Nasil dayanacagim

Allah kolaylık versin,kelimeler kifayetsiz kaldı.Eşinize söyleseniz o uyarsa.Hayır kendi iyiliği için de lazım.Nasıl rahat ediyor.Yemek yapıyorsa ekstra sıcak ekstra terler.Oyyy zor durum ya
Esim bazen kokuyorsun diyo gidiyo odasina ustunu degistiriyor. Esime soyluyorum bana benim kafami s.... diyor artiksinirlerim bozulduuu

Acaba baskalarin yaninda bu durumdan bahsetip utandirsam diyorum. Belki o zaman banyo eder

Allah sabırlar versin bu sıcakta nasıl durulur benim solungaclarim cikicak yakında suda yaşıyorum gibi bişey yemek yap yıkan temizlik yap yıkan dışarı çık gel yikan

Nasıl yani bir insan 1 aydan fazla banyo yapmaz üstelik bu sıcaklarda ve korona varken inanamıyorum.Hayatimda hiç duymadım böyle birşeyi.

Simdi yagli oldugu belli nemli gibi gozukuyor. Halbuki kir
Eşini ayrı eve çıkmıyorMuş ozaman sabredeceksiniz çünkü bu huy değişmez
Mayıstan beri banyo yapmasam kaşıntidan catlarim. Yani afedersin virüs gelse Yaşamaz vücudunda

Sıkıntı beraber yaşamak değilde ne?

Evleriniz ayrı olsa bu sıkıntıyı yaşamayacaksınız.

Annem böyle birşey yapsa, kırılsa darilsa da zorlarım banyo yapması için eşiniz söylesin annesine açık açık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…