- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 18
- 36
Anladım zaten çok haklısınız da. Bu kavga esnasında hiç susmam ama çok fedakarliklarim oldu karşılığı kesinlikle nankörlük zaten. Hatta söyle derdi o zaten senin görevin onu zaten yapmalısın.. ayy yine sinirlerim kabardıHmm Anladım . Bende zannettim ki kendinizi kasmışsınız illa kavga etmeyim diye . Hani hep memnun olsun . Sorun çıkmasın diye düşündünüz zannettimdedim böyle yapsa kime fayda zaten erkekte kim daha çok memnun ediliyor o nankör oluyor. Kavga da edeceksin , restini de çekeceksin erkeğin yeri geldiğinde. Öyle kıymet bilen bir tür genellikle maalesef.
Yerlere yattım gülmekten.Öpüyorum seni
Ben de senin gibi düşünüp yazdım sağolsunbenneyanginlargordum beni aydınlattı.
O ne gibi cahillikte başa belaBen dirty talk mı acaba diye düşünmüştüm
Kirli ayıplı konusma.O ne gibi cahillikte başa bela
İşte aynen bunlar böyle. Bu cinse kötü olacaksın ben bunu anladım. Şu yaşıma kadar. Harbi kötü olacaksın ama. Acımayacaksın. Umrunda olmayacak. Mesela az önce bir konuda okudum. Kadının biri kocası annesine bakıcı tutmuş diye gidip kayınvalidesinin kapısına dayanmış sen benim kocamın parasını nasıl yersin diye . Düşünebiliyormusunuz adamın annesi o ya annesi. Kocası da karısının hala sözünden çıkmıyormuş. Yaptığı harekete tek laf etmemiş. İşte böyleleri yaranıyor yani erkek milletine .Anladım zaten çok haklısınız da. Bu kavga esnasında hiç susmam ama çok fedakarliklarim oldu karşılığı kesinlikle nankörlük zaten. Hatta söyle derdi o zaten senin görevin onu zaten yapmalısın.. ayy yine sinirlerim kabardı
Bu akşam TDK gibisinKirli ayıplı konusma.
Dirty talkıng en sevdıgım.... Dermısım agagagavagagagagaBu akşam TDK gibisin
Dirty talkıng en sevdıgım.... Dermısım agagagavagagagaga
Çok mu ayıp kız anlatınKirli ayıplı konusma.
Aha yalnız degilimO ney giii
Aman işte seks hakkında konuşma. Fantazi içerikli hikayesel. Gerçekte olamayacak şeyler de eklenebilir.Çok mu ayıp kız anlatın
Ben ilişki sırasında gaz çıkardılar zannettimOlayları bizim hayal gücümüze bırakırsanız çok farklı şeyler çıkabilir.
İlişki sırasında insan nasıl yalan söyler ki?
Çok mu ayıp kız anlatın
Gaz değil.Gaz olsa duramazlardıBen ilişki sırasında gaz çıkardılar zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?