Bu biraz şans işi aslında, çünkü size ailenin de anlattığı gibi bi insanla beraber yaşamadan nasıl biri olduğunu bilemezsiniz. Ama yine de tedbirli olmak lazım.
Ben iş yerinden arkadaştım eşimle 1 buçuk yıl sonra evlendik, ama aynen tanısığım gibi çıktı.
Allah kimsenin başına konunuzda ki gibi durumlar vermeesin..
Aynı eve girmeden tanımak çok zor. Erkekler özellikle sevgili iken çok daha kibar çok daha düşünceli olurlar evlendikten sonra degismemek önemli olan. O da şans...
Ben eşimi görürken daha hissettim ben bu adamla evlenicem diye. Herseyiyle her hareketi ile hissettim garip bişey
Banada aynı his olmştu hatta içmden yok ya bu cocuk bnle ewlenmz nye boyle düşnyorum dedimsnra ewlendm oda benm içn bu kız bana bakmz falan dye düşnmş ewlenmz dye... Gercekten şans işi ... Dua etmek lazmAllahm bana dgru insanı karşıma çıkar diye.. Başka yolu varmı bilmemAynı eve girmeden tanımak çok zor. Erkekler özellikle sevgili iken çok daha kibar çok daha düşünceli olurlar evlendikten sonra degismemek önemli olan. O da şans...
Ben eşimi görürken daha hissettim ben bu adamla evlenicem diye. Herseyiyle her hareketi ile hissettim garip bişey
az önce bir bayan geldi. eşi fena olmuş. stresli bi durummu yaşadınız dedim. adam anlatmak istemedi. eşi anlattı. kızım eşinden boşanıyor. 2 çocuğu var 3 yıllık evlilerdi dedi.
biraz sohbet ettik. eşi dışarıya çok iyi ama evde eziyet ediyomuş bizimde haberimiz yoktu dedi. bana sordu evli misiniz diye yok dedim. aman kararını iyi ver dedi.
çok doğru dedim. ve düşündüm cidden evlilik kararı vermek ne kadar zor. o kadar görüşüosun ediosun aylar sonra farklı huyları çıkıyo tanıyamamışım diyorsun.
evli arkadaşalara sormak istiyorum nasıl emin oldunuz tam olarak bu benim evleenceğim insan nasıl dediniz?
Canim arkadasken farkli, sevgiliyken farklı, evlendikten sonra farklı olur bu bütün evlilikler de aynıdır çünkü aynı ortamı paylastigin kişi var hayatında sevgiliyken tartistiginda uzaktasin sadece telefonda ama herkes kendi halinde aynı ortamı paylaşınca laf sokma ihtimaliniz çok fazla evlenince huylarinizi zamaanla ayrıntılı bir şekilde cozuyorsunuz sevgi ve anlayış herşeyin ilacı.az önce bir bayan geldi. eşi fena olmuş. stresli bi durummu yaşadınız dedim. adam anlatmak istemedi. eşi anlattı. kızım eşinden boşanıyor. 2 çocuğu var 3 yıllık evlilerdi dedi.
biraz sohbet ettik. eşi dışarıya çok iyi ama evde eziyet ediyomuş bizimde haberimiz yoktu dedi. bana sordu evli misiniz diye yok dedim. aman kararını iyi ver dedi.
çok doğru dedim. ve düşündüm cidden evlilik kararı vermek ne kadar zor. o kadar görüşüosun ediosun aylar sonra farklı huyları çıkıyo tanıyamamışım diyorsun.
evli arkadaşalara sormak istiyorum nasıl emin oldunuz tam olarak bu benim evleenceğim insan nasıl dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?