Esim ev almadan olmaz diyor.Neden ayrı evde yaşamıyorsunuz? Kendi evinde istediği kadar koksun
Gercekten vallahi abartmiyorum en son ramazanda girdi ben kokmuyorum diyor.
Elemanlara bizim burada kentsel donusum var insaat iscilereBide şeyi merak ettim
Bu kadın kime çorba yapıyor
Esim bazen kokuyorsun diyo gidiyo odasina ustunu degistiriyor. Esime soyluyorum bana benim kafami s.... diyor artiksinirlerim bozulduuuAllah kolaylık versin,kelimeler kifayetsiz kaldı.Eşinize söyleseniz o uyarsa.Hayır kendi iyiliği için de lazım.Nasıl rahat ediyor.Yemek yapıyorsa ekstra sıcak ekstra terler.Oyyy zor durum ya
Esim ev almadan olmaz diyor.
Olmuyor bende ona saskinim hayret ediyorum hic mi burnu koku almiyor diyorum icimdennHadi sizi geçtim, kp nizde mi rahatsız olup uyarmi yor?Ben ramazandan beri banyo yapmasam o kafayı kaşımaktan deli olurdum heralde ,kokuyu geçtim, Allahım daha neler duycaz
Simdi yagli oldugu belli nemli gibi gozukuyor. Halbuki kirSaçı nasıl görünüyor yağ tabakası yok mu
Ayni evdeyiz 5 senedirSıkıntı beraber oturmak değil demişsiniz ama sıkıntı tam olarak bu. Aynı evde yaşanıyor olsaydiniz sizi alakadar etmezdi.
Kuf degil kokuyor. Keske yikanmadiginda gercekten kuflenme gibi durum olsaYani en iyi ihtimale 23 Mayıs'tan beri hiç duş almadı mı?Insan küflenir o kadar zamana ya
Eşini ayrı eve çıkmıyorMuş ozaman sabredeceksiniz çünkü bu huy değişmezSimdi yagli oldugu belli nemli gibi gozukuyor. Halbuki kir
Yazık yaElemanlara bizim burada kentsel donusum var insaat iscilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?