sırasında bile o tamamen vardı ona ne kadar kırgın kızgın olsam da ne kadar unutmuş olsam da :)
ama biliyordum kendimi bi gün biticekti ben hazır olucaktım o zaman ben diycektim ama o güne kadar kalbim tamamen onundu o yüzden bir yıl daha hep fazla fazla ilgilenen emek veren bendim ama yavaş yavaş içimde onun için taşıdığım değer eksiliyordu ve bir gün bitti bu sefer aniden kesip atan ben oldum ama öyle rahatki kafam hala arıyorum bir yerler de ama ona dair iyi bişeyler yok kalmadı benim için hayırlısı buymuş diorum
umarım senin için de hayırlısı neyse o olur arkadaşıma.s.
canim ya cok uzuldum son olanlari okuyunca.. sen cok mantkli dusunmussun biraz inzivaya cekilmek umarim hayirlisi olur ikiniz icin de.. ama bana oyle geliyor ki senin kiymetini anlayacak biraz tabiki herseyi dogru soylemis gizledigi sakladigi yoksa yani.. ondan sonra asil olrak iliskiniz guzellescek cunku hicbir iliski terktarafli ozveri ve ozenle surmez asil kendisi caba gosterirse bu tam bir iliski olcak..
skma canini lutfen hayir sanilanda ser ser sanilan da hayir vardir.. kimbilir bir donum noktasi olur ikiniz icin de.. cok genc degilsiniz toy degilsiniz ikinizde mantikli kararlar verebilcek yaslardasiniz..
hersey guzel olur umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?