- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 18
- 36
Yalan soylemek dıyınce ben orgazm taklidi mi dedım cunku o da yalanHmm ama evet mast olmayadabilirçünkü birisi demiş ki kendini tatmin gibi bir şey mi o da evet demiş. Yani gibi bir şey de olabilir. İşte sanki dirty talk gibi . Çünkü yalan söylemek fln diye de örnek verdi. Konuşmayla alakalı bişi sanki o da hikaye ya sonuçta yalanla bağdaşıyor
Kizzzzz bence istemediği biriyle fantezi kuruyor o da istemiyor. Bak bu olabilirHmm ama evet mast olmayadabilirçünkü birisi demiş ki kendini tatmin gibi bir şey mi o da evet demiş. Yani gibi bir şey de olabilir. İşte sanki dirty talk gibi . Çünkü yalan söylemek fln diye de örnek verdi. Konuşmayla alakalı bişi sanki o da hikaye ya sonuçta yalanla bağdaşıyor
Acaba onu araya nasıl ekliyorlar. Süresini mi uzatmaya çalışıyor?
Bizi nurunla aydınlatvahiy bekliyorum gelsin de ona göre yorum yapayım.
Kriko deyince aklıma sadece araba geliyorYok, krikoyu yükseltmek için
Konu sahibi gitmiş çoktaaanKonu sahibi derdin derdimiz oldu.
Bir nefeste söyle ne olduğunu da bitsin çilemiz
Çarpılmak İçin çok gencim.Bizi nurunla aydınlat
Çıkamıyorum burdan meraktanKonu sahibi derdin derdimiz oldu.
Acaba bütün dert eşinin marş bassın diye yaptığı şey mi? Daha iyi bir derdi olmalıydı..!Konu sahibi derdin derdimiz oldu.
E iyi de bunu sesli yapacak halleri yok ya.Kizzzzz bence istemediği biriyle fantezi kuruyor o da istemiyor. Bak bu olabilir
Olur şey değil.Konu sahibi gitmiş çoktaaan
Yok canım tam tersini kastettim. Benim ki yaptı işte başka kadını anlattı fantezi olarakE iyi de bunu sesli yapacak halleri yok ya.
Kocasıyla sevişirken başka adamların adını mı söyleyecek?
Yok olmadı bu , beğenmedim , bence en iyisi yine osuruk
Bence sorunu vardı o şekilde. Ayakta tutmaya çalışıyordu.Acaba bütün dert eşinin marş bassın diye yaptığı şey mi? Daha iyi bir derdi olmalıydı..!
Benim de epey YouTube de izleyeceğim birikti. Podcast türü şeyler.al şimdi de oturup bunu merak edicem görüyo musun bir kitaba başladım günlerdir BDVde takılmaktan kitap okumak hak getire...
Kız sende söyle söylüyorsan yoksa emziriyorum diye yine memem ortaya atıcam ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?