- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Öncelikle söz, nişan olmadan aile ile çok içiçe olmayın bence.. Tamam tanışmışsınız ama çok fazla aramak,görüşmek anlamsız bence..
Erkek arkadaşınızın takılmalarına hiç bozulmayın bence. Hamarat olmadığınızı söylediği zaman;"eeee ben çalışan kızım,öyle anlamam ev işlerinden,sen şimdiden öğrenmeye bak,yardım edeceksin bana" derdim ben olsam..bayanssulusmile
Düğün konusunda ise,eğer maddi durumları yeterli ise bence de düğününüz gönlünüzce olmalı,bu konuda tamamen haklısınız..:teselli:
Ben zaten tanıştığımız güne kadar istemedim tanışmayı biraz hatır gönül durumu oldu diye tanıştım, kendi memleketlerinden küçük bir hediye getirmiş bana gelirken , ona teşekkür maksatı ile tanıştım, bir kere de aradım ama keşke hiç tanışmasaymışım söz olana kadar:1no2: erkek arkadaşım zaten yıllarca kendi yaşamış yemek dahil her işten anlıyor, ama annesinin yanında hep bana takılıyor böyle normalde çok iş yaptırmaz bana kendi yapar genelde, ama annesi varken bir iş yapmamı istediği çok belli oluyor
O ailesinin durumunu çok yeterli görmüyor, o yüzden kendisi ve dolayısı ile evlenince de bir şekilde bana kalacak bu düğün diğer masraflar, ailesinin çok yardım edeceğini düşünmüyorum açıkcası, bilmiyorum daha şimdiden nefret ettim bu evlilik vb konulardanbenneyaptımki
Anlıyorum,anlıyorum..
Zordur bu işler..
Ama bence hemen üzülmeyin..
Zamanı gelsin güzelce araştırırsınız..
Uygun fiyatlı gönlünüze göre bir düğün ayarlarsınız inşallah..
Hem düğün yapmak kolay mı canım,biraz sıkacak kemerleri artık..boshayallersmile
Teşekkür ederim Laale size de , inşallah ben böyle aile gibi durum sözkonusu olursa mutsuz olursak diye çabuk vazgeçebilecek biriyim bu yüzden buraya açtım konuyu sizlerden yardım almak için
Baştan hazırlıklı olun derim,nişan,düğün işlerine başlayınca büyüklerin az ya da çok söz hakkı oluyor..bilmiyorumkismile
He bunu minumuma indirmek ikinizin elinde..
Mümkün olduğu kadar aranızda çözmeye çalışın sıkıntılarınızı ve daima ortak kararlarla hareket edin..opuyorumnanaktan
Ben olsam bir kere yaşayacağım birşey olacağını düşündüğüm için istediğim gibi olmasını talep ederdim. Ama zora düşüreceksem maddi acıdan istemem tabiki. sizde maddi durumlarının iyi olduğunu söylüyorsunuz bence yavaş yavaş taleplerinize alıştırsanız iyi olur. Sonuçta bir kere evleneceksiniz.
Hamaratlığa gelince bende çalışıyorum ve evde hiçbir iş yapmıyorum. annemde yorulmamam için yaptırmıyor zaten. Bizimde aramızda şakayla karışık lafı geçiyor erkek arkadaşımla. Bende ona : Annemin nazlı kızıyım ben elim sıcak sudan soğuk suya deymez diyorum:)
İnşallah gönlünüzce olur herşey.
su akar yolunu bulur
daha ortada somut bir şey yokken konu üstüne bu kadar kafa yorma
sevgilin söylemiş sana söyleyeceğini, annesini saf dışı etmek de ona kalıyor :lepi:
Öncelikle erkek arkadaşının hamarat değil vs lafına ben olsam çok güzel dalga geçer eğlenirdim.
yerimseniben
Bunu umursama bile... a.s
Mesela benim erkek arkadaşım örgüyle alakalı birşey olduğunda bilmiyor musun dediğinde açıkça söyledim evet bilmiyorum merakım da yok. O kadar istiyorsan al annene ablana birer şiş örsünler ya da hazır alayım ne istiyorsan uğraşamam ben dedim kestirip attım. :roflol:
Yemek yapmakla mı örgü örmekle mi kadın olunuyor sanki?
Ayrıca sen çalışan bir kızsın...
Bunlara vakit ayıramayabilirsin...
yerimseniben
Yemekli düğün kısmına gelince, şimdilik çok muhalefet olma, yavaş yavaş ve derinden gidip istediğini yaptır... a.s
Şimdi yavaş yavaş söyle istediğini, sonra zamanla yaptırırsın nazla niyazla...
:jeyyar:
sadece sen istediğin için yapılacak yemekli düğün seni mutlu edecek mi?
ve sonrasında umarım en küçük bir maddi sıkıntıda bunun lafını etmez
Düğün istiyorsan mutlaka yap arkadaşım.
Ben de zamanında uydum nişanlıma, aman ne gerek var dedim, o parayı başka yere harcarız dedim, borç öderiz dedim, yapmadık düğün.
Şimdi bunca sene sonra bile içimde kocaman bir uktedir, çok pişmanım hem de çok.
Halen düğünlerde içim sızlar, kadınlık işte.
İstiyorsan yap.... her kızın hakkıdır düğün.
evet istiyorum canım gerçekten bunu da kapris yüzünden içimde uhde kalmasını istemiyorum
düğün senin istediğin gibi olmak zorunda.. bunda tatlı tatlı diret canım.. annesiylede samimi olma.. evlenince zaten istemesende göreceksin..
düğün fikirlerini, planlarını eş adayınla başbaşa iken konuş ve halletmeye çalış.. ne senin , ne onun ailesi karışmasın..
şakalara gelince, gül, evet bilmiyorum, birlikte yapa yapa öğreniriz, tek derdimiz bu olsun de:)..
benim eşimde bana iş , yemek yapmayı öğretti.. arada hala takılır bana.. yaptığın yemekleri sen bile bazen yiyemiyorsun diye:) gülüyorum bende.. napayım elimden bu geliyor deyip es geçiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?