Banyoya goturemiyorum piskolaga nasil gotureyimEskiler sık yıkanmazdı tamam ama bu kadar da değil.
Ta şuan yaşayanların 85 üstü olduğu, evlerinde sıcak suyun sobadan aktığı dönemlerden bahsediyorum.
Asır geçmiş neredeyse.
Kaldı ki yemek sektöründe çalışan herkes günde 2 duş alır yaz kış, işe giderken ve eve dönünce, bu değişmez bir kuraldır.
Hiçbir şekilde ‘ama o öyle’ durumunu kabul etmem doktora götürürüm, ciddiyim.
Psikolojik midir nedir bir bakılsın, midem bulandı ya!
Şu günlerde insan iki bazen üç kere yıkanıyor, kendini mumyalatmadıysa acilen çaresini bulun.
İş yerine gizliden şikayet edin ya da bununla tehdit edin.Banyoya goturemiyorum piskolaga nasil gotureyim
Esim bazen kokuyorsun diyo gidiyo odasina ustunu degistiriyor. Esime soyluyorum bana benim kafami s.... diyor artiksinirlerim bozulduuu
Din iman da yok bu insanlarda ya? 1 haftadan fazla yikanmamak haram diyin. Ölürsen şöyle böyle olur diye korkutun. Nasıl pislik ya, haftalardır banyo yapmayan el yıkar mı? Bunun elinden hangi zavallılar yemek yedi kim bilir.Merhaba hanimlar
Ben kayinvalidenin evinde oturuyorum. Evlendigimden beri. Sıkıntı beraber oturmak degil. Sorun kv kisisel temizligine dikkat etmiyorum. Haliyle bu durum beni oldukca rahatsiz ediyor. Bu gune kadar hep bi anne bi banyoya gir rahatla dedim. Uyudugu zaman hemen kiyafetini cikardiysa hemen makinaya attim.Gercekten kizlar hic abartmiyorum. Enson ramazanda banyoya girdi. Kendisi calisiyor esimin yaninda aile dukkani corba felan pisiriyor. Dukkandan geliyor bazen sogan kokuyor. Daha az once de soyledim kp ve esimde vardi.Lutfen yarin banyo et dedim. Hemen ustunu cikardim kp koklatti kokuyormu diyekp de hayir kokmuyor dedi. Kiyafeti kokmaz hergun degistiriyorsun dedim.ooof kizlar lutfen bu durumda ne yapmaliyim? Havalar da sicak artik bunaliyorummm.bir akil verin .
Gercekten haddimimi astim bilmiyorum. Sonucta beraber yasiyorsak bende ailede bir birey isem rahatsiz oldugum durumumu dile getirmeye hakkim var. Diye dusunuyorum. Gercekten kisisel temizligine dikkat etmeyen biriyle yasadiniz mi? Gercekten oyle zor oyle zor kii ? Anlatamambu hanzoları nereden buluyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Kafamı s.. nedir ya? Ayrıca 1-2 demişsiniz yeter da. Beğenmiyorsanız kadının evinde kalmayın. Eşinin ve oğlunun yanında banyo et demekte nedir? Haddinizi aşmışsınız.
Cok tesekkur ederim fikriniz icin suan agliyorum. Valla koltuga oturuyor kalkiyor oturdugu yer kokuyor.gercekten cok zor durumdayim.
bu hanzoları nereden buluyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Kafamı s.. nedir ya? Ayrıca 1-2 demişsiniz yeter da. Beğenmiyorsanız kadının evinde kalmayın. Eşinin ve oğlunun yanında banyo et demekte nedir? Haddinizi aşmışsınız.
Kac kere soyledim rahatsiz oldugumuBaşbaşayken midenizin bulandığını söyleyin... Gir rahatlarsınlar falan işe yaramaz... Girirse artık tiksindiğinizi anladığı için girer..
Kac kere soyledim rahatsiz oldugumu
Hemen odasina gidiyor gene de banyoya gitmiyor
Gercekten haddimimi astim bilmiyorum. Sonucta beraber yasiyorsak bende ailede bir birey isem rahatsiz oldugum durumumu dile getirmeye hakkim var. Diye dusunuyorum. Gercekten kisisel temizligine dikkat etmeyen biriyle yasadiniz mi? Gercekten oyle zor oyle zor kii ? Anlatamam
ki anlamadigin icinde olgunlukla karsiliyorum. Yasayan bilir.
Sakın öyle bir şey yapmayın, sizin aleyhinize patlar, eşinizle aranız açılır. Valla buna yapabileceğiniz bir şey yok ya resti çekeceksiniz gidecekler ya da katlanacaksınız. Çok üzüldüm size benim de başıma geldi insan tiksiniyor o havayı solumaktan, sinirden ağladığımı bilirim.Acaba baskalarin yaninda bu durumdan bahsetip utandirsam diyorum. Belki o zaman banyo eder
Kp rahatsiz degil esim bazen rahatsiz oluyor ama o benim gibi banyoya gir diye israr etmiyor kokuyorsun diyor kv ise hemen ustunu degistirip geliyoryanında öğürseniz falan diycem ama kıyamadımda kadına, rahatsız belliki… Ailedeki diğer kişilerin bundan rahatsız olmaması da enteresan...
Onlarin evi bizim gitmemiz gerekiyor. Biraz zaman var.peki nasil cozdunuz yani naptiniz.Sakın öyle bir şey yapmayın, sizin aleyhinize patlar, eşinizle aranız açılır. Valla buna yapabileceğiniz bir şey yok ya resti çekeceksiniz gidecekler ya da katlanacaksınız. Çok üzüldüm size benim de başıma geldi insan tiksiniyor o havayı solumaktan, sinirden ağladığımı bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?