nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

canımm eski sevgili için sadece heyecanlandım dedii.. başka birşey olsa tekrar görüşmelere başlasa sana söylermiii??? söylemezzz.. bilemiyorum ama tatile çıkalım demee ona .. evet tatil fikrin senin hala beklemede oldugunu gösterir..
ona "ben düşündüm 3. kişiler yüzünden bana bunları yaşatıyorsan bundan sonra 2 kişi ol ben yokum.. " derdimm.. 3. kişi olsada olmasada heyecan duydum dedi zaten .. e bu olayın çıkış nedeni bu zaten ortada..
Ben senin 1 adım ilerde olman için diyorum..
haksız olan o olsun diye diyorum.. zaman geçince sana ancak senden tekme yerse döner...
erkekler böyledirrrr..
bekleyen olursan kararı verecek o olursa, sende o kararı bekleyen olursan, o arada parmağında çok oyun döndürür...

öle olmıcak işte ... bekleyen olmayacağım... tatil işini boşver çözüm değil ... senin dediğin gibi olsun diyeceğim... ben onunla bu ilişkiye kişiliği için başladım... 3.kişi olursa zaten söyler... ki böylece onun için de daha kolay olur...

yani evet bekleyen olmayacağım... belki kendi içimde bekleyeceğim ama bunu ona yansıtmayacağım... zaten bir süre sonra da bu beni incitir ve beklemeyi de bırakırım...
zaman lazım sonuçta bana... kötü olan hiçbirşey yokken ilişkide... bu hale gelmek ... ve bunu atlatmak için tek şey zaman ve oyalanacak birşeyler...

parmağında da oynayamam ben... geri dönmek isterse de hemen kabul edemem ki... aynı şeyleri yaşamak istemem... emin olmam lazım... çabalayacağından... ki o çabalamak istediğine karar verirse tekrar arar zaten... benden 3 yaş büyük yani 30 yaşında... oyun oynayacak değil yani...

teşekkür ederim düşüncelerin için :)

okuyunca çok duygulandım senağlama flashback gibi yaşadıklarım gözümün önünden geçti senağlama diorum bu kadar mı benzer bir tavır olur ortada hiç bişey yokken araya buz gibi soğuk hatta buzdan bir duvar girmesi üstüne maildeki aman sen çok iyisin sana layık değilim lafları hani yapan sevdiğin değilde düşmanın olsa senin canını nasıl en fazla yakabilirim die düşünse yapamaz beni çok yaralamıştı o kadar kızgındım ki ama şöyle de bi çelişki vardı o kızgınlık devam ettikçe ona olan hislerim de devam ediyordu bişekilde malesef kızgınlığın bu durumu sindirememek senin ona karşı zayıf noktan olur :1no2:

ben ona kızgın değilim canım... akşam konuştuk ve ikimiz de üzgünüz...

tatil olayı için şimdi konuştum geldim...

"tatil için düşünmene gerek yok... bu 1-2 gün daha vakit geçirmekten başka bişi değil... senin hislerin değişmeyecek... bu yüzden yanlış olur" dedim...

ve dedim ki ; dün ikimiz de karar vererek gelmiştik konuşmaya ama kafamız karıştı... sen acele kara mı verdim diye düşündün... bundan sora bi süre üzerinde düşünürmüsün bilmiyorum...

evet dedi kafam karıştı düşüneceğim...

o zaman dedim kesin kararını vermeden beni sakın arama... önünde 2 seçenek var ; ya tamamen bitti hissettiklerin... ya da ben çabalayabilirim o heyecanı hissetmek için / o heyecanı hissediyorum çabalayabilirim...
bu 3gün sora olur ; 1 ay sora olur bilemem... ama karar verdiğinde haber ver...

bu senin için de bi süreç dedi..

evet dedim sen çabalayabilirim diye aradığında benim de buna gerçekten inanabilmem gerek dedim...

hoşçakal demeyelim dedik... görüşürüz dedik... kararını söyleyecek çünkü... ama bu seni ya da kararını bekliyorum demek değil... sadece bilmek istiyorum...

kapattık telefonu ...

şimdi de msndeb sileceğimi haber verdim... engellemeyeceğim sileceğim dedim...
henüz görmedi.. görsün ok dedikten sonra yapacağım... başka türlüsü bize yakışmaz...

yakın bir arkadaşım geliyor bursadan sonra beraber döneceğiz...

bakalım... umarım hayırlısı olur benim için...

ben anlamadım ama senin tavrını tam olarak ne hissettiğini
sen düşün demişsin hatta bir ay demişsin bu arada sen ne yapacaksın ne düşüneceksin
kızgın olmasan bile kırgın olduğunu düşünüyorum seni kırmaya hakkı var mı
2 yıl emek vermişsin o heyacan duymadığı için bitmesini istemiş peki senin ona olan sevgin ne olacak onu düşünmüş mü?

ya söylediği zaten benim sevgime karşılık veremediği ve beni üzdüğü ; yeterince bana ilgi gösteremediği... önceki ilişkilerini tartmış hep koşturan oymuş...

ben bitti diye bakacağım şu dakika itibariyle... msnden ve facebooktan sildim ... aramayacağım... sadece o ne zaman çözerse kendi içinde haber verecek... bu onu ya da kararını bekliyorum demek değil...

sadece deneyelim tekrar derse o çabalayacak artık... ben değil... ben de bu ne kadar zaman sora olur bilmiyorum ve deneyelim derse kabul ederim demiyorum... onun çabalayacağına ve beni 2 ay sora aynı nedenle bırakmak istemeyeceğine emin olmam lazım...

üzgünüm ben... ama daha fazla üzülmem yersiz elimden birşey gelmez... onun içinde olup bitenlere ben bişi yapamam... tabii ki kimsenin beni üzmeye ya da kırmaya hakkı yok... onun da sığındığı bu zaten... ve dün kafası karıştı... acele karar verdiğini düşündü...

yapmak istediğim şimdi bensiz kaldığında bana karşı neler hissettiğini görmesi... beni hiç kaybetme duygusunu hissetmedi o... şimdi beni kaybetti... bu ona neler hissettirecek görsün bakalım... sensiz yapamıyorum mu diyecek yoksa evet heyecanım kalmamış mı...
bunu görecek... sensiz yapamıyorum derse beni de inandırmak için çabalayacak çünkü ben dediğin gibi kırgın olacağım ve kendimi savunmak için uzak duracağım... bu da onun çabalamasını sağlayacak istiyorsa gerçekten... kaçan kovalanır yani...

yeniden başlarsa bu olacak... başlamazsa da zaten bitti şu anda...

umarım anlatabildim :)

Seni tebrik ederim küçük böcük.

Yapılabilecek en mantıklı şeyi yapıyor ve düşünüyorsun.
Dilerim hayatının her alanında bu kadar güçlü durmayı başarabilirsin.

tatil fikri fena diil aslında.. ama hani o gün görüşmüş olmanın verdiği heyecanla da evet diyebilir.. bu biraz ilüzyon olur aslında anlatabildim mi.. tatil dönüşü yok olmicak da diyebilir.. örneğin süper bi tatil geçirdiniz diyelim, dönüşte hayır olmicak demesi mi daha kötü hissettirir sana yoksa şimdi demesi mi? bu ayrım önemli bence.. ama tabi tatil gibi bi fırsatınız olursa ve yne olmazsa bu iş, senin için çok rahat olur, sonuçta elinden geleni yapmışsın.. zaten ayrılsan görüşmiceksin hiç, bıunu o da ii biliyo; senin içinde hiç ukde kalmaz yani daha rahat olursun.. onun canı biraz dfaha cır..

ama çok da ümitlenme, dediim gbi belki geçen akşamı beraber geçirmiş olmanın büyüsüyle yeşil ışık yakmış olabilir tatil fikrine.. sen olmicak gibi düşün, olursa bonus olur tamam mı :))

hıı bi saniye şimdi okudum telefonda konuştuunuzu.. e ii demişsin valla.. ne çok pas vermişsin ne çok katı durmuşsun.. ama şu karar vemr meselesinde keşke bi süre koysaydın.. çünkü sonuçta onun kararını bekliosun.. tabi ki 3 ay sonra arayıp sana kararım şu demicek ama yne de daha az "bekliyo" havasında olurdun..

canımcım ; süreye gerek yok... süre koyarsam o zaman bekliyorum demek... ben söyledim ona seni ya da kararını beklemiyorum... yanlış anlama ve bunun için tedirgin olma dedim... sadece kararını bilmek isterim dedim...

yani benim bi daha onla görüşmeyeceğimi biliyor ama çabalamak istersede ben dönmem ona diye düşünmesin... illa da dönerim de diyemem... ona bağlı artık... benlik bir şey yok ilişkiyle ilgili... ben kendimi düşünüyorum artık ... msnden sildim... aramayacağım da... onunla öle ortak bir ortamımız da yok... yani uzun süre iletişim yok...

belliki canı bişiye sıkılmış bunda dert etmeni gerektirecek bişi yok ki
benmde sevgilim var bazı özel sorunlarını anlatmaz
mesela babası ile ilgili olanları anlatmaz
hatta bazen babası ile ilgili oldugunu bile sölemez çünkü bu konu onu cok üzüyo
çok üzülen insan suskunlaşır genelde bu yüzden ben kendim anlarım
canı sıkılınca onun kendisine bıraktıgımı sölerim hep
anlatmak istersen anlatmak istedigin zaman gelip kendin anlatmalısın seni zorlayamam derim
zaten canı sıkkınken bide sen zorlamamalısın bence
zaten sana seninle ilgili olmadıgını sölemiş

peki kolay gelsin :)
bazı şeyleri demesi kolay yapması zordur fazla üzülmem demekle üzülmemek farklı umarım sen başarabilirsin
ben başaramamıştım içim çok acıyordu sonra ne oldu 2 ay sonra ondan gelen bi adımla devam etti nasıl oldu anlamamıştım ilk düşündüğüm bütün içimdekileri sayıp dökmekti önce yaptım da sonra ağladım ve kendimi çok devam etmek ister halde buldum rahatlamıştım ya hiç bişey olmamış gibi yok sayıyordum
benim için bi insan hayatım da ya tamamen vardır ya hiç yoktur bütün bu olaylar sırasında bile o tamamen vardı ona ne kadar kırgın kızgın olsam da ne kadar unutmuş olsam da :)
ama biliyordum kendimi bi gün biticekti ben hazır olucaktım o zaman ben diycektim ama o güne kadar kalbim tamamen onundu o yüzden bir yıl daha hep fazla fazla ilgilenen emek veren bendim ama yavaş yavaş içimde onun için taşıdığım değer eksiliyordu ve bir gün bitti bu sefer aniden kesip atan ben oldum ama öyle rahatki kafam hala arıyorum bir yerler de ama ona dair iyi bişeyler yok kalmadı benim için hayırlısı buymuş diorum
umarım senin için de hayırlısı neyse o olur arkadaşıma.s.

işte o da bakacak öle ... tartacak içinde... beni bulamıyorsa bitmiş olan kesin bitecek...

ilgin için teşekkür ederim... hayırlısı olsun tabii ki de ... :Saruboceq:

canim ya cok uzuldum son olanlari okuyunca.. sen cok mantkli dusunmussun biraz inzivaya cekilmek umarim hayirlisi olur ikiniz icin de.. ama bana oyle geliyor ki senin kiymetini anlayacak biraz tabiki herseyi dogru soylemis gizledigi sakladigi yoksa yani.. ondan sonra asil olrak iliskiniz guzellescek cunku hicbir iliski terktarafli ozveri ve ozenle surmez asil kendisi caba gosterirse bu tam bir iliski olcak..

skma canini lutfen hayir sanilanda ser ser sanilan da hayir vardir.. kimbilir bir donum noktasi olur ikiniz icin de.. cok genc degilsiniz toy degilsiniz ikinizde mantikli kararlar verebilcek yaslardasiniz..

hersey guzel olur umarim.

teşekkür ederim ... kesinlikle böyle düşünüyorum... eğer tekrar arasa zaten o zaman o çabalayacak... ve eksikliğini istediği ilişkiyi bulacak... o zaman herşey güzel olacak... tabii ben de taktik icabı uğraştıracağım... biraz da tedirginlikten... böyle olmasını umuyorum...

ama dediğin gibi de böyle olması mı daha hayırlıdır olmaması mı bilemiyorum...

ama dularım hayırlısı olmasından yana...

bugün 2. gün... en yakın arkadaşım geldi başka şehirden dünden beri yanımda... yarın da onunla bursaya geçeceğiz...

üzgünüm... uyuyamıyorum... uyurken bile düşünüyorum... ve kalbim sürekli çarpıyor...
yemek yiyemiyorum... umuyorum ki bu halim çabuk geçer... ağlayamıyorum ... annemlerin yanında... çünkü onların güçlü kızıyım ben... kaçamak kaçamak...

canım çok yanıyor ama...

bugün arkadaşımın ısrarıyla falcıya gittik... hiç inanmam... ama bana 2-3 ay sonra başkasının gireceğini söyledi hayatıma... bu düşünce bile canımı yakıyor... ondan başkasının elimi tutmasını istemiyorum... senağlama

ama tekrar söylüyorum hayırlısı olsun herkes için..

yanımda hissediyorum sizleri... teşekkür ederim...

Tatlım falcılar hep duruma göre garıp seyler söyler, gecmısı bılıyorlar da gelecekte falsolar tutmuyor ınanma canım,

bugunler de gecıcek ıyı olacaksın dıycem onsuz bır gelecek su an ıcın nası guzel gösterılebılır kı sana,
hani kelın ılacı olsa basına sürermiş misalı ben de aılesız cocuk gıbı kaldım ortalarda sen de aynı durumdasın dışlanmış ama umarım arkadasın senı bursaya göturuyormuş ıyı gelır sana bu bıraz bıraz daha ıyı olursun belkı bu basınıza gelenın dogru oldugunu düşünürsün belkı de bıraz daha cabalarsan belkı eskıden oldugu gıbı yıne aklını basına getırebılırsın, ne yapardım ben hıc bılemıyorum,

baslıgın bıle nasıl davranıp düşünmelıyım ama olaylar kendı kendıne gelişiyor,
belkı senınkısı senın yoklugunun cekılmez dayanılmaz oldugunu anlayıp gerı dönecek

belkı sen bu halınden cok memnun olucaksın ooh dıyceksın hayat bu muymus ya da ne bıleyım belkı o dıycek kı aslında ıyı mı yapmısım nedır sen o arada falcının dedıgı gıbı yenı bırıyle tanısıcak daha mutlu olucaksın..
mirmirmirmir
ama garıp bı olay var kı bırakıldıgın, bundan ıyı bı sonuc cıkarmak ancak polyannalık olur,

kendım ıcın düşünüyorum da işte patıs her sey daha guzel olacak vs vs dıyorum yok hıc yedıremıyorum kendıme bunu sonucta adam cektı gıttı bundan ötesı mı oluyo, polyannalık bıle pek yaramıyo, falcının dedıgıne ınanalım bari daha ıyısı olcak ve ayrıldıgına şükretceksın falan falan dıelım ne dıyelım...

bence pek bısey dusunme bak benım bıle kafam karıstı :ecrin_bebek: sen dırek gıt arkadasınla tatılıne kafanı dagıt baska ne yapılır kı düşünebılcegın bısey yok bu durumunda.. elden bısey gelmıyor cunku cokacimcoook

ben de kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten ama... henüz tam başaramadım...

en kötüsü de elimden gelecek hiçbirşey yok... benim yapabileceğim ; düzelteceğim şeyler değil...

sadece olayı kabul etmem gerek... ama inan çok zor... her yer de anım var... nasıl unutulur bilmiyorum... daha önce hiç başıma gelmedi... bu benim ilk ayrılığım ...

küçük böcük tüm yazılanları okudum.
çok zor bir dönemdesin. elinden geldiğince bu dönemde yalnız kalmamaya çalış
anılarınızı düşünüp üzme kendini. hep ileriye bak.. tmm zor olacak biliyorum ama zorla kendini
kimse için kendini üzmeye değmez hele ki o kişi seni hayatından bu kadar kolay çıkarmışsa hiç değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…